Şimdi Ara

Petek Dinçöz ile Can Tanrıyar'ın nikah görüntüleri, Kanal D'de reyting rekorları kırdı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kanal D, Nikahın kıyıldığı 00.30-00.44 arasında AB Sosyoekonomik statüde yüzde 56 izlenme oranına ulaşırken, aynı dakikalarda totalde yüzde 49,6 izlenme oranına ulaştı. Milli maçlarda ulaşılan bu izlenme oranları, Türkiye'de o saatte televizyon izleyenlerin yarısının Kanal D'yi seyrettiği anlamına geliyor.

22.30’da başlayan “Beyaz Show” rekor kırdı
    Beyazıt Öztürk’ün sunduğu talk show programı “Beyaz Show”un cuma akşamı ekrana gelen ve olay yaratan bölümü, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 10.6 reyting ve yüzde 32.8 izlenme payı ile rekor kırdı ve birinci oldu. Artık hep saat 22.30’da ekrana gelecek olan Beyaz Show’un, Petek Dinçöz ile Can Tanrıyar’ın canlı yayında sürpriz bir şekilde evlendikleri, RTÜK Başkanı Zahit Akman ile Mehmet Ali Birand’ın da nikah şahitliklerini yaptıkları bu bölümü, Tüm Kişiler’de de yüzde 24.2 izlenme payı ile yine günün en çok izlenme payını elde eden program oldu.

Alıntıdır...

Kaynak :www.ucanfil.com

Vay be helal olsun bu adam işi biliyor... İzleyen varmıydı dün Beyaz Showu?

• ben izlemedim

varsa video lutfen ?
  • ben izlemeyen yarıdaydım.
  • Zuhahah limuzinin şoförüde Beyaz oldu...

http://www.youtube.com/results?search_query=petek+din%C3%A7%C3%B6z+beyaz+show&search=Search

ßu link den bulabilirsiniz büyük ihtimal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradlania -- 13 Ocak 2008; 20:07:57 >
  • Programa gelen RTÜK başkanı ile anlaşma yapılmış. Olayın görüntüleri hiçbir magazin programında ana haberde vesaire yayın ve yayım organında yayınlanmayacakmış. Yani olay reyting için yapılmamış. Bunun en basit örneği de eğer reyting uğruna yapılsaydı show tv de olur du gibi açıklamalar yapıyordu beyaz program içinde .. Tarafsız programım rakibimi evlendiririm hesabı ..

Ben onun yalancısıyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Programa gelen RTÜK başkanı ile anlaşma yapılmış. Olayın görüntüleri hiçbir magazin programında ana haberde vesaire yayın ve yayım organında yayınlanmayacakmış. Yani olay reyting için yapılmamış. Bunun en basit örneği de eğer reyting uğruna yapılsaydı show tv de olur du gibi açıklamalar yapıyordu beyaz program içinde .. Tarafsız programım rakibimi evlendiririm hesabı ..

Ben onun yalancısıyım.

Yalan söylemiş... Bu sabah pazar gününün magazin programları yayınladı akşamda ana haber bültenleri yayınladı...
  • Yayınlamak basit zaten, kaydederler yayınlarlar , öenli olan rütük ceza verecek mi?
    Bu arada bence güzel oldu, başka yerde olsa çok konuşur reklam için yapıldı denilirdi fakat beyazda yapılması bence daha iyi oldu. Rütük başkanında dediği gibi millete örnek olsun yani sanatcılarda ciddi bir şekilde evlenip yuva sahibi olabilir. Bizim cahil halkımız genelde evlenmeden yaşayalım modası çıakrttı son zamanlarda, bir kıza bağlanmama maymun iştahlı olma falan filan. Hayatı eğlence olarak algılıyor. Bence aklı başında şarkıların yani halkın rol model gördüğü kişilerin haraketlerine dikkat etmesi ve iyi örnek davranışlar yapması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

ben izlemedim

varsa video lutfen ?

bu prograamın videosunu da bulamıyosanız helal valla
  • Reytingin Bi Tarafına Koydular
  • Bu ülkede Petek Dinçöz,Hülya Avşar,Sibel Can vs gibi insanlara sanatcı etiketi vuruluyorsa ciddi anlamda sanat ve sanatcı kavramının tartısılması gerekir.Popüler kültürün ürünü olan bu sanatcı bozmaları yüzünden sanat ve sanatcının ne oldugunu unuttuk..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.