Şimdi Ara

PET Sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu mayısta giricem. Speaking , reading , listening ve reading yapıcam. İLM de indermediate belgem vardı 1 yıl önce. Upper ı zorluycam sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Bu mayısta giricem. Speaking , reading , listening ve reading yapıcam. İLM de indermediate belgem vardı 1 yıl önce. Upper ı zorluycam sanırım.

Cok kolay bir sınav 7.sınıfta girmistim ben ( Okudugum okulun ingilizcesi agırdı , yoksa lise de girenlerde var ) Zorlanacagını sanmam level olarak b1 e denk oluyor sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: InCroyable

quote:

Bu mayısta giricem. Speaking , reading , listening ve reading yapıcam. İLM de indermediate belgem vardı 1 yıl önce. Upper ı zorluycam sanırım.

Cok kolay bir sınav 7.sınıfta girmistim ben ( Okudugum okulun ingilizcesi agırdı , yoksa lise de girenlerde var ) Zorlanacagını sanmam level olarak b1 e denk oluyor sanırsam

o kadar kolay mi o ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

quote:

o kadar kolay mi o ya

Kolaydı baya , ama bizim okulun ingilizce egitimi de baya agırdı maalesef o yuzden daha zor bekliyordum sınava girmeden sınava girince cok mutlu olmustum cunku okul hicbirimizin sınavdan basarısız olmamamız icin sanırım bize zor bir sınav oldugunu soylediler surekli Aynı sınavdan bahsediyoruz degil mi ? Cambridge in sınavı olandan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InCroyable -- 10 Mart 2014; 19:22:55 >

• InCroyable kullanıcısına yanıt
    valla bilmiyorum ben sen oyle diyince dedim b1 seviyesinde kolay o zaman,

• quote:

quote:

Ben de 7. Sınıfta girdim ona. Hangi Okuldaydin Yazsana :D. Ben de mezun oldum ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FEM YGS 5 CEVAP ANAHTARLARI
    10 yıl önce açıldı
    Okul Dondurma ve Askerlik Hk.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.