Bildirim
PES6 ve Fps

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
bi de sormayı unuttum.oyunların iyi oynanıyor olabilmesi için belli bir fps değeri var mıdır yksa her oyun için değişir mi? -
sistemimde pes 6 1280*1024 full ayar 60 fps.....oyunlar için genel minimum 30 fps....40 ve yukarısı ideal....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 21 Aralık 2006; 3:29:41 > -
teşekkürler.evet arkadaşlar başka yok mu pes carbon falan oynayan fps'lere bakan -
pes 6 75 fsb üzeri alıyorum
fifa 07 de 50 fsb
carbon ince ayarla 45 fsb üzeri
half life 50 fsb bazen altı bazen üsttü
moto gp2 60 fsb hep aynı
bf 1942 de 30 fsb ike 60 fsb arasında -- vietnam versiyonun da 35 - 55 - bazen 50
most wanted da 45 68 fsb arası nasıl alıyorum bende hayret ettim
nba 07 de 50 fsb asagı yukarı degeşe biliyor
yüzüklerin efendisi acayip kasıyor 512 ram zamanında 25 -15-30fsb arası
download siteleri sağolsun bide rapid ama premium account sahibi olmadıgımdan zırt bırt modeme reset atıp indirdim bu oyunları site baya saglam ne ararsan var gibi özellikle oyun pm den istek yapabilirsiniz
diğer oyunlarda bunlara yakın yani ortalama 35 fsb ile 60 fsb arası ekran kartımın canı sıkılınca bazen arttıra biliyor genelde o seviyeler de sürünüyoz sürüdürüyor
512 ram ile 1 gb ram arasında baya büyük bi fark varmıs sistem rahatladı yaw oyunlarda bile görüntü hızında fark ediyor
-
sistemin ne hocam senin ekran kartın falan? -
quote:
Orjinalden alıntı: burak_okan
sistemin ne hocam senin ekran kartın falan?
C2D 6300 1.86= 3150mhz @ günlük
1GB RAM 512x2 kingston
7600gt extreme ince ayar lı + oc li (gecici bir süre emekli )
iki gün önce aldıgım 1900xt suan 1900 xt kullanıyorum 7600 kat kat iyi yani ati yapmıs diyorum
Asus p5b
samsung 250 gb sata 2 hdd
1900xt ile beraber aldıgım 550 watt power supply + 512ek ramide ozaman almıstım
oyunlardaki farkı gördüm 7600gt ext e göre daha iyi performans veriyorum bende sasarıdım ama öleymis carbonda 7600gt ile oynarken okadar da iyi kacmıyordu suan ucuyor gibi
ama bazen oluyorki neden dir bende analamadım bir yüksek fsb veriyor bazen aynı yerde aynı mekanda bos alanda bile okadar fsb vermiyor
kısacası ne yaparsamyapıyım iki ekran kartındada ortalam 35 ile 50 fbs arası 7600 te bazen ful detayda 20 fsb kadar düsüyordum
1024*768
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 21 Aralık 2006; 11:53:40 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: burak_okan
bi de sormayı unuttum.oyunların iyi oynanıyor olabilmesi için belli bir fps değeri var mıdır yksa her oyun için değişir mi?
her oyun için değişir bu degerler sıcaklık durumlarıda cok önemli etken 30 fbs üzeri yetiyor okadar kasmaya gerek yok sistemi herzaman max detayda ucucak die bir sart yok sistem hali ne yapcagı belli olmaz
pes çok hafif bir oyun her sistemde hızlı calısır onun için çok superbi sistem gerekmez
carbonda da visual efektini bide road efektini acma 25 fsb nin altına düsmezsin 1900xt 7600gt arasından fark baya var oyundan oyuna değişiyor biri birinden bi oyunda daha iyiyken diğeri daha kötü olabilir sistemin durumuna baglı temiz bir sistem herzaman hızlıdır -
çok cahilim ya şu fps nin ne olduğunu öğrenebilirmiyim belki ben de cevap verebilirim....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsen19 -- 21 Aralık 2006; 13:56:24 > -
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetsen19
çok cahilim ya şu fps nin ne olduğunu öğrenebilirmiyim belki ben de cevap verebilirim....
saniye başına düşen kare sayısıdır arkadaşım(umarım doğrudur ben de yeni yeni anlamaya başladım bu işlerden).fraps diye bi program var ben onu indirdim ve o programla bakıyorum bu olaya -
sağol birde ben bakayım şu programa... -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X