Şimdi Ara

PES6 ve Fps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekran kartıyla daha çok alakası olduğu için burda sorayım dedim.
    merak ettiğim şu pes6 oynayan arkadaşlar hangi kartla hangi çözünürlükte ve detail'da ne kadar fps alıyolar(sn. başına kare demek istedim-umarım doğrudur)
    başka popüler oyunları da yazabilirsiniz
    teşekkürler

• bi de sormayı unuttum.oyunların iyi oynanıyor olabilmesi için belli bir fps değeri var mıdır yksa her oyun için değişir mi?
  • sistemimde pes 6 1280*1024 full ayar 60 fps.....oyunlar için genel minimum 30 fps....40 ve yukarısı ideal....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 21 Aralık 2006; 3:29:41 >
  • teşekkürler.evet arkadaşlar başka yok mu pes carbon falan oynayan fps'lere bakan
  • pes 6 75 fsb üzeri alıyorum
    fifa 07 de 50 fsb
    carbon ince ayarla 45 fsb üzeri
    half life 50 fsb bazen altı bazen üsttü
    moto gp2 60 fsb hep aynı
    bf 1942 de 30 fsb ike 60 fsb arasında -- vietnam versiyonun da 35 - 55 - bazen 50
    most wanted da 45 68 fsb arası nasıl alıyorum bende hayret ettim
    nba 07 de 50 fsb asagı yukarı degeşe biliyor
    yüzüklerin efendisi acayip kasıyor 512 ram zamanında 25 -15-30fsb arası

download siteleri sağolsun bide rapid ama premium account sahibi olmadıgımdan zırt bırt modeme reset atıp indirdim bu oyunları site baya saglam ne ararsan var gibi özellikle oyun pm den istek yapabilirsiniz

diğer oyunlarda bunlara yakın yani ortalama 35 fsb ile 60 fsb arası ekran kartımın canı sıkılınca bazen arttıra biliyor genelde o seviyeler de sürünüyoz sürüdürüyor

512 ram ile 1 gb ram arasında baya büyük bi fark varmıs sistem rahatladı yaw oyunlarda bile görüntü hızında fark ediyor

• sistemin ne hocam senin ekran kartın falan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_okan

sistemin ne hocam senin ekran kartın falan?

C2D 6300 1.86= 3150mhz @ günlük
    1GB RAM 512x2 kingston
    7600gt extreme ince ayar lı + oc li (gecici bir süre emekli )

iki gün önce aldıgım 1900xt suan 1900 xt kullanıyorum 7600 kat kat iyi yani ati yapmıs diyorum
    Asus p5b
    samsung 250 gb sata 2 hdd

1900xt ile beraber aldıgım 550 watt power supply + 512ek ramide ozaman almıstım

oyunlardaki farkı gördüm 7600gt ext e göre daha iyi performans veriyorum bende sasarıdım ama öleymis carbonda 7600gt ile oynarken okadar da iyi kacmıyordu suan ucuyor gibi

ama bazen oluyorki neden dir bende analamadım bir yüksek fsb veriyor bazen aynı yerde aynı mekanda bos alanda bile okadar fsb vermiyor
    kısacası ne yaparsamyapıyım iki ekran kartındada ortalam 35 ile 50 fbs arası 7600 te bazen ful detayda 20 fsb kadar düsüyordum
    1024*768

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 21 Aralık 2006; 11:53:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 19 FPS sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_okan

bi de sormayı unuttum.oyunların iyi oynanıyor olabilmesi için belli bir fps değeri var mıdır yksa her oyun için değişir mi?

her oyun için değişir bu degerler sıcaklık durumlarıda cok önemli etken 30 fbs üzeri yetiyor okadar kasmaya gerek yok sistemi herzaman max detayda ucucak die bir sart yok sistem hali ne yapcagı belli olmaz
    pes çok hafif bir oyun her sistemde hızlı calısır onun için çok superbi sistem gerekmez
    carbonda da visual efektini bide road efektini acma 25 fsb nin altına düsmezsin 1900xt 7600gt arasından fark baya var oyundan oyuna değişiyor biri birinden bi oyunda daha iyiyken diğeri daha kötü olabilir sistemin durumuna baglı temiz bir sistem herzaman hızlıdır
  • çok cahilim ya şu fps nin ne olduğunu öğrenebilirmiyim belki ben de cevap verebilirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsen19 -- 21 Aralık 2006; 13:56:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetsen19

çok cahilim ya şu fps nin ne olduğunu öğrenebilirmiyim belki ben de cevap verebilirim....

saniye başına düşen kare sayısıdır arkadaşım(umarım doğrudur ben de yeni yeni anlamaya başladım bu işlerden).fraps diye bi program var ben onu indirdim ve o programla bakıyorum bu olaya
  • sağol birde ben bakayım şu programa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.