Sevgili forum arkadaşlarım şu PEs5 deki hava olaylarından biraz bahsedermisiniz ben 2. sezonumdayım ne yağmur ne kar gördüm gören nasıl görüyo 2. olark şu adidası topu bi türlü değişmiyo tamam menüde bu topun ismi var (adidas pelis.. gibi bişey her neyse) ama benim oyunumda menü silik olarak gözüküyo yopun değişmesi olanaksız hale getirilmiş . oyunun 3 cdlik olması budna etken olabilir mi acaba 4 cd lik versiyonu mu edinmeliyim aralarıda bi fark var mı hatta bu yüzden mi yağmur kar ve değişik topları bulamıyorum hhhe aklıma gelmişken master ligdede aldığım takımla o takıma ait ligde oynuyamıyorum yani interi alıyorum ama İTalya ligi olmuyo garip garip takımlarında olduğu karma bi lig oluyo aynı amanda yanılmıyosam 8 takımlı bi lig oluyo bunu değiştirmenin bi yolu var mı şimdiden teşekkürler...
öhöm bende 2 cdlik var ama takır takır calısıo hersey:D
ettim valla pes4 le idare edip sensıble soccer ı beklicem amigada ki gibiyse öff takım isim ve oyuncuları garip olmaz ve alt liglerde dahil uefa champ lig hepsi olur vala iide olur hani..
sensible ı baska bi firma aldı eskisi gibi olurmu bilmem ama olursa tek gecerim
pc için bi versiyonu var dı bi şeye benzemiyodu 2000 den önce çıkmıştı sanırım her neyse oyunda biraz oynanabilirlik olsun birde eski sensible lerdeki veri tabanı olsun ( takım oyuncu kupalar ligler vs ) manyakkk güzel olur ben geçmem çünkü geçemem çivilenir kalırım
pes5 te kar maç ayarlarında winter yaparsan çıkıyor eğer çıkmıyorsa ki benim düşüncemdir bence sorun ekran kartında olabilir. Fifa 2000 di sanırım düşük ekran kartlarında karlı saha seçeneği yoktu o zamanalr tnt32 almıştım öyle açılmıştı yine aynı nedenden olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: griswold
pes5 te kar maç ayarlarında winter yaparsan çıkıyor eğer çıkmıyorsa ki benim düşüncemdir bence sorun ekran kartında olabilir. Fifa 2000 di sanırım düşük ekran kartlarında karlı saha seçeneği yoktu o zamanalr tnt32 almıştım öyle açılmıştı yine aynı nedenden olabilir.
tamamda yüzeysel anlatıyosun dostum şahsen sorunun ekran kartından olduğunu sanmıyorum özelliklerini bilmesemde medıumda rahatca oynuyorum hem benim gibi şikayet eden çok da insan var forumu gezecek olursan bu mç ayarı hagi maç ayarı ben ana menüdn lige giriyorum ve lig takım seçtikten sora oynuyorum yani oyunun öle bi opsiyonu varsa kendi kendine hava koşullarının değişmesi gerekmiyo mu? ille ben mi ayarlıcam manuel mi olucak yani pes4 te öle bi şey olmuyodu oyun geriye gitmiş bu konuda pes4 te çok daha farklı hava koşulları vardı 5 e göre kar yodu ama yağmur çeşit çeşitti KONAMİ beni şaşırttı ayrıca maç başlangıc similasyonlarıda çokk yetersiz pes4 te o biçim havaya giriyodum takım fotğrafı falan puan durumu v.s bide şu top olayına kıl oluyorum çünkü onuda değiştirmeyi beceremedim..
mmm tamam tamam match menüsünden tek maç yptığınızda havayı kar yapabiliyosunuz ama topu değiştiremedim bu arada karlı hava hakaten güzelmiş ama ben genede sahanın karla kaplı olmasını çizgilerin beyaz tozla değil kömürle çizili olmasını ve oyuncuların gözlerinin altına kömür çekilmesini beklerdim. fakat bu hava değişiklikleri ligin içinde olmuyo sadece match menüsünden mi ayarlanıyo acaba pes4 te hava muhalefeti oyuna daha iyi yayılmıştı koskoca sezonda hava yğmurlu karlı v.s olmaz mı yaw
bir de dün akşam BORPHUS(beşiktaş) reale karşı karda canavar gibi maç yaptım takımım tabanca gibiydi maç kafa kafaya gitti 1-0 kaybettim ama pozisyonlarım vardı ve çok zevk aldım daha sora sonu 9999la biten yamayı kurdum beşiktaş-fb maç yaptık buda çok yavan geldi bjk nin taktiğide orjinal PEse göre değişmişti real maçı kadar zevk alamadım sorada turkıye ile yaptığım maaçta iskoçyadan 3 tane yedim
yorum yokkmuu nerde bu pes ciler yyyaaww
orjinal taktiği istiyosan patch kurmadan önce ki bjk nini taktiğin kopyala bi yere sonra o nu patchden sonra yükle ama ben bjk nin yeni taktiğini daha çok beğendim onun üzerinde bi kaç oynamayla iyi bir taktik haline getirdim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme