Arkadaşlar ben pes5 müziklerinden sıkıldım beğendiğim müzikleri koymak istiyorum bunu nasıl yapacağım??
quote:Orjinalden alıntı: galatasaray_26 Arkadaşlar ben pes5 müziklerinden sıkıldım beğendiğim müzikleri koymak istiyorum bunu nasıl yapacağım?? Sen kendi kendine yama yapmak istiyorsun. Valla bitirdiğinde üst konuya bir göndert bakalım sevecekler mi?
quote:Orjinalden alıntı: cemo91 pes5 de optionsa gir sesleri kıs ordan masaüstünden istediğin bi müzik aç Bunun için Media player felan lazım
quote:Orjinalden alıntı: cemo91 pes5 de optionsa gir sesleri kıs ordan masaüstünden istediğin bi müzik aç yaratıcı insan evet olabilir ama performans düşebilir.
quote:Orjinalden alıntı: cemo91 pes5 de optionsa gir sesleri kıs ordan masaüstünden istediğin bi müzik aç bunada gerek yok walkman yada mp3player işini görür
dkz studio lazım bu programla mp3leri ya da wawları adxe çevirebilirsin sonra onları afs explorerla import edeceksin tabi bu kaba anlatım çok ufak detayları var boyut ve süre uyuşmalı..yanlış hatırlamıyosam normal boyutu aşmayacak şekilde istediğin şarkıyı koyabilirsin yalnız böyle bir işe kalkışcaksan 0_sound dosyasını yedekle sorun çıkarsa geri yüklersin
quote:Orjinalden alıntı: computer_mouse_006 istediğin müziği pes 5 klasöründeki müzik içine kopyala ozaman olur sen bu kafayla çok yaşamazsın