Şimdi Ara

PES2008 Pesdepes Champions League(ŞAMPİYON MEHMETHACI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
5.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    msn.: omarkaanparlak@hotmail.com
  • GAME KİNG
    gameking_pes@windowslive.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007_james_bond -- 5 Haziran 2008; 17:08:55 >
  • riaz
  • riaz kuralları kayıt seklını felan okumadıgın bellı.. senı bu sekılde kayıt edemem..oku herseyı uygunsa gel kardesim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sf1905 -- 31 Mayıs 2008; 15:29:11 >
  • Hamachi nicki: b:ys43
    Msn adresi: enver_mono@mono.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: sf1905

riaz kuralları kayıt seklını felan okumadıgın bellı.. senı bu sekılde kayıt edemem..oku herseyı uygunsa gel kardesim.

acele yazmıştım,şimdi okudum uygun buldumRiaz : cankaya707@hotmail.com
  • hamachi adı : MEMO msn : kirmizimem89@hotmail.com
  • tamdır.
    32 Olduk
    Sf gelince ekler Detay ı
  • Arkadaslar turnuvamızda 32 kişi toplanmıs bulunmakta,
    turnuva pazartesi günü 17:00 itibari ile baslayacaktır.
    maclar belirtılen tarıhlerde 17:00-24:00 saatleri arasında oynanacaktır
    eslesmeler ve macların tarihleri pazartesi 16:30 itibari ile sitede olacaktır
    verilecek olan tarıhler ve sureler ıcersınde macların sonuclarını bıze ulastırmanız kesinlikle sarttır.(sf1905@windowslive.com e-mail ile)
    maclar belirtilen tarihlerde arasında yapılacaktır,belirtilen süre dısında gelen sonuclar turnuvaya yansıtılmayacaktır.
    lütfen saat-tarih kurallarına uyalım
    HERKESE BASARILAR...........

sf1905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sf1905 -- 31 Mayıs 2008; 21:01:08 >
  • Bir önerim olucak turnuva saat 17'de başlıyor demişsin ama birçok kişinin işi vardır,okulu vardır ne bileyim saati biraz geç'e kaydırsak çok güzel olur aslında...

Edit : Zaten turnuvayı bir günde bitimeyeceğimiz için aksam 8-9 gibi başlayabilir turnuva hergün 2 maç yazarsin 16 gün yerine 20 gün sürer aksi takdirde çoğu maç hükmen biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 31 Mayıs 2008; 20:56:30 >
  • mesela ben gelecek hafta boyunca ne yazikki aksamlari saat 9´dan sonra online olabilirim.
    cumartesinden itibaren maclari avrupa sampiyonasi müsabakalarindan önce yapma imkanimiz olursa yapalim lütfen, avrupa sampiyonasini etkilemesin turnuva

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getku -- 31 Mayıs 2008; 21:01:51 >
  • kardes zaten 17:00-24:00 arası olcak ben yazmayı unutmusum duzelttım
  • <<<<FSM>>>>
    esperaze@hotmail.com

gerci vardiyalı çalışıyorum ama musaid zamanlarda yenerim artık sizi :)))) takımı nezaman sececem :=)
  • Arkadaslar turnuvamızda 32 kişi toplanmıs bulunmakta,
    turnuva pazartesi günü 17:00 itibari ile baslayacaktır.
    maclar belirtılen tarıhlerde 17:00-24:00 saatleri arasında oynanacaktır
    eslesmeler ve macların tarihleri pazartesi 16:30 itibari ile sitede olacaktır
    verilecek olan tarıhler ve sureler ıcersınde macların sonuclarını bıze ulastırmanız kesinlikle sarttır.(sf1905@windowslive.com e-mail ile)
    maclar belirtilen tarihlerde arasında yapılacaktır,belirtilen süre dısında gelen sonuclar turnuvaya yansıtılmayacaktır.
    lütfen saat-tarih kurallarına uyalım
    HERKESE BASARILAR...........

sf1905

KAYITLAR BİTMİŞTİR
  • Hmm tamamdır o zaman..
  • maç sonuölarını buraya ss koyalım size nie e-mail atıoz zaman kaybıı
  • beyler ben macların sonuclarını tablolara ıslemeye,puan durumlarını galıbıyet malubıyetlerı attıgını yedıgını fılan guncellemeye üşenmıcem ugrascamda sız skorları bana e-mail olarak atmayımı sorun yapıyorsunuz ya
  • Gruplar ne zaman Koyulcak ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.