Şimdi Ara

pes evo patch e forma ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evo patch yüklü nasıl forma eklicez?normal kitserverin içine atılmıo bu dosyalar bin değil yani png dosyaları.ggs ile importlamak gerekiyor ama evo patch e nasıl atıcam bilmiyorum birisi bana yardım edebilir mi?

• GDB klasöründeki png dosyalarını yenileriyle değiştirmen yeterli.
  • valla şu an tam hatırlamıyorum ama evo patchde kitserver da o klasörde pek birşey bulamamıştım sanki.diyelim ki yüklemek istediğim forma kitserver da yok ismini kendim yaratmam lazım nasıl yapıcam bunu.gs formasını yüklemek istiyorum ama bir türlü yükleyemedim evo patch de.kendi pc de patch yok onu yaptım ama evo patch te yapamıyorum.daha kolay bir yolu var mı?gs nin son sezon formasının bin şeklinde olalını nerden bulabilirim?
  • gs formasını bin şeklinde bir türlü bulamadım ya bilen var mı nerden bulabilirim?
  • evo patch de forma dosyasını ggs ile importlamak için hangi dosyayı açıcaz arkadaşlar?oyunun klasöründen farklı bir klasör yarattığı için cv06 ya yükleyince olmuyor.
  • çok sağol kardeşim bunları attım ama galiba map den de ayarlamam lazım oyunda gözükmüyor çünkü formalar.evo patch de gs nin kodu kaç?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GDB klasörüne eklemek için cv06' değilde ,takımın option file' daki sırası önemli.
     pes evo patch e forma ekleme

örnekteki gibi; GS' nin numarası ''193'' ve others bölümünde. Yapman gereken; takımın oyundaki ismiyle aynı olan bir klasör yaratıp, formaları o klasöre kopyalamak (ga,gb,pb vs,vs gibi) ve yarattığın klasörü doğru bölüme aktarmak (others/Galatasaray A.S gibi). Daha sonra resimdeki gibi maps dosyasına takımı yazınca işlem tamamdır.

Hangi takımın kaç numarada olduğunu öğrenmek için Pro editing Studio programını kullanabilirsin.(ID Team yazan kısım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 14 Mart 2009; 23:34:31 >

• çok teşekkür ederim deniycem en kısa zamanda bunu.bir türlü bulamadım nette basıl olacağını bunun kafayı yemek üzereydim.çok sağol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.