Şimdi Ara

PES ETTİRMEYE ÇALIŞANLARA İNAT. YAPACAĞIM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
18
Favori
4.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Umarım yaparsın. Başarılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene sonunda burada olucam bu arkadaşın başarma şansı düşük (banane bundan haklısınız) biraz çalışan az çokta beyni olan insan 200kda olmaz ben sana demiyorum yalnız BAŞARAMAZSIN diye sıralamandaki insanların ders çalışma alışkanlığı yok oturuyum aralıksız günde 10 saat ders çalışıyım demekle olmuyor 200kdaysan temelinde zayıf işin çok zor realist ol ve hedefine ilk 30k de insanlar 3 yıl çalıştılar 4 yıl çalıştılar öyle girdiler 10kya 200kdayım kafama dank etti artık çalışıcam 4yıl yattım mezun yılımda ilk 10k giricem yok öyle bir dünya en iyi ilk 20kdasın hakkını vererek çalıştığında da 20-30k olursun ama ilk 10k cidden her baba yiğidin harcı değil (hakkını vererek çalışmazsan yukardaki sıralamalarda hayal olur mezun yılımda 14 kişilik sınıfta herkesin hayali tıptı sınıfta 30kdan bırakanda vardı 2kişinin sıralaması tıp için yeterliydi sadece biri bendim zaten çorumu saymadım) let the linç begin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezunlarageldik -- 13 Ağustos 2017; 11:35:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hayatta gerçeklerle yüzleşmeyi bilin, hayal dünyasında yaşamayın. O en yakın arkadaşın seni düşündüğü için diyor, boş yere bir hayale kaptırma kendini diye. Çünkü olmaz ise daha çok üzüleceksin. Sende geç olsa da anlayacaksın o arkadaşının dediğini. Burada 30k dan mezuna kalan adam 10k giremiyor. Bende 200k lardayim yapabileceğim max 100k bunu biliyorum. Kendinize gerçekçi hedefler koyun.

    Bu arada arkadaşından falan uzaklaşma mezun psikolojisi çevrendekilere çok kafayı takıyorsun. Aynı şeyleri yaşadım tam tersi onlarla iyi geçin. Koca bir senen o kişiler ile geçecek. Yanlız kalırsan kötü olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 13 Ağustos 2017; 11:44:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu neden böyle triplere giriyorsunuz anlam veremiyorum. Neyin tribine giriyor neyin gazına geliyorsunuz? Neden yapamayasin, neden olamayasin? Otur, çalış ve ol. Buraya gelip siyahi olduğu için ayrımcılığa uğrayan boksör filminin turkce dublajlı hali gibi konuşuyorsun? Bir de kalın kalın yazmış ulan başkası adına utanan bir tek ben mi varım bu başlıkta? Yapamazsın demiyorum yanlış anlama yaparsın ama şu içinde bulunduğun ağır ergenlikten de kurtulman gerekiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadhouseBluess -- 13 Ağustos 2017; 11:47:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum belki 10k ya girersin ama herkes uyurken ben çalışıcam diye bi dünya yok. Gündüz öyle bir uykun geliyor ki... Sonra uyku düzenin bozuluyor vs. Kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 100 deseler anlayacağım da ilk 10k doğru düzgün çalışıp yapamayacak insan yoktur bence.
  • bende geçen yıl hiç çalışmadım ama bu yıl 74 obp ile mf-4 5k ya gireceğim rez
  • Mesela başarmak başaramamak değil bence, elinden geleni yapmak önemli.



    O yüzden başarılar diliyorum 10k olmazda 30 40k olursa da moralini bozma, cok iyi bolümler var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tercih2017 T kullanıcısına yanıt
    Sen insanların düzgün çalışmadığını mı sanıyosun ilk 10kyı hedefleyen 40k insan var emin ol mf için kolay değil tm için dersen mfciyim gazi hukuk odtü iktisat işletme tutuyodu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foxin kullanıcısına yanıt
    10k için uğraşcak 30k ile bitircek. Peki hedefi 30k olsaydi 30 ile bitirebilcek miydi? Her zaman elinizden gelenin en iyisini yapun siralamanizi tercih zamaninda duşunun.



    ;10k olur olmaz orasini sen belirliyorsun şu andan itibaren;

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aş işte yine pes ettirmeye çalışan arkadaş isimli çakal eleman. Asla pes etme hocam ideallerin seni sen yapan, arkadaş isimli çakalları kudurtan şeydir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Scofield

    Hocam başarılar diliyorum.Lakin alt yapı yok ise 10K biraz zor bir hedef.Umarım üstesinden gelirsin.Çünkü ilk 10k bandındakiler cidden 4 senesi sağlam insanlar.

    12k'yım (mf3) (10k'ya yakın sonuçta) 9-10'da doğru düzgün derslere girmedim (bilim yarışmaları vs.) 11'de yatış 12 yazında çalışamadım. Eylül'de başladım. Yeter ki verimli çalışsın.
  • Forumun ne kadar salak arkadaşları var bu ne böyle be arkadaş kazığı konularından geçilmiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw bu şarkıyla okuyunca bir şaheser çıkıyor ortaya
  • Ege fitness izleyip gelmiş
  • ilk sene 500k ikinci sene 15k yaptım gözünde büyütme bunlara takılma sınavdan çıkınca kendine şunu söylemen önemli " ben gerçekten hakkını vererek çalıştım " bu cümleyi vicdanın rahat kurabilirsen gerisi önemli değil
  • Sen konuş biz dinleyelim reyizzz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selamlar benim 2 ablam var 2 sene önce yerleşmişlerdi üniversiteye (aynı yaşta değiller mezun yıllarında yaptılar) onlar kazanmıştı işte ben de bir arkadaşıma bahsediyordum ablamlar üni kazandı falan ben de hukuk istiyorum demiştim senden bir bok olmaz demişti bana bu sene görüştük o barajı geçememiş ygsde ben tm3 18k idim gelen hukukları beğenmedim mezuna kaldım. 2 gün önce farklı bir arkadaşımla buluştum adama ilk 4kda olmam gerek diyorum adam bana bence 7k olacan diyor sonra da valla gevezeliğine dedim diyor bu ikinci çocuk iyi ama biraz boş tsde 35kdaydı. Onu ciddi dememiştir ama ben ciddi bile olmasam demem karşıya çünkü adamın kafasına takılır da morali bozulur vs diye. Çevremdeki birçok insan boştu allahtan hepsine yol vermişim 2-3 tane adam gibi arkadaşım var o kadar. Fazlasına da gerek yok saçma sapan ideali olmayan insanlarla vakit geçirmek vakti öldürmek demektir. Sen hiç takma hocam bak yoluna her şey olur. Yapan adamlar da ileri zekalı değil sadece çok çalışıyorlar. Yolunuz açık olsun şimdiden.




  • kapatıyoruz35 kullanıcısına yanıt
    No ss no güven

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.