Şimdi Ara

Pes 9 da sizce En iyi Frikik kullanan Oyuncu ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
4.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    plasesi , şut gücü ve şut isabeti iyi olan herkesle 32- metreden rahat oller atıyorum.
    sizde deneyin. dediğim gibi bir adamı 2. frikikçi olarak seçin ve sadece L1'e basarak şut barını ortasına kadar doldurun. çok güzel falsolu şutlar çekiyorlar. ben frikiklerin çoğunu böyle gole çeviriyorum. biraz antramanda deneyin estetik olarak t güzelgoller ortaya çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderer_utku -- 2 Ağustos 2009; 15:47:45 >
  • Bence de Juninho bide bi ara Tümer sanırım bugluydu onun her vurduğu gol tehlikesiydi:D:D:D
  • Henry ve Pirlodan ötesini tanımam. Henry nin gerilişi az ama uzak tan harika vuruyor aynen Pirloda öyle. Az önce manchester united ile champion league finalinde nde karşılaşrım (barselonaydım) 67 dk de henryle tam 36 metreden çok harika bi gol attım inanılmaz sert vuruyor, kesinlikle öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musabbaris -- 3 Ağustos 2009; 22:14:48 >
  • Peter Cech..Chealsea ile oynarken son dakikalardı gol atmam lazım 2 kişilik oynuyoduk.Baktım sol ayak kimse yok Kaleci Cech i aldım.Bir gol atmışım.Adam gol sevincinde oturup ağlayacaktı nerdeyse
  • Delpiero
  • Pirlo
  • Ronaldo , Dejan Stankovıc , Henry....
  • Beckham ve Juninho bunlar oyunun en iyi firikikcileri ayrı bir özellikleri var firikikte zaten normal özellikleride yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

sabri de fena vurmuyor

• Tabikide Juninho ama diğer ii vuranlar. Ronaldo & Henry
  • Juninho
  • 1Riquelme
    2Juninho
    3Gerrard
    4Carlos
    5Beckham
  • Chivu'yla hayatta Kaçırmam.
    Xaviylede Çok klas goller attım
  • Valla atamıyorum frikikten yahu..1 kere Diego ile attım başka da atamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMXex

Delpiero

• quote:

Orijinalden alıntı: gFbMaTT

C.Ronaldo Çok kolay değil atması ama ondan başkasıyla da frikik atmayı sevmiyorum (stili falan bacakları açıyor falan)

Ronaldoyla Peter Cech atmayı çok seviyom. başka türlü yemiyor çünkü :D
  • gerrard ,lampard , ronaldinho
    c ronaldo
  • İnanmıcaksınız ama Hasan Şaş çok iyi frikiklerde
  • C.Ronaldoyu Tek Geçerim
  • Lampard...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.