Şimdi Ara

pes 5 super patch 2.0

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pes5 super patch 2.0 yenı bilgisayarıma uzun ugraslar sonucunda netten indirdim sonrada 3.0 ı peki 3.0 hazır kurulum halinde peki 2.0 5 tane ayrı ayrı dosyası var bir bilgisi olan arkadas nasıl yukleyecegimi anlatabilirmi cok minnettar kalırım şimdiden teşekkürler...

• arkadaslar bir bilen mutlaka vardır okadar gun bekledim yuklemek ıcın sımdıde nasıl calıstırılacagı hakkında bir bilgim yok yardım lutfen...
  • 3,0 içindeki not defterinde yazıyor. 7 ayrı yol izliyorsun elinde dkz studio gibi programlarda olmalı
  • biraz daha yardım olursa cok sevınırım..
  • Scn'den Savage Arkadaşımızın anlatımını aynen copy paste yapıyorum

#Adım 1: Superpatch 3.0 Optionsfile.exe
    #Adım 2: Superpatch 3.0.dkz
    "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\dat" dizinini seçiyoruz ve tamama basıyoruz.
    - Güncel stadyumlar,bootpack ve online database işlemleri de böylelikle bitmiş oldu.
    "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\dat" klasörünü gösteriyoruz.
    -Ordan "e_text.afs" yi açıyoruz ve sırasıyla "Edit ---> Import--> Import all Files" işlemlerini
    yapıyoruz ve çıkan pencereye indirdiğimiz SP3 klasöründeki "Step 4 - Minikits" klasörünü açıyoruz
    ve bu işlem de bitmiş oluyor.

"KDB" klasörünü tamamıyle siliyoruz.
    -İlk kez Kitserver yükleyeceksek şu işlemleri yapıyoruz...
    "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5" dizinine indirdiğimiz SP3 klasöründeki kitserver klasörünü olduğu gibi atıyoruz.Sonra setup.exe yi çalıştırıyoruz ve install e basıyoruz.
    (Eğer bir hata verirse Pes 5 oyununun açık olmadığından ve PES5.exe nin salt okunur olmadığından emin oluyoruz.)

NOT: Step 6 - Database Superpatch 2.0 ve Step 7 - Database Superpatch 3.0 işlemleri online oynarken SP2 ve SP3 databaselerini değiştirir.Biz 'Step 7 - Database Superpatch 3.0' a çift tıklıyoruz ve "Patch -->Aplly Patch in Folder" işlemini yapıyoruz.Ordan da "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\dat" dizinini seçiyoruz ve tamama basıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanswf2 -- 11 Haziran 2006; 1:55:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xbox360 S 250 gb(3 AYLIK) FW 3.0
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.