Şimdi Ara

PES 5 sorun acil!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim sorunum pes 5 oyunu ile ilgili..oyunu yükledim ve çalıştırdım..oyunu oynamaya başladım fakat ikinci yarılarda yada işte oyunun ilerleyen dakkalarında son derece takılm oluyor...ilk başlarda nomal oynıyabiliyorum ama sure geçince takılma hayli oluyor ve oyunu oynıyamıyorum...bu arada aynı sorun pes 4 oynarkende mevcuttu...yine ondada normal başlıyor fakat ilerleyen dakkalarda aşırı takılma yaıyordu..

yardımcı olabilirseniz son derece memnun olurum şu oyunu ağız tadıyla bi oynıyamadım:(

bu arada ben sistem bilgilerimide vereyim onuda göz önünde bulundur mak istersiniz

p4 3
    128mb ekran kartı
    1gb ram

şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim...

• bi ekran kartının driverını güncelle dene.
  • bence çok çok büyük bir ihtimalle fanlarında sorun var ısınma sonrası takılmaya başlıyo olabilir bu çok büyük bir ihtimal onun haricinde pes de beni de şaşırtan garip bir sorun var eğer çok kayıtlı şeyin varsa pesle ilgili onları silmessen oyun çok garip bi şekilde takılıyo umarım sorununu çözersin ama fanlarından kuşkalnman lazım bende zamanında o sorunu aşadım çünkü
  • evet dostum haklıymışsın valla..dun gece bir fanı temizleyim dedim..sonra hazır amışken birde işlenciyi temizleyim dedim...işlemciyi açtığımda gözlerime inanamadım valla:d...toz ne demek resmen üzerinde kalın bir kütle vardı..neyse temizledim şimdi canavar gibi oldu ne takılma ne bi şey...teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalcoli

bence çok çok büyük bir ihtimalle fanlarında sorun var ısınma sonrası takılmaya başlıyo olabilir bu çok büyük bir ihtimal onun haricinde pes de beni de şaşırtan garip bir sorun var eğer çok kayıtlı şeyin varsa pesle ilgili onları silmessen oyun çok garip bi şekilde takılıyo umarım sorununu çözersin ama fanlarından kuşkalnman lazım bende zamanında o sorunu aşadım çünkü

noormaldir o takılma ozaman.Ram le alakalı.Ne kadar kayıt o kadar ram
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercandemir

evet dostum haklıymışsın valla..dun gece bir fanı temizleyim dedim..sonra hazır amışken birde işlenciyi temizleyim dedim...işlemciyi açtığımda gözlerime inanamadım valla:d...toz ne demek resmen üzerinde kalın bir kütle vardı..neyse temizledim şimdi canavar gibi oldu ne takılma ne bi şey...teşekkürler..

düzeldiğine sevindim yardımım dokunduysa ne mutlu bana

quote:

Orjinalden alıntı: PrOOf49
    noormaldir o takılma ozaman.Ram le alakalı.Ne kadar kayıt o kadar ram

dostum oyunda sanırım bug var çünkü ztn ben oyunu herşeyi en sonda oynuyorum fakat bi ara kaıtlarım fazlalaştı ve takılmaya başladı bende şaşırdım ve araştırdım sonunda kayıtların fazla olması sorununu buldum bu da arkdaşların aklında bulunsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.