Şimdi Ara

Pes 5 DEMO !!! DOWNLOAD (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
9.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fatalflex

quote:

Orjinalden alıntı: ChivaS

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: musty17

quote:

quote:

quote:

tekrar:
    FİFA soccer Game..
    Pes Futbol Simulation ..

TIF
    Uefa Champions Leauge
    ISS

bunlar da meze oluo heralde

bu aradawww.soccercenter.net e girebilen varmı

yok
    siteye bişe oldu ya allahtan hayırlısı en son böle gittiğinde baya girememiştim

bu arada demo da bi hata var adam saktlığındığı zaman oyun donuyo restart atmak zorunda kalıyorum bi arkadaşta da aynı sorun varmış..

o sorun demodan kaynaklanmıyo tranier kullandığımız için oluyo ama bende hiç olmadı

trainerdan sakatlığı kapattım düzeldi

farklı bir yaklaşım

• quote:

yeni trainer is out

ama hata veriyo onu ayarlayıp birazdan veya hiç bi zaman link vercem

çabuk hoca
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: MaX2SeL

Bence konamin futbolu sadece ps sürümlerinde oynanmalı.Pc de o denli ii değil.

1280*1024 çözünürlük , 4xAA, 8xAF ile oyna, ondan sonra karar ver hangisi iyi... Her ikisinde de oynuyorum ama PC'de ayrı bir zevk alıyorum...

ya ben 1280 1024 de 4x aa 4x af açıyorum fpsler 4-5 e düşüo...9800 pro ekran kartım var normal de o kadar düşmemesei lazım

ha bi de çok fark ediyo mu onları açmak..

1280x1024 - 90Hz 8XS + 16X AF ile oynuyorum en ufak atlama yok...

• quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: MaX2SeL

Bence konamin futbolu sadece ps sürümlerinde oynanmalı.Pc de o denli ii değil.

1280*1024 çözünürlük , 4xAA, 8xAF ile oyna, ondan sonra karar ver hangisi iyi... Her ikisinde de oynuyorum ama PC'de ayrı bir zevk alıyorum...

ya ben 1280 1024 de 4x aa 4x af açıyorum fpsler 4-5 e düşüo...9800 pro ekran kartım var normal de o kadar düşmemesei lazım

ha bi de çok fark ediyo mu onları açmak..

1280x1024 - 90Hz 8XS + 16X AF ile oynuyorum en ufak atlama yok...

ben de anlamadım niye duraklıo

sonunda çözdüm sorunu 4x aa 8x af güzel oluyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 18 Eylül 2005, 13:30:34 >

• Nvidia GeForce 6600GT
    bu kartta en iyi aa af ayarları ne olur..1280*1024 te?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChivaS -- 17 Eylül 2005, 17:36:15 >
  • unlocker nasıl çalışıo anlatırsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: emotutto

unlocker nasıl çalışıo anlatırsanız sevinirim

unlockeri çalıştır oyuna normal olarak gir

stad seçme zorluk seçme falan ekranında yani ayar ekranında F1 e bas

sonra R1 ya da L1 e bas (ya da klavyede hangi tuşsa) amaç ayarların 2. sayfasına geçmek sonra bi daha o ilk sayfaya dön ayarlar açılcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 17 Eylül 2005, 18:36:26 >
  • arkadaşlar oyunda süper bi olaya denk geldim harika bişi yaa.şimdi adamın ayağa kayıyoruz diyelim faul olması gerekiyo hakem avantaja bırakıyo sol üstte çıkıyo ya bi eleman o çıkıyo işte.maç devam ediyo maç bi sebepten durunca (örneğin taca yada kornere çıkınca) taa önceden faulu yapıp da avantaj verdiği olayda faulü yapan adama eğer kartlık bi hareketse kart gösteriyo oyun durunca.bu olaya bittim..

bi olay daha var.mesela bi adamla ikili mücadeleye giriyosunuz sizin adamınız yere düşüyo faul oluyo yada olmuyo ama sizin adamınız düşüyo diyelim yere.oyun devam ediyo bi 5-10 dk. geçiyo sizin o mücadelede yere düşen adamınızın sakatlığı çıkıyo ve sarı renk + işareti çıkıyo video giriyo adamınız belini falan tutuyo.yani o mücadeleden oluşan sakatlığı taa 10 dakika sonra ortaya çıkıyor.

müthiş yaa daha ne denilir ki

arka arkaya maç yapıyom ya süper ne zaman çıkıyodu bu şaheser oyun?

• quote:

Orjinalden alıntı: emotutto

unlocker nasıl çalışıo anlatırsanız sevinirim

oyunla birlikte o tranierıda çalıştır sonra simge durumuna küçült
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

arkadaşlar oyunda süper bi olaya denk geldim harika bişi yaa.şimdi adamın ayağa kayıyoruz diyelim faul olması gerekiyo hakem avantaja bırakıyo sol üstte çıkıyo ya bi eleman o çıkıyo işte.maç devam ediyo maç bi sebepten durunca (örneğin taca yada kornere çıkınca) taa önceden faulu yapıp da avantaj verdiği olayda faulü yapan adama eğer kartlık bi hareketse kart gösteriyo oyun durunca.bu olaya bittim..

bi olay daha var.mesela bi adamla ikili mücadeleye giriyosunuz sizin adamınız yere düşüyo faul oluyo yada olmuyo ama sizin adamınız düşüyo diyelim yere.oyun devam ediyo bi 5-10 dk. geçiyo sizin o mücadelede yere düşen adamınızın sakatlığı çıkıyo ve sarı renk + işareti çıkıyo video giriyo adamınız belini falan tutuyo.yani o mücadeleden oluşan sakatlığı taa 10 dakika sonra ortaya çıkıyor.

15 ekim

• offf 1 ay var daha
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

arkadaşlar oyunda süper bi olaya denk geldim harika bişi yaa.şimdi adamın ayağa kayıyoruz diyelim faul olması gerekiyo hakem avantaja bırakıyo sol üstte çıkıyo ya bi eleman o çıkıyo işte.maç devam ediyo maç bi sebepten durunca (örneğin taca yada kornere çıkınca) taa önceden faulu yapıp da avantaj verdiği olayda faulü yapan adama eğer kartlık bi hareketse kart gösteriyo oyun durunca.bu olaya bittim..

15 ekim

ula tam da okulların açılışı yawwama neyse okul mokull anlamam PESankolik oldum valla..

bi de fairplay var oyunda yukarsda ünlem işareti çıkıo sarı bazen sana taca at diyo ..atsanda bişi olmuo atmasanda gerçekçi olsun diye koymuşlar bana bi kere oldu we9 da bende attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChivaS -- 17 Eylül 2005, 20:13:46 >

• bende bişi indirdim yüklerken no voice diodu eer ölese indirdiim sitei yakarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: skyw@lker

bende bişi indirdim yüklerken no voice diodu eer ölese indirdiim sitei yakarım

no voice demek spiker yok
  • evet demolarda spiker yok

bakalım pes4 bana göre pes3 ten güzel değildi pes3 den aldığım zevki almamıştım.. pes5 te pes3 kadar olur yada ondan iyi olur inşallah ki büyük ihtimalle olucak gibi.
  • ben ilk defa pes oynuom hep fifa oynamışımdır oyun harbi zevkli nie hiç pes oynamamışım diom ama kontroller çok zorlanıom yaw
  • quote:

ben ilk defa pes oynuom hep fifa oynamışımdır oyun harbi zevkli nie hiç pes oynamamışım diom ama kontroller çok zorlanıom yaw

senin için hayat ikiye ayrılacak PES ten öncesi ve sonrası..
  • quote:

quote:

ben ilk defa pes oynuom hep fifa oynamışımdır oyun harbi zevkli nie hiç pes oynamamışım diom ama kontroller çok zorlanıom yaw

Pes ten Önce (P.Ö.)
    Pes ten Sonra (P.S.)

<===== P.Ö. - P.S. ====>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 17 Eylül 2005, 22:20:39 >

• quote:

quote:

• quote:

quote:

helal olm süper yorum

tuttum bu lafını...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.