Şimdi Ara

PES 4 cüler buraya bakın (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    böyle bi msj yazmak nerden aklına geldi....senin pc pes i kaldırmıyoda kedi ciğer meselesi ne mi döndürüyon

pesle fifayı karşılaştırmak bile yanlış 2 si farklı kulvarda oyunlar pes futbol simulasyonu fifa futbola benzer bi oyun işte...
    quote:

Orjinalden alıntı: resul409

nerede fifa 2005 görürseniz hakaret ediyorsunuz...
    Bence bu alemde en iyi oyun FİFA 2005 DİR
  • siz ne derseniz deyin en şekil en iyi en kral oyun fifa 2005
  • Bazı insan lar sanki at gözlüğü takıyomuş gibi yapıyo insaff adam lar müthiş bir oyun yapmışş insanı futbola sürükliyoo pes gibi oyun görmedimm bence bu kadar kiişi yanlış düşünmen abes kaçar
  • quote:

Orjinalden alıntı: resul409

nerede fifa 2005 görürseniz hakaret ediyorsunuz...
    Bence bu alemde en iyi oyun FİFA 2005 DİR

kusra baqma ama saçma bi topic olmuş anlamsız.. burdan bi sonuca varılamaz üstelik pes4 fifayı 2 ye katlamışken
  • EN İYİ OYUN FİFA dır iki kişi pes dedi diye herkes pes ci olmuş o pesin grafikleri ne pes daha dünkü çocuk BUARADA EA GİBİ Bİ ŞİRKETE HAKARET ETMEYİN KİM BİLİR KAÇ TANE OYUNUNU OYNAMIŞINIZDIR nfs oynayan yok herhalde

• o artık eskide kaldı batuhann artık pes var grafik görüntü ses oyun daki taktik filann daha bir sürü şey var yanii ama neyse sen öle seviyosan bi şe demem
  • Hala Fifa en iyi futbol oyunu diyenlerin olmasına şaşırdım doğrusu.. Ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz onlara Fifa daha güzel geliyordur.. Ama ben yine de şiddetle PES'i öneririm o arkadaşlara..
  • tek amaci reklam ve ilgi çekmek..........bizde sazan gibi atliyoruz.
  • HERKESİN ZEVKİNE SAYGI DUYMAK LAZIM AMA BU KONUDA KİMSEYE SAYGI DUYMAM.BU OYUNLARI KIYASLAYANA PES DOĞRUSU!!!GRAFİK DİYENEDE GÜLERİM KEMAL SUNAL GİBİ
    FİFA KOLAY VE SAÇMA OLDUĞU İÇİN OYUN OYNAMAYI PEK BECEREMEYEN ARKADAŞLAR TARAFINDAN TUTULMASI NORMAL.FİFA96 DESEN ZAMANINDA İYİYDİ,KABUL EDERİM.
    ORTALAMA BİR SİSTEMDE BİLE OYUNUN GRAFİKLERİ SÜPER,HAREKET EDEN ÇİMLER,ADAMLARIN HAREKETLERİNDEKİ GERÇEKÇİLİK GİBİ BİRÇOK NEDEN SAYABİLİRİZ.
    VAKİT VARKEN DOĞRU YOLA GİRİN.
    EA İLE SORUNUMUZ YOK,BİRÇOK OYUNUNU SEVEREK OYNUYORUZ.AKLI BAŞINDA BİR ADAM BU DURUMDA FİFANIN PES'LE KIYASLANAMAYACAĞINI ANLAR.EA'NIN FİFA HARİÇ TÜM OYUNLARINI OYNAMAMIZIN NEDENİ PES'İN MÜKEMMEL BİR OYUN OLMASI.BİRAZ KASIN KENDİNİZİ,PES OYNAMAYI ÖĞRENİN,O ZAMAN FİKRİNİZ DEĞİŞİR,FİFA İKONUNU TIKLAMAK BİLE GELMEZ İÇİNİZDEN.
    BÖYLE KOMİK BİR TOPİC'E BU KADAR YAZI YAZMAMDA AYRI Bİ ÇOBANLIK YA NEYSE.
    BİN SELAM.

• Bu pes fifa geyiği sıktı bence mod'lar daha fazla pes vs fifa şeklinde boş ve gereksiz topic açan arkadaşları cezalandırmalı msg kirliliği sadece...
  • EVET SEN ANCA OYUN BAŞI GRAFİĞİNİ GÖSTEREBİLİYOSUN FİFA NIN

EA FİRMASINA LAFIM YOK AMA PES'İN DE ÜSTÜNE FUTBOL OYUNU YOK

AMA TABİİKİ DE SİZİN GİBİLERİNDE YAŞAMAYA HAKKI VAR DİMİ

BEN ALLAH KURTARSIN DİYORUM DAHA DA BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM

• Fifa 2005 mi o da ne!!! şu salak oyun... her frikik gol oluyosa,her korner kalecideyse,her kafa vuruşu gol ise ve sende hAla bu oyunu oynuyorsan yuh sana!! Ben oynamadım ama oynayanları izledim çok saçma bir oyun. EA SPORTS futbol Oyunları Üretmeye bir son verse Türkiyedeki salak sayısı azalacak ha!
  • 1. si >OYUNU OYUN YAPAN OYNAnABILIRLIK TIR .
    2.si> AMERIKANLARDAN NEFRET EDERIM.

3.sü> daha oncede soyledığım gıbı yapsa yapsa Japonlar veya Caponlar yapar.

4.sü> şahanın da dediği gibi -->>YAW HADI YAW ILERLEYIN ARTIK YAW CIKARIN bu at gozluklerını yaw

. yı koyuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invade -- 16 Temmuz 2005, 17:33:06 >
  • pes4 fifadan daha güzel ama master league karışık yapmasalar daha güzel bence türkiye ligi italya ligi gibi
    birde transferler daha ayrıntılı olsa yoksa 4 4 lük müthiş bir oyun number one

• çöğçüler kıralı fıfa 2005

futbollar kıralı pes 4
  • çöpçüler kralı fıfa 2005

futbollar kralı pes 4

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.