Şimdi Ara

eFootball PES 2020 [PC ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
14
Favori
111.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir topluluk grubu oluşturuldu mu? Whatsapp, Discord veya Steam'da grup oluşturulduysa benide ekleyebilirsiniz.

    Eğer oluşturulmadıysa oluşturup ortaklaşa veya 1v1 maçlar atabiliriz en azından sıkıldığımız da derece kasmadığımız vakitler kolayca maçlar atabiliriz.

    Steam ID:https://steamcommunity.com/id/smguler
  • Steam ID: PEGASUS71 (323366930) ekleyin arkadalar beraber oynayalım.Co op falan güzel olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 29 Eylül 2019; 15:19:29 >
  • İlk yarı da ve maç sonunda hakem düdüğü çalıyor ya o ara bir donma oluyor ve bağlantım orada koparsa kopuyor.Çözümünü bulamadım.Bu sorunu yaşayan var mı ?
  • beyler bugün ikinci yarıda daha 46 dakka oyun bi dondu hiç birşey yapılmıyor spiker sesi falanda gelmiyor bekledim 10 dakika çıktım baktım adam 1 0 yenmiş gözüküyor ne saçmalık bu ?
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen prof hileciye denk gelmişsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde

    Muhtemelen prof hileciye denk gelmişsin
    abdulkadirkdrkarkin gibi bi nicki vardı engelledim valla
  • Beyler her ne kadar yapımcılar pek dile getirilmesede oyunda 2 senedir optimizasyon sorunu var.Fifa 2020 ve diğer tüm oyunları 1050Tİ sayesinde sabit FPS oynarken bu oyunda FPS Drop oluyor.Optimizasyon sorunu olduğu için çoğu PC sahibinde bu sıkıntı oluyor.
  • Yok abi tam japon kumarı bu. Son coinslerimle bi ronaldo gelir mi diye uğraştım gelmedi. Sürekli kaleci ve stoper veriyor. Abartmıyorum first class 6 tane kalecim var. Sim maçlarında bile.kaliteli.kaleci oynatıyorum.

    Bugün gelenler;
    Szczesny
    Alex.Sandro
    Handanovic

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane B. Matuidi geldi ardından M. de Ligt geldi.Şimdi aynı Matuidi den 1 tane daha gelicekte takasa giricem zor iş.İnter den 2 tane açtım.Önce M. Vecino Geldi sonra M. Škriniar gelince açmadım sonuncusunu.Bazen çok şanslı bazen çok şanssız olabiliyor hesap.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Prometheus-

    2 tane B. Matuidi geldi ardından M. de Ligt geldi.Şimdi aynı Matuidi den 1 tane daha gelicekte takasa giricem zor iş.İnter den 2 tane açtım.Önce M. Vecino Geldi sonra M. Škriniar gelince açmadım sonuncusunu.Bazen çok şanslı bazen çok şanssız olabiliyor hesap.
    Sen ronaldoyu bulana kadar devam edersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 coins var inş gelir

    ben normal topları açmıyorum.Özel temsilciler geldiğinde açıyorum..

    Bugün için tek sevindiğim taraf M. Škriniar oldu.

    eFootball PES 2020 [PC ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sosruka

    3 tane menajer aldım ama hücum ve defans talimatları değiştirilemiyor. Nasıl halledicez bunu?
    Onlar değiştirilemez ama 2. ve 3. taktik için diziliş ve hücüm + defans talimatları için aldığınız diğer manager ile kullanılabiliyor. 2. yada 3. taktiğe getirip manager değiştir'i seçeceksiniz. Sonra ayarların hepsi uygulansın mı diye sorunca hayır'ı seçeceksiniz. Yardımcı antrenör olmuş olacaklar. Maç içinde de DPAD yukarı yada aşağı uzun basarak hızlı geçiş yapabilirsiniz.
  • Arkadaslar icinde pes 2020 ve pubg olan steam hesabimi satiyorum. Hesapta 2 oyun var, istedigim fiyat 150TL. Dm yoluyla iletisime gecebilirisniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • !!!! Frhtoztrk kullanıcı burdaysa az önce yaptığımız maç sonrası 2-0 öndeyken maçı hileyle kapatarak nasıl üst sıralara çıktığınızı anlamış olduk. Başarılarınızın devamını diliyorum hocam, tebrikler.!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobainn -- 30 Eylül 2019; 21:40:53 >
  • Ya amına koduğumun oyunu valla yeter ya 2.sefer 3 kez arka arkaya baglantınızdan dolayı mac sonlanmıştır diye maç başında beni oyundan attı ve 6 kez bu yuzden maglubiyet yazıldı,bundan dolayı 600 puanlarda dolanıyorum valla yeter ya.Bağlantımda hiçbir problem yok,başına böyle bir şey gelen başka biri vat mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cobainn

    !!!! Frhtoztrk kullanıcı burdaysa az önce yaptığımız maç sonrası 2-0 öndeyken maçı hileyle kapatarak nasıl üst sıralara çıktığınızı anlamış olduk. Başarılarınızın devamını diliyorum hocam, tebrikler.!!!
    Forumda hocam kendisi nicki falcao1905 olması lazım kendisine oradan ulasabilirsiniz, bir problem olmuştur belki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bu oyunda para yatırmadan myclup oynanmaz mı afedersiniz bi taraflarımı yırttım o kadar gp ve coini biriktirdim.Bir tane 90lık topcu olmaz mı koca takımda
  • Arkadaşlar tesadüfende olsa garip bir olay yaşadım dün,
    evde internet yoktu pes 2020 ye girmeye çalıştığımda oyunu açmıyordu. ulan oyunu oynamak için illa internetmi olması gerekiyor?? ben steam çevrimdışı modda girip evde arkadaşımla oynayacam belki. bu nasıl bir saçmalıktır?? varmı bunun bir çözümü?
  • Kızacaklar olacaktır eminim ama oyunun kürekli versiyonu baya gecikecek heralde orijinal en ucuz nerde ve fiyatı ne bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.