Şimdi Ara

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU] (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.161
Cevap
76
Favori
1.525.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediklerin kesinlikle doğru 90 da galibiyet golü atarsın sevinirsin anlarımda dk 5 hayatında ilk kez gol atmış gibi niye seviniyon diye sorasım geliyor adama. zaten geri pas olayı bir alem adam benim kalemin önünden kalecisine döndü.

Milleti hırs bürümüş eğlencesine olan bişeyi espor oyuncusu gibi oynuyor. Ben offline turnuvalarada katıldım yarı finale gelene kadar orada bile iş bu kadar ciddileşmiyor. Konaminin "rakibe saygı" gibi bişey getirip belli aralıklarla oy kullandırmalı rakipler için. Dün mesela %70 topla oynaması olan bir finli geldi. Adam ondan zevk alıyor belli pasla hücum yapmaya çalışıyor ha bence zevksiz bir maç oldu maçı kazandım ama zevk almadım ama adamın kalecisine dönmesi veya zaman çalmak için paslaşması falan olmadı saygısızlık etmedi hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

Ben de formu dediğin gibi biliyorum ama konaminin açıklaması pek bi alakasız. Aşağıdaki açıklamayı gördükten sonra formu 4 ve C olan bi oyuncuyu 15 maç gözlemledim.hiç en düşük olan kırmızı ok gelmedi 2 kez en kötünün bir üstü olan geldi. Forma göre geliyorsa nasıl formu 4 olan bi oyuncu 13 kez iyi formda geldi?

Orda şöyle bir durum var oyun dengeliyor C ve 4 olanları. C ve 4 ler fazlaysa takımda, formu B ve A olanlar C gelebiliyor. Formu yüksek olanı düşürüp düşüğü dengeliyor. Form işlerinde bile dengeleme yapıyor japonlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalel99 kullanıcısına yanıt
    yani o kesin zaten de her yerde bi ayar çekiyo sistem de formu 4 olan bi oyuncunun 13 kez iyi formda gelmesi çok garibime gitti hiç kırmızı ok da gelmedi. geçen formlar C iken bi maçta 4 stp den 3 ü kırmızı ok gelmişti formları da 6-7-8 olan oyuncular.
  • Eğer takımınızdaki futbolcuların formları o hafta çoğunlukla A ve B ise ve aralarında formu C olan futbolcularınızın hepsi yada çoğunluğunun formu düşükse muhtemelen o maç momentum yiyeceksinizdir. Çok defa gözlemleyip onayladım

• formalr C iken en mantıklısı elinizde oyuncu varsa iyi bir liverpool veya m. united kadrosu kurup matcdhay de oynamak. şöyle bi m. united kadrosu yapma planım var

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 17 Ekim 2019; 12:12:56 >
  • kacanga kullanıcısına yanıt
    Formun C-B vs. ile alakasi yokmus o zaman.biz hep misal 8 olan adamin genelde A yada B gelecegini saniyorduk.kisaca kondisyon olayi tamamen sansa dayaliymis😕

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

Ben de formu dediğin gibi biliyorum ama konaminin açıklaması pek bi alakasız. Aşağıdaki açıklamayı gördükten sonra formu 4 ve C olan bi oyuncuyu 15 maç gözlemledim.hiç en düşük olan kırmızı ok gelmedi 2 kez en kötünün bir üstü olan geldi. Forma göre geliyorsa nasıl formu 4 olan bi oyuncu 13 kez iyi formda geldi?

Burayı okumamıştım. e form sadece uzatmalarda devreye giriyorsa hikaye ozaman. istediğimiz oyuncuyu alalım oyuna. kesin bilgisi olan varmı bu konuda. önemli birşey keşfetmiş olabiliriz çünkü.

• Beyler bu menajer alımlarında aklıma takılan birşey var. Uyumluluk diyor. Sarri yi almayı düşünüyorum 86 diyor ben alıp oynattikca uyumluluğu artıcak mi yoksa neyse o mu alırken?

Bir de çoğu menajerin resmi yok keşke olsaydı :/

• esevetnov kullanıcısına yanıt
    Form yorgunlukla alakalı.

8 olanda uzatmalarda dahi yeşil barı kalabilir, 3 olan 60 dakikada biter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Form yorgunlukla alakalı.

8 olanda uzatmalarda dahi yeşil barı kalabilir, 3 olan 60 dakikada biter.
    İyide ozaman dayanıklılık neyi ifade ediyor ozaman.
  • DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Pes universe patch yükle birçok manager gercek isim ve resimleri gelir ve evet manager maça çıktıkça uyumluluk 120 ye kadar çıkar

• Belki daha önce anlatıldı fakat bulamadım. 3 tane Fabinho geldi. Bunları trade yapınca Ronaldo alabiliyor muyum ya da nasıl işliyor bu trade olayı, bilen var mı ?

Şimdiden teşekkürler.
  • kikocan K kullanıcısına yanıt
    Takas yazan yere gir ronaldo dahil istedigin oyuncuyu takaslayabilirsin artik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyun çıkalı neredeyse 2 ay oldu ,
    geçen sene ki gibi bir TD bulamadım
    yıllardır Simeone ile oynarım bu sene onuda bozmuşlar arkadaş
    KONAMİ bu sene oyunun içine etmiş
  • herhangi1i kullanıcısına yanıt
    Yüzde olarak bende oyunun verdiği arambaru da o değerlerde fakat uyumluluğu 65 olarak kalmış sarrinin de 86 olarak kalıcak sanırım artan sadexe yüzde doğru mudur ?

• esevetnov kullanıcısına yanıt
    Beyler uzatma olduğunu sanmıyorum. Kante’nin formu yüksek (7) ve C olduğu haftalar bile %80 yüksek geliyor formu.

Konami herhalde yine çeviri hatası yapmış. Kendi sitelerinde de var bol bol çeviri hatası. İngilizce görüntü atabilecek olan varsa, atsın bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

Beyler uzatma olduğunu sanmıyorum. Kante’nin formu yüksek (7) ve C olduğu haftalar bile %80 yüksek geliyor formu.

Konami herhalde yine çeviri hatası yapmış. Kendi sitelerinde de var bol bol çeviri hatası. İngilizce görüntü atabilecek olan varsa, atsın bakalım.
    Kesinlikle ceviri hatasi, formu 4-5 olan oyuncular bende genellikle düşük geliyor formu 6-7 olanlar ise yüksek geliyor. Yıllardır hep böyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full firmino ile attığım goller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yves Didier Drogba -- 17 Ekim 2019; 13:51:11 >
  • pazartesi gelecek barcelona ve real madrid oyuncuarı

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 17 Ekim 2019; 14:25:42 >
  • Herkese merhaba.

1998 yılından beri kafelerde WE ile başlayıp PES ile devam eden serüveni hep sürdürmüştüm ancak 32 yaşıma kısmetmiş PS almak. Dün PES ve PS'yi aldım ve oynadım. Uzun yıllar eleştiri konusu olan oyunun online versiyonunun offline versiyonundan oynanabilirlik açısından farklı olması durumunu neredeyse tamamen aşmış gibi geldi KONAMI. İlk kez oyun akışında offline versiyonda oyun hızı 1'e denk gelebilecek bir deneyim yaşadım ve çok keyif aldım. Elbette belirli kısımlarda forumda yazılan Lag olayıyla, bağlantı veya ara ara donma problemleriyle karşılaşacağız buna şüphem yok ancak yine de hiç fena bir sunum yaşatmıyor PES.

Buradan sizlere sormak istediğim online versiyonunda bilmediğim durumlar var. Cevaplayabilirseniz sevinirim.

1. MATCHDAY - Dün akşam saat 18:20, 19:05 ve 20:55 dolaylarında 10'ar dakika boyunca matchday'de maça girmeye çalıştım ancak rakip bulamadı. Bunun sebebi benim ve birçok kişinin Liverpool seçmesi olabilir mi? M.United seçmiş olsam girebilecek miydim yoksa bu etkinliğe katılım eşleşme için bazen yeterli olmayabiliyor mu?

2. Form durumlarıyla ilgili yazılanları tek tek okudum. Form durumu derken kullanılan 2 tabir var. Biri A,B,C gibi harfler diğeri de 10 üzerinden sayılar. A dediğimiz maçtaki yukarı bakan (en formda olması) mavi ok'a mı karşılık geliyor? Ya da rakamla yazdıklarınız nedir? İkisi arasındaki farkı biri açıklayabilirse sevinirim. Bir de anladığım kadarıyla haftanın oyuncusu geldi mesela 'A' olarak bu oyuncunun maçlarda yüksek formda başlama ihtimali yüksek 'D' olanın düşük başlama ihtimali yüksek oluyor böyle midir? O oyuncuyu aldık diyelim ve aradan 2 ay geçti o oyuncunun gerçek hayattaki formundan form durumu D'ye düşerse bizim aldığımız hali bundan etkilenir mi?

3. Ben normalde 4-2-4 sistemiyle oynuyorum. SĞA, SLA ve 2 tane SF. Böyle oynatan bir menajer var mı oyunda? Sürekli listeyi kontrol ediyorum da 1 tane bulsam direkt sarı coinslerden onu alıcam ama gelmeme ihtimali var mı böyle bir menajerin?

4. Online turnuva sekmesinin açıldığı belirli tarihler var mı? Genelde müsabaka yok uyarısı alıyorum girdiğimde.

5. Bir de birisi bana şu kolda 'R3' hangi buton söyleyebilir mi?:) Hızlı oyuncu değiştirme butonu yardım butonuyla aynı sanırım? Benzer şekilde duran toplarda bir oyuncuyu seçme butonunu da söylerseniz mutlu olurum.

6. Genelde eldeki en düşük düzey oyuncuları satma yoluna gidilmiş ve bedelsiz gittiği için bir şey kazandırmıyor? Ben DP'ye çevirip en azından antreman puanı verdirip öyle serbest bırakıyorum. Bundan daha iyi değerlendiren var mı?

7. Son sorum da 3 tane aynı oyuncudan olduğunda o topun renginden biriyle takas etme durumuyla ilgili. Bu yetenek avcısı ya da başka bir şeyle ilgili mi? Göreceğimiz listede hangi oyuncuların olacağı nasıl belirleniyor? Bir de yine oyunda yazan mesela form durumu A olan Lingard ve B olan Lingard takasta kullanılamıyor mu? 3.'yü bulamazsak eldeki formu kötü olanı nasıl değerlendirmek mantıklı olanı?

Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.