Şimdi Ara

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.161
Cevap
76
Favori
1.521.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neo23

Pes 19 bildiğin defans takıntısı üzerine kurulu bir oyun!!Bu sene herkesin defans üstadı olması,akıllara zarar bir durum..Gol pozisyonu bulamıyorsun maşallah ne kadar defans ustası varmış!!
    Sırf defansın bu kadar abartı olmasından dolayı Pes 2020 yi almayacağım!!Pes dediğin insana biraz keyif verir!!Neymiş,simileyşınnn olmuş oyun,arcade deği.Yemişim böyle simileyşını !!750 puanlı adam Pes dünya birincisi gibi defans yapıyor!!Pas yaptırmıyorlar,boşluk yok,adım başı rakip oyuncu!!Bu sene bulmuşlar bir defans çakallığı ,herkes onun peşinden gidiyor!!Hızı ve patlama gücü 99 olan Aubumeyang,defansın arkasına sızamıyor,stoper Süpermen gibi geriden yardırıp topu alıyor!!Rakibi tamamen kilitlemek nedir,hangi pes serisinde var bu durum!!Böyle abartı defans devam edecekse kalsın,yeni pesi almıyorum!!
    Çünkü bunca yıllık oyıncuyum ,bildiğim bir şey var:Futbol oyunlarında kusursuz defans yapmayı sadece oyunun ustaları bilir!!600 puandan başlayarak herkes ,defansta ustalar gibi oynuyorsa o oyunda bir bug,hile tarzı bir şey vardır.
    Pes 15 ten sonra her sene oyunda defans derinliğini arttırdılar .pes 13 ve 14 deki defansın arkasına atılan uzun topların önüne geçmek için böyle bir yol izlediler. Ama ne yazıkki başarısız oldular. Eşşeğin bi tarafına itfaiye hortumunu soktular. Artık abu gibi çok hızlı topçulara bile defans ta 70-80 hızlı oyuncular yetişmeye başladı. Sen ortasaha oyuncunla topu havalandordığın an defans çoktan yerini almış oluyor. Bunu kamerayı uzaklaştırıp rahatça görebilirsin. Bu olay oyunu çok baltaladı. Maçlarda ofansif yönden kısırlığa sebep oldu. Bu sebepten top çevirmeciler türedi. Birde momentumu gecikmesi girince oyun çekilmez hal aldı. Yeni oyun motoruna geçip bu olaya düzelmedikçe bu oyunu alma derim. Ben bir senedir oynamıyorum kafam rahat. He birde yeni oyun motoruna geçince bir kaç yıl gene kobay olcaz. O sebepten 2023 ten önce beş kuruş para vermem bu oyuna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu topu kaptirdiktan sonra bizim oyuncunun 2 saat kendine gelememesi durumu inşallah bu sene yoktur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa323

Pes 15 ten sonra her sene oyunda defans derinliğini arttırdılar .pes 13 ve 14 deki defansın arkasına atılan uzun topların önüne geçmek için böyle bir yol izlediler. Ama ne yazıkki başarısız oldular. Eşşeğin bi tarafına itfaiye hortumunu soktular. Artık abu gibi çok hızlı topçulara bile defans ta 70-80 hızlı oyuncular yetişmeye başladı. Sen ortasaha oyuncunla topu havalandordığın an defans çoktan yerini almış oluyor. Bunu kamerayı uzaklaştırıp rahatça görebilirsin. Bu olay oyunu çok baltaladı. Maçlarda ofansif yönden kısırlığa sebep oldu. Bu sebepten top çevirmeciler türedi. Birde momentumu gecikmesi girince oyun çekilmez hal aldı. Yeni oyun motoruna geçip bu olaya düzelmedikçe bu oyunu alma derim. Ben bir senedir oynamıyorum kafam rahat. He birde yeni oyun motoruna geçince bir kaç yıl gene kobay olcaz. O sebepten 2023 ten önce beş kuruş para vermem bu oyuna.

Alıntıları Göster
    Ikinizin yorumu cok isabetli
    al konamiye okut bunlari tane tane.

• Konami açıklama yayınlamış Liverpool artık lisanslı bir şekilde PES'te olmayacak
    Geçmiş olsun çok önemli değil Liverpool gider city gelir united gelir
    PRO EVOLUTION SOCCER 2019
    About “Liverpool FC” | PRO EVOLUTION SOCCER 2019
    https://www.konami.com/wepes/2019/eu/tr/page/lfc_information

• Bu arada b.munih'in olmasi kesinlesti.munihin resmi sitesi konamiyi ortak olarak eklemis,konami biz duyurmadan yapmayin demis olmaliki hemen silmisler yaziyi :)

• neo23 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Bir kaç online maç oynamıştım. Offline da ise en zorda adamlar şut çektirmiyor Önüm boş şut çekiyorum illa biri kayarak topun önüne atlıyor bir yerden ayak falan geliyor top çarpıyor defansa. Hoşuma gitmiyor mu gidiyor ama bu kadarıda çok abartılı hemde aşırı abartılı. Gollerin çoğunu içe kat ederek karambolden atıyorum. PES 2018 gibi atak ve top sürmede özgür değilsin 19 da. Yani 18 gibi seri değil oyun. 1-2 dribling yaptın mı top hakimiyetin kalmıyor zaten. En son yürüyerek atak yapma bugı vardı kimse sana elleşmiyordu offline da düzeldi mi acaba kaç ay oldu oynamayalı. Peşinden cpu koşuyor 1-2 R1 e basıyordum koşuyormuş gibi yapıp cpu bırakıyordu seni. Kaleye kadar rahat geliyorum çünkü ne geriden adam geliyor ne de defans üstüme geliyor. 7 kişi kaleye kapanıyor hal böyle olunca kısırlaşıyor aşamıyorsun defansı.

• .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Express Yourself

Bence öyle oyun gelecek ki 3 sene sonra bile aranacak

Alıntıları Göster
    Şuraya yazıyorum, oyun çıktıktan sonra en geç 1 ay içinde yine eksi PES'lerdeki lag ve boktan server şikayetleri ile millet bu forumu doldurmazsa isteyene PS4 Pro alcam :) Bu kadar eminim o en büyük sorunların hala aynı, hatta daha da arttırılarak oyuna ekleneceğinden. Artık adamların yayınladığı demolardan ne bok çıkacağını, ağızlarını büzmelerinden Osman diyeceklerini çok iyi anlayabiliyorum :) Hayal alemindesiniz. Hele oyun çıksın, online açılsın da serverlara azıcık yük binsin görüşürüz tekrar burada, bu konuyu tekrar açarız :) Momentum da tam gaz devam edecek, hatta daha fazla olacak, millet yine çıldıracak, buraya yazdım.

• Pes 2020'ye dair bilgiler gelmeye devam ediyor! Bu videoda son edindiğim bilgileri sizler için aktarmaya çalıştım...
  • PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]
    PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]
    PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]

• eFootball PES 2020 x Manchester United – Partnerlik Anlaşması Duyuru Fragmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 2 Temmuz 2019; 17:55:50 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Partner olduguna gore d.yorke ve a.cole efsane olarak kesin gelirler artik W4 de ilk forvetlerim ikisiydi.yeri ayri bende bunlarin ☺

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • M.utd stadymu geri döndü cok guzel oldu
    Bayern Münih stadyumu olacak mi acaba
    Birde tt arena olsa harika olurdu
    En son şampiyonlar ligi oyunu vardi Ali Samiyen de oynardık
    Galatasaray la tt arena da mac yapmak cok zevkli birsey olurdu bu sene gelsin artık

• Uefa Süper Kupa finalinin oynancağı İnönü ( Vodafone Arena ) olmazsa olmazımızdır
    İnşallah eklenecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_lindemann

Uefa Süper Kupa finalinin oynancağı İnönü ( Vodafone Arena ) olmazsa olmazımızdır
    İnşallah eklenecek
    Eklesinler tabi sadece Fb stadyum olmasi yetmez Galatasaray li olarak kendi stadyum da oynamak cok keyifli olur sende Bjk li olarak tabiki istersin umarim 3 stadyum da olur daha fazlası da olabilir

• suÇ kullanıcısına yanıt
    Çok beğendim.

• ben twitterdan sormuştum, 2020 de başka türk stadyumu yada stadyumları olacağı yönünde yanıt gelmişti. allam lütfen vodafone park gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Eklesinler tabi sadece Fb stadyum olmasi yetmez Galatasaray li olarak kendi stadyum da oynamak cok keyifli olur sende Bjk li olarak tabiki istersin umarim 3 stadyum da olur daha fazlası da olabilir

Alıntıları Göster
    3 büyüklerin stadı olması muhteşem olur
    Ama inşallah az önce pes19 da hile ile maç kopartan mrat_ylmaz gibi okul çocukları olmaz
    Medel'in Karteliyoutube
    pes2019 cheater mrat_ylmaz
    https://www.youtube.com/watch?v=ti8AYsgS3VQ&t=5s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_lindemann -- 2 Temmuz 2019; 21:25:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murat_lindemann

3 büyüklerin stadı olması muhteşem olur
    Ama inşallah az önce pes19 da hile ile maç kopartan mrat_ylmaz gibi okul çocukları olmaz
    https://www.youtube.com/watch?v=ti8AYsgS3VQ&t=5s

Alıntıları Göster
    En cok istediğim sey hile olmasin lag tuş gecikmesi filan o zaman gorelim myclub daki gercek sıralamayi yuksek puanda olanların cogu hilesi gerci dusuk puanli kisilerde yapmaya başladı hile yi nasil çözemiyor lar veya cozmek mi istemiyorlar anlamiyorum sen zamani ayir oyna adam gelsin 80 dk da maci gecersiz saysin
    Bir ayara bir rakip gelmisti mac basladi dk5 filan korner kullanıyorum mac 0-0 adam maci hukmen galip kazandi 3-0 nasil bir hile ise bu emeğini çalıyorlar oyun zevkinin icine ediyorlar arkadas kendin oynayip kazanmadan ne keyif aliyorsun anlamiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 2 Temmuz 2019; 21:35:3 >

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.