Şimdi Ara

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU] (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.161
Cevap
76
Favori
1.525.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu kafaya oynayanlar hep para basmış kadrolarından belli. Onun dışında zamanı olan biri coine para basıyorsa enayidir.

Benimde defans sıkıntılı ağır oyuncular hepsi
    İlk maç öndeyken kaybettim ama 5/4 galibiyet yaptım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt
    dostum pes te çalım atamıyorsan fifada hiç atamassın
  • küçük takımlarla kazanınca verilen puan artmış mı bana mı öyle geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sorum olacak arkadaşlar. Myclub da takımlarımdan birini bulut takımı olarak seçtim. Bu ne anlama geliyor? Bulut takımı olayı hakkında bilgi verebilecek var mı?

• Seçtiğin takım sim maçlarında diğer oyunculara rakip oluyor 10 kez rakip olunca galibiyet sayısına göre gp alıuorsun

• bulut takımın sen oyunda değilken sim maçı oynayanlara rakip oluyor. bulut takımın 10 maçı tamamladığında galibiyet mağlubiyet durumuna göre GP veriyor. 10 maçın tamamlanması bazen çok uzun sürüyor( takım eksik kontratı biten oyuncu vs varsa maç yapmıyor) verdiği gp de 4000-5000 gp 10 maçı kazansa 10 000 gp civarı veriyodu galiba yani çok da önemli bişey değil

EDit: Bir de bu tür bilgiler oyunun yardım kısmında var burada sormadan oraya bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 13 Eylül 2019; 16:0:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: no8name

Menejerde klop deneyen var mı arkadaşlar?
    Ben başından beri kloop ile oynuyorum. Kadron iyiyse al, değilse alma. Çünkü savunması önde baskı ve destek yüksek. Oyuncuların iyiyse yarar sağlarsın, kötüyse geride açık verirsin ve çabuk yorulurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExTx -- 13 Eylül 2019; 15:59:36 >
  • Yves Didier Drogba kullanıcısına yanıt
    MENEJERİ NASIL ALDIN?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Şu kafaya oynayanlar hep para basmış kadrolarından belli. Onun dışında zamanı olan biri coine para basıyorsa enayidir.

Benimde defans sıkıntılı ağır oyuncular hepsi
    İlk maç öndeyken kaybettim ama 5/4 galibiyet yaptım
    Coin almak saçmalık. Oyunun zevk-i zaten çaba gösterip kadroyu kurmak. Ben coin almadan şimdiden Kante, Eriksen, Pogba,Rakitic orta sahasına sahip oldum. Biraz da şans işi. Ha şans bugün yoksa yarın gelir. Bunun için coine gerek Yok. İşin zevki burada zaten. Bazıları sıralamada yüksek yer elde edince bir şey olduğunu sanıyor. Hiç bir şey olmuyor arkadaşlar, keyfinize bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExTx -- 13 Eylül 2019; 16:2:46 >
  • Bu sene pes çok başarılı olmuş.Konamiyi tebrik etmek gerekir hiç beklemiyordum ..
  • beyler oyun güzelmi 2019 a göre myclup içerigi almaya değer mi bu sen ilk defa ön sipariş vermedim ama pek boş da duramıyorum alınır mı ne dersiniz.
  • nameofblood kullanıcısına yanıt
    370 coinle aldım. Ama beğenmedim çok geri çekiliyo tam defans konra olduğu için anladımki önde baskı daha iyi bu sene alanı daraltmayınca topu kapmak çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yves Didier Drogba -- 13 Eylül 2019; 16:23:24 >
  • ExTx E kullanıcısına yanıt
    Peki defans taktiği olarak ceza sahasına hücum veya derin defans versek etkisi ne olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: no8name

Peki defans taktiği olarak ceza sahasına hücum veya derin defans versek etkisi ne olur?
    Bende ceza sahasına hücum ve hedefleri ortalama açık. Ceza sahasına hücum işe yarıyor bir noktada. Derin defans kullanmıyorum, oyunda zaten zor top kazanıyorsun o zaman hiç basmayıp, alan bırakacaklar. Hedefleri ortalamayı da açıyorum ki hücumda kümeleşsinler içeride.

• muhendıs bey kullanıcısına yanıt
    bu oyuna bakış açına göre değişir ama bence grafiksel olarak iyi ama oynanış olarak beni pek tatmin etmedi
  • Dayanamadım yine t.d coins bayıldım
    Guardiola 2 oos olan sla sf sga gecen sezon hic gormedim öyle hatirliyorum simdi tekrardan bu taktik gelmez filan hucum bölgesi genis ama yedek taktiginde orta oluyor
    Neyse konami 500 coins bedava vermisti zaten

• 87 mac sonra 850 yonetim becerili tdlerin kilitleri acilmis gordum :)) bu sene kilitleri acamak cok basitmis.bilseydim ilk gun hallederdim..40 maci 1 saat olmadan benim taktikle bitirdim.

Edit: 100 mac sonra 880 becerili kilitlerde acildi.

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 13 Eylül 2019; 17:47:12 >
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    Aldım t.d tekrardan ayni taktik gelmez filan risk etmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

Dostum tiki taka konusunda sana hak veriyorum, ama pes20'deki pasların yerini bulmaması saçmalık ve oyun hatası!

Bunu görememek için ya kör ya da futboldan anlamıyor olmak gerek!

Aynı şiddette aynı yöne verdiğin aynı pas, 1 dk. sonra alakasız yere gidebiliyor..

Ve oyun kargaşa kurgaşa karambolden ibaret!

Ne paslı oyun kurulabiliyor, ne de çalım atılabiliyor...

DEMO'yu bozup, hamuru çok farklı bir oyun haline getirmişler!

Bence bu oyunun kodlamalarında sıkıntı var; belki 1-2 yamaya düzelebilir ama maçlar şu an karambole oynanıyor!

Alıntıları Göster
    Güzel yorum. Ben paslar yerine gitmiyor saçma sapan dağılıyor diyorum millet demiş ki yok işte sahte 9 numara var, yok işte geri kanat var farklı taktik deneyin diyor. Pas gitmiyor yahu istediğini dene. Şu oyunda pas sisteminin bozukluğundan şikayet etmeyen arkadaşlar bir yazsa ya 10 maçta kaç galibiyet kaç mağlubiyet almışlar cidden merak ediyorum.

• Yav bi de ben oyuna her girişte içerikleri indirip güncelleniyor falan diyor. Geçen sene perşembe yeni form-içerik vs yükler bu durumm bir daha karşımıza çıkmazdı bir sorun mu var acaba

• 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.