Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (849. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.628
Cevap
70
Favori
55.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu forumda ilk defa momentumu arkama alıp yendim diyen birini gördüm tebrik ederim sizi helal olsun👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Black Ball açalım dedik Ronaldo geldi, oyun başında ben senin için 300 bin küsür gp kasıp almıştım
  • ATATÜRKIYE-52 maçı 86'da serbest atışta kilitledi isminden utan be arkadaşım yazıklar olsun sana ☹️

• 200 Bin GP hayal oldu. Adamlar özür bile dilemedi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PESKOLOJI ödleği 85'ten sonra, serbest vuruş esnasında oyunu dondurdu. Sizin gibi pisliklerden dolayı yeni oyuna para vermiyecem. Konami buna çözüm bulana kadar 5 kuruş harcamam daha..
  • kepcol53- K kullanıcısına yanıt
    Bu hile yapanlar bilgisayardan oynayanlar herhalde ? Ps4'de böyle hile yapılmıyor değil mi ?

• PES 2020 kullanıcısına yanıt
    Yapılıyor az önce bana yaptı Ataturkiye-52

• Merhaba Ps4 de oyuna giriyorum fakat dünden beri hata alıyorum server da sorun vardı sanırım ama şimdide oyuna giriyorum 5 DK sonra Sunucuyla bağlantı kesildi hatası alıyorum tek sorun bende mi acaba?
  • PES 2020 kullanıcısına yanıt
    Sorun KONAMİ'nin değil çünkü psn giriş sağlanamadı, her oyuna giriş yoktu.
  • Merhaba PS4 de Sunucuyla bağlantı kesildi hatası alıyorum. 2 kere üst üste oldu maç sırasında oluyor. Bu hata benden kaynaklı mı? Herkes oyuna girebiliyor mu?

• Yazmayım yazmayım dedim de . BİLALCEMAL nickli beşiktaş takımlı ergenyus ya ligler bitmiş oyun bitmek üzere pes2020 açıklanmış hala neyin peşindesin yok baglantı kasmalar yok surekli starta basmalar biraz keyif alın la bırakın be oğlum hayat böyle birşey değil kafanı başka birşeye yor

• Hile felan deil ya banada oldu ben gerideyken adamin bağlantısı kesildi adam gitti baska bir macta ben yeniyordum baglantim kesildi. 2 gündür var yine sunucularda bisiler

• Futbol oyunlarını en son PES 13 oynayıp bırakmış birisi olarak PS 4 alınca tekrardan başlamaya karar verdim. Çok fazla saha dışı detaya girmeden sadece maç yaparken keyif almak istiyorum ve bu bağlamda maç içi dinamiklerinin daha iyi olduğu söylernen PES 19'u almayı düşünüyorum (PES 20'ye ilk çıkış fiyatını kesinlikle vermem, indirim yakaladığım zaman alırım). PES 19 almak için storeda indirim beklenir mi? Kutulu olarak 80 liraya buldum, pazarlıkla biraz daha düşürebilirim. Kutulu mu yoksa store üzerinden mi almak daha mantıklı olur? Ya da hiç 19'a bulaşmayıp 20 çıktıktan bir kaç ay sonra indirime girerse onu mu alayım dersiniz?
  • ekmekarası kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sakın alma lite sürümü var indir oyna. Arama bölümüne lite yaz cikio myclub kasarsin oynarsin.
    Not: Lite sürüm ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeDo_Efendi -- 15 Haziran 2019; 13:50:47 >
  • Bu lite sürümün eksikleri neler? Oynanışa bir etkisi yoksa dediğiniz gibi de yapabilirim. Tabi ps memlekette, ben de gurbetteyim. Bilgisayara indirip deneyebilirim ancak.
    Biz para verip aldik sonradan öğrendik ki lite sürümü ucretsiz ocak ayinda felan geliyormuş bu surum sadece kısıtlı. Myclub ucretsiz litede ve öneririm ben myclub kasiyorum biraz youtubeden araştırırsanız çabuk cozersiniz. 20 çıkar indirime girene kadar sizi idare eder bende öyle düşünüyorum. Pes 20 indirime girdiginde alicam.

• Dediğiniz mantıklı geldi. Lite versiyonu deneyeyim hoşuma giderse ben de 20'yi beklerim. Teşekkürler bilgilendirme için.

• Pes 2020 fiyatları resmi olarak açıklandı. Ps4, Xbox ve Pc (Steam) için Standart ve Efsane(Legend) sürümlerinin içerikleri ve fiyat karşılaştırmalarını bulabileceğiniz bu videoda sizlere birkaç önerim var. Ayrıca Pes 2020'yi ön sipariş vermek gerekir mi? Pes 2020 ön siparişin ne gibi faydaları var hepsinden bahsettim...

Rica ederim beni kimse bilgilendirmedi ben gittim para saydım başkasının canı yanmasın yardımcı olabildiysem ne mutlu. İyi oyunlar dilerim.

• Teşekkürler size de.
  • 
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.