Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.635
Cevap
73
Favori
52.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ayabakan39

    Arkadaşlar merhaba bundan 1 ay önce benim ufak oğlan ps4 açıp bilinçsizce oyunlar indirmiş 1.200 tlye yakın..bu durumu farkedip bankaya başvurduğumda banka kartı hemen bloke edip geri iade talep formu bana doldurdup faks olarak bankaya gönderdim.45 gün içersinde geri dönüş olcağını söyledi banka..bu akşam ps4 açtığımda hesap erişimimin engellendiğini gördüm ve hiç bir oyunumu açamıyorum.müşteri hizmetlerini aradım saatten dolayı hizmet vermiyor..bankaya taşebimden dolayı ps4 hesabımın engellendiğini düşünüyorum..bu tarz durum ile karşılaşan varmıdır ne yapılması gerekir ve bu hesap tekrardan açılırmı eğer açılmazsa öedeme devam ettiğim daha önceden aldığım oyunlar ne olur??
    sony müşteri hizmetlerini aradın mı ? eğer aramadıysan bence en etkili şekilde öyle çözebilirsin ,baya zor oluyor bu şeyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanyigit41

    evet güzel şeyler yazmışsın , tesbitlerin dogru ama her zaman aynı şeyler olmuyor ve bunu kimse tam olarak çözemiyor bu yüzden , oyuncu ve taktik değişiklikleri farklılık yaratıyor gibi ,tabi bu bazen oluyor ..bilmiyorum sizlere oluyor mu ronaldo bayadır var bende sf oynatıyorum ve maçın içinde kayboluyor adeta ,sahada yok gibi ,güç bela ulaştırdıgım topları da anında kaptırıyor ,ama tam böyle giden maçlarda bi gol atıp işi de bitiriyor tek basına , çok güçlü kadrolara konami bi frenleme yapıyor ve adamlar da öyle ,



    bournemouth takımında oynayan stoper nathan ake diye bi adamım var oyunun baslarında gelmişti bütün sarı stoperlerimden iyi oynuyor , bunu örnek olarak verdim böyle çok var , liverpoolun sag ve sol bekleri mesela ; çogu sarı siyah beklerden çok iş yapıyor

    ve şu haftalık 100 coinse gelen siyah olmayan ama konaminin siyah yaptıgı adamlar ,bi zaman sonra oynamıyor bence , ilk haftada verdiği fiorentinada oynayan simeone şimdi o kadar etkili değil



    ronaldo ve neymarı aynı anda oynattıgım çogu maçı kaybettim artık yapmıyorum bunu ,bi ara ronaldoyu ilk 18 bile almayıp rashford ile oynadım bir sürü maç kazandım ,böyle seyler var ve bunları çözmek zor ,dediğim gibi hep aynı şekilde bi işleyişe sahip değil bu momentum dediğimiz sey . ve en kötüsü oyun böyle seyler yaparak seni dogrularından saptırıyor bazen ,dogru olan bişeyde momentumla maç kaybetmişsen bi sonraki maçında baska bi hata yapıyosun ,şahsen ben çok yasadım bunları

    Alıntıları Göster
    Ben de ne zaman Neymar'ı alsam takım sapıtıyor, adam resmen momentum mıknatısı. Aynı durumu Vieira'da da yaşadım. Takım mala bağlıyor bazı adamları kadroya alınca.




  • Beyler benim hesaba bisey oldu coins ile napoliden adam çektim normalde en düşük ise yaramazlar gelirdi en iyileri mertens ile insigne geldi döndüm 25k gp ile top çektim siyah dzeko geldi biraz maç yaptım adam sattim 25k ya bi top daha çektim siyah cavani geldi yarın cumaya gidicem bi terslik var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda ai sacmalik. Online disinda oyundan keyif almak mumkun degil benim gibi kariyer/ana lig tarzi takilanlar icin oyun kanser. Fifanin zaten futbolla alakasi yok sahada bilardo oynaniyor. pes 19 her haliyle gercege en yakin futbol oyunu ama gel gor ki bir yapay zeka var kanser olursun. Profesyonel seciyorum gs ile barca ya 3 atiyorum bir tik zorunu en iyi oyuncuyu seciyorum goztepe dunya karmasi gibi oynuyor baslarim boyle ise.. adamlar bir paslasiyor bir kademe yapiyor aglayasim geliyor resmen. Yillardir sahada mantik gorebilecegim bir futbol oyununa hasretim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize iyi forumlar. Haftada 3 gün oynadığım bu oyunu bırakma kararı aldım. 103 lira verip almıştım verdiğim o paraya acıdım. Fifadan bıkmıştım pes ondan da beter çıktı :D. Böyle yazıyorum diye bana kızanlar olacak onlarında affına sığınıyorum ancak bu oyunun savunulacak bı tarafı olmadığını oynadığım 3 saat sonucunda acı bir gerçek olarak anlamış bulunmaktayım. Öncelikle fifayı çok iyi bilen bir oyuncu olan ben, myclub modununda fut moduna benzetildiğini görmemle hayal kırıklığına uğradım. Neden mi ? İzahı şunlar (şunu da belirtmekte fayda var. Amacım 2 oyunu mukayese edip şu daha iyi demek değil, 2 oyunda çöp):

    1)Artık bu oyunlarda iyi oyuncuların sizde olmasının zerre kadar bir önemi yok. İstersen davariyi santrafor oynat bu lanet oyunlarda kazanmana izin varsa kazanıyorsun. İstersen ronaldon olsun istersen Kubilay kanatsızkuşun ikiside yeri geliyor aynı performansı veriyor

    2)futda açtığın paketlerin veya myclubda almış olduğun öğelerin içinden çıkan şeylerin sikko ve aynı şeyler olması sizin gidip oyun parasını satın almanızı beklemelerinin sonucu. Almak veya almamak size kalmış. Bu durum bana göre kodlanmış. Dön dolaş aynı bok. 25000 gp kastım 2 defa 2 sindede insigne çikti. FIFA 18 de 200 e yakın paket açmıştım hep lallana çıkıyordu.

    3) iki oyunun spikerlerinin kurduğu cümleler senelerdir aynı. Lanet şirketler parayı kazanmasına kazanıyorlar ama oyundaki ufak ayrıntılara zerre kadar önem vermiyorlar. Ne yani sen bu cümleleri 2014 de de kuruyordun peter kardeş.

    4)Pesin daha kötü hatalarının olduğunuda söylemek istiyorum. Kaç yıldır bu oyunları iyisiyle kötüsüyle takip eden birisi olarak sizinde mutlaka görmüş olacağınız bir hatayı söyleyeyim hemen. Mesela rakip oyuncu topa müdahalede bulunursa o topu kazanıyor. Sizin oyuncunuzunda başı dönüyor gibi olup afallıyor bu hata pes 2013 de de vardı. 6 senede bu oyunu yapanlar görmedi mı bu hatayı bu oyun 2019 yılının oyunu mu yani? Hele lisans mevzusunu söylemeye hacet yok. Sen her sene oyun satan bir firmaysan alamıyor musun Bayern lisansını mesela az kâr at oyuncuyu düşün koy oyuna. Geçtim lisanslı takımı takım yok oyunda. Ondan diyorum 103 TL'ye yazık oldu diye.

    5)Bugün biraz myclub oynayayım online sezon sıktı dedim. Ulan benim kadrom da uth filan var bide hediye coinlerle aldığım sidibe glik onlar var 450 puanım. Bı bakıyorum messili Ronaldolu Aaa dereceli 844 puanlı adamla eşleşiyorum. Bu nedir yeni başlayan adama siktirin gelmeyin mı diyorsunuz ne bu?

    6)Pesde mutlaka iyi oyuncular daha kolay çıkıyor ama FIFA oynayanlar bilir Messi Ronaldo gibi üst düzey adamlar dışındaki adamları almak yeni başlayanlar için daha kolay. Chemistery filan bazısına sıkıntı olabilir ama bana göre daha kolay. Yeni gelen yeni oynayan biri ilk başlarda myclubda çok zorlanıyor. Bu eşleşme, kadro, teknik adam gibi şeylerden dolayı. Ama teknik direktörler de bu oyunun bir parçası. Pesin o mantığı güzel FIFA da bir halta yaramıyorlar. Fifa oynarken dişine göre rakip gönderiyor vesaire... Pes myclub modu veya Fifa fut modu puan kasmaktan division kasmaktan insanlar başka bir oyun oynamıyor. Tabi oynayabilirler herkes istediğini yapmakta hür fakat 400 puan olsan ne 800 olsan ne zaten gir maç yap çık veya division 10 da olsan ne 7 de olsan ne. Sonra oyna oyna Eylül gelsin yeni oyun. Kadroyu formayı güncelle hataları giderme iki makyaj yap piyasaya sür oyunu. Her sene oyun yap parayı göm ama şu oyuncular hep şikayetçi olsun.

    Benim futbol oyunlarında gördüğüm hatalardan bazılarını, aklıma gelenleri paylaşmak istedim. Aklıma gelmeyen yığılı sorun var. Özcesi bu futbol oyunları 5 kuruş verilmeyi haketmiyorlar. Sizlere dost tavsiyesi gidin red dead redemption, assasins creed gibi oyunlar oynayın, kitap okuyun, spor yapın, gezin eğlenin ama bu oyunlara vaktinizi harcamayın. Bana katılmayanlar olacaktır elbet onlara da saygım sonsuzdur. Tekrar iyi forumlar diliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goçsarlı Sikko -- 16 Kasım 2018; 1:43:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • lothraine kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin yazdığınızı yeni görüyorum. Af buyurun görmedim forumda pek aktif biri değilim. Beni davet etmişsiniz ama böyle saçmalıklara artık ayıracak zamanım yok . Size keyifli zaman geçirmeniz konusunda iyi dileklerimi sunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jardel44gs

    dostum sana bir sorum olucak yeni başladım oyuna myclubda takımın formasını özel olarak nasıl yaptın bi anlatırmısın bana rica etsem ?
    bununla ilgili video hazırlamıştım zaten:https://www.youtube.com/watch?v=Scah80cu6uM&t=148s
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lithium87

    Kaleci Kelly kanalı takibe almış
    o da takip etsin bari ordan işimize yarasın
  • selam dostum bir sey sorcam bu tkaım logosuyla ilgili bende wepes dosyası yok direk flaş belleğe alsak playstatıona atsak olaiblr mi .
  • ben 19 da hiç wepes dosyası idnirmedim orjinali neyse o şekilde oynuyorum şimdi forma logo yapmak istedim bende kayıdı direk flaşa atsak olabilr mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexalexalex86 -- 16 Kasım 2018; 1:2:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Goçsarlı Sikko

    Hocam sizin yazdığınızı yeni görüyorum. Af buyurun görmedim forumda pek aktif biri değilim. Beni davet etmişsiniz ama böyle saçmalıklara artık ayıracak zamanım yok . Size keyifli zaman geçirmeniz konusunda iyi dileklerimi sunuyorum.
    Hocam sizi nereye davet ettigimi anlamadim. Fifa 19 u iade ediyorum edemezsem saticam. Pes 19 u da dijital almis bulunduk, duracak yapacak bir sey yok. Futbol oynamak haram oldu bu sene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Goçsarlı Sikko

    Arkadaşlar hepinize iyi forumlar. Haftada 3 gün oynadığım bu oyunu bırakma kararı aldım. 103 lira verip almıştım verdiğim o paraya acıdım. Fifadan bıkmıştım pes ondan da beter çıktı :D. Böyle yazıyorum diye bana kızanlar olacak onlarında affına sığınıyorum ancak bu oyunun savunulacak bı tarafı olmadığını oynadığım 3 saat sonucunda acı bir gerçek olarak anlamış bulunmaktayım. Öncelikle fifayı çok iyi bilen bir oyuncu olan ben, myclub modununda fut moduna benzetildiğini görmemle hayal kırıklığına uğradım. Neden mi ? İzahı şunlar (şunu da belirtmekte fayda var. Amacım 2 oyunu mukayese edip şu daha iyi demek değil, 2 oyunda çöp):

    1)Artık bu oyunlarda iyi oyuncuların sizde olmasının zerre kadar bir önemi yok. İstersen davariyi santrafor oynat bu lanet oyunlarda kazanmana izin varsa kazanıyorsun. İstersen ronaldon olsun istersen Kubilay kanatsızkuşun ikiside yeri geliyor aynı performansı veriyor

    2)futda açtığın paketlerin veya myclubda almış olduğun öğelerin içinden çıkan şeylerin sikko ve aynı şeyler olması sizin gidip oyun parasını satın almanızı beklemelerinin sonucu. Almak veya almamak size kalmış. Bu durum bana göre kodlanmış. Dön dolaş aynı bok. 25000 gp kastım 2 defa 2 sindede insigne çikti. FIFA 18 de 200 e yakın paket açmıştım hep lallana çıkıyordu.

    3) iki oyunun spikerlerinin kurduğu cümleler senelerdir aynı. Lanet şirketler parayı kazanmasına kazanıyorlar ama oyundaki ufak ayrıntılara zerre kadar önem vermiyorlar. Ne yani sen bu cümleleri 2014 de de kuruyordun peter kardeş.

    4)Pesin daha kötü hatalarının olduğunuda söylemek istiyorum. Kaç yıldır bu oyunları iyisiyle kötüsüyle takip eden birisi olarak sizinde mutlaka görmüş olacağınız bir hatayı söyleyeyim hemen. Mesela rakip oyuncu topa müdahalede bulunursa o topu kazanıyor. Sizin oyuncunuzunda başı dönüyor gibi olup afallıyor bu hata pes 2013 de de vardı. 6 senede bu oyunu yapanlar görmedi mı bu hatayı bu oyun 2019 yılının oyunu mu yani? Hele lisans mevzusunu söylemeye hacet yok. Sen her sene oyun satan bir firmaysan alamıyor musun Bayern lisansını mesela az kâr at oyuncuyu düşün koy oyuna. Geçtim lisanslı takımı takım yok oyunda. Ondan diyorum 103 TL'ye yazık oldu diye.

    5)Bugün biraz myclub oynayayım online sezon sıktı dedim. Ulan benim kadrom da uth filan var bide hediye coinlerle aldığım sidibe glik onlar var 450 puanım. Bı bakıyorum messili Ronaldolu Aaa dereceli 844 puanlı adamla eşleşiyorum. Bu nedir yeni başlayan adama siktirin gelmeyin mı diyorsunuz ne bu?

    6)Pesde mutlaka iyi oyuncular daha kolay çıkıyor ama FIFA oynayanlar bilir Messi Ronaldo gibi üst düzey adamlar dışındaki adamları almak yeni başlayanlar için daha kolay. Chemistery filan bazısına sıkıntı olabilir ama bana göre daha kolay. Yeni gelen yeni oynayan biri ilk başlarda myclubda çok zorlanıyor. Bu eşleşme, kadro, teknik adam gibi şeylerden dolayı. Ama teknik direktörler de bu oyunun bir parçası. Pesin o mantığı güzel FIFA da bir halta yaramıyorlar. Fifa oynarken dişine göre rakip gönderiyor vesaire... Pes myclub modu veya Fifa fut modu puan kasmaktan division kasmaktan insanlar başka bir oyun oynamıyor. Tabi oynayabilirler herkes istediğini yapmakta hür fakat 400 puan olsan ne 800 olsan ne zaten gir maç yap çık veya division 10 da olsan ne 7 de olsan ne. Sonra oyna oyna Eylül gelsin yeni oyun. Kadroyu formayı güncelle hataları giderme iki makyaj yap piyasaya sür oyunu. Her sene oyun yap parayı göm ama şu oyuncular hep şikayetçi olsun.

    Benim futbol oyunlarında gördüğüm hatalardan bazılarını, aklıma gelenleri paylaşmak istedim. Aklıma gelmeyen yığılı sorun var. Özcesi bu futbol oyunları 5 kuruş verilmeyi haketmiyorlar. Sizlere dost tavsiyesi gidin red dead redemption, assasins creed gibi oyunlar oynayın, kitap okuyun, spor yapın, gezin eğlenin ama bu oyunlara vaktinizi harcamayın. Bana katılmayanlar olacaktır elbet onlara da saygım sonsuzdur. Tekrar iyi forumlar diliyorum.
    Sana sonuna kadar katılıyorum oyundaki aptallıkların 10 da birini yazmışsın az olmuş ama güzel tespitler. Fifa oyuncusu olarak bu kadar kısa sürede pesi güzel analiz etmişsin. Dediğin çok doğru futbol oyunlarına vakit ayırmak gerçekten boşa giden koca bir zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yine her myclubta olduğu gibi ileriye ölüm hattını kurdum ama defansta hala 60lık adamlarla oynuyorum , her sene bonucci-Ramos hayaliyle başlıyorum ama sonuç hep hüsran

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca yıllardır hiç sol bekim olmadı sağlam.Geçen senelerde vidalı oynatıyordum bu sene de allan’ı oynatıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • online için kadrosu hazır kurulu olup psn hesabını satmak isteyenler pm lütfen
  • besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefterin_sol_ayağı -- 16 Kasım 2018; 7:55:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

    Arkadaş ilk maçım daha 56lık adamlarla oynuyorum.Karşıma yıldızlar karması geliyor nasıl iş bu
    sıralamaya dayalı girin benzer düzey seçin sizin gücünüzde takım gelir.
  • Ayabakan39 A kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun böyle durumlarda hesbını değil cihazını banlıyorlar ki haklılar adamları dolandırmaya kalktığını düşünüyorlar. Ancak o 1200 tl yi ödersen cihazın banını kaldırırırlar onun için bile bir sürü uğraşırsın.
  • Bu siyah veren online müsabakaya nedense giremiyorum şartlar uygun değil diyor ama bakıyorum şartlarla ilgili bir şey yazmıyor , ne şartı istediğini bilen var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

    Bu siyah veren online müsabakaya nedense giremiyorum şartlar uygun değil diyor ama bakıyorum şartlarla ilgili bir şey yazmıyor , ne şartı istediğini bilen var mı ?
    5 online ma. yapmış olma sartı var diğer turnuva ilk 5 maçta 10.000 gp veriyor önce onu tamamla .5 maçı geçersen ona giremiyorsun 50000 gp alamamış olursun
  • 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.