Şimdi Ara

pes 2018 vs fifa 2018

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,bu yıl iki futbol oyunundan birini alıcam pc için.Merak ettiğim bazı detaylar var.Yardımcı olursanız sevirinim.

    İlk olarak pc ile ps4 sürümleri arasında farklılık oluyormuş sanırım.Bu sene için nasıl olucak?
    İkinci olarak fifa ve pes eğlence açısından nasıl son yıllarda? Parasını karşılığını vereni almak isterim.Uzun zamandır futbol oyunu oynamıyorum.
    Ve son olarak sistem özelliklerim şöyle:

    i3 4150
    gtx 750 ti
    8gb ram
    Full hd monitör

    İkisinden birinde sıkıntı yaşarsam diğerini alabilirim.Teşekkürler.



  • pes 18 vs fifa 18 başlığını görünce küfür etmeye girdim neyse ki karşılaştırma değilmiş öneri istiyomuşsun. Bana kalırsa fifa pesi her özellikte yok eder futbol anlamında. Ben futbolu hissetmek zevk almak istiyorum diyosan fifa al, oyuncuların suratları gerçekten bi farkı olmasın diyosan pes al pesin iyi oldugu tek nokta o.
  • Gameplay top fiziği çeşitlilik diyosan pes yok momentum yiyip belli bi süre sonra kontrolun senden gitmesini istiyosan fifa.Bu arada yukarıdaki arkadaşın haberi yok ama pes 18 pc de devrim gibi biley yaratacak ve tüm game fuarlarında E3 dahil en gerçekçi en iyi spor oyunu seçildi ign 9.0 puan verdi şu an bitmemiş incelemesine.Dediğim gibi oynanış diyosan pes

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pes 2018 vs fifa 2018

    pes 2018 vs fifa 2018





    Yıllardır fifa oyanrım ama pes 2018 harbi güzel olmuş..sadece benegenmedim şey çimler çok renkli ve basit gözüküyor fifa 18 deki gibi çimler gibi olsaydı güzel olurdu..



    Ben 2k ekranda oynadım demoyu.. harbinden oynanış olsun paslar olsun kaleciler olsun adamlar çok güzel yapmışlar.



    Mesela atmış olduğum fotoda anakarakter net diğerleri flu ve çol gerçekmiş gibi duruyor.yada bana mı öle geldi. Fifa 18 de olmuş ama ilkdefa pes için olmuş diyebilirim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu sene Pes PC'ye yeni nesil geldi. Ben Fifa 18'in Fifa 17'den pek bir farkını görmedim. Şahsen Pes 18'i öneririm. Bana daha doğal&gerçekçi geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundaki tek eksik biraz fazla bosluk var saha da cok fazla acik veriyor defans onun haricinde saha dizilimi oyuncu top prani paslar sutlar felan harika yama konusuna hic girmicem 1000 tane yama yapilir ozellikle benim gibi gercekcilik ve offline moddan zevk alanlar kacirmasin.
  • Pes 2018 pc optimizasyonu berbat olmuş.Malesef pc'im oyunu kaldıramadı.Sorun ise ekran kartımın 2gb vram'e sahip olmasıymış.Gtx 750 ti kullanıyorum ve fifa'yı yüksek ayarlarda oynayabiliyorum.Pes yine kendi kaybetti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.