Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.326
Cevap
73
Favori
1.069.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Grafikleri dışında öne çıkan bir özelliği kalmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekabet önemlidir o kısma katılıyorum,Frostbite a geçince hiçbir şey değişmediye katılımyorum Fifa 16 bana çok uyduruk gelmeye başladı 17 den sonra. 17 de şutlar daha bi güzel,animasyonlar daha bi güzel Fifa 16 da top hep aynı şekil gidiyordu Fifa 17 de 3k dan fazla maç attım daha geçen hiç atmadığım bir golü attım mesela. Top fifa 16 da programlı yerlere düşüyor hissi veriyordu 17 de rastgele düştüğünü hissediyorum sanki. Birde Fifa 17 nin kale fileleri çok hoşuma gidiyor attığı golden keyif alıyor insan.
  • WrathofGlatzeman kullanıcısına yanıt
    FIFA 17yi gördükten sonra 16'da bana garip gelen şey özellikle maç öncesi tokalaşma sahnesi. İkisi arasındaki fark aşırı. Ama ben kale ağlarını 2 oyunda da yeterli bulmuyorum. 3D olması daha güzel olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa pesin lisanslarına ambargo koyacağına,adam gibi gameplay yapsın.odun gibi olmasın topçular sahada sanki robot oynatiyoruz bütün futbolcular aynı koşuyor player id diye bisey yok,daha Ronaldo'nun yüzünü yapmayı beceremiyor,fut yapmış istediğim futbolcuyu oynattirmiyor neymiş ayni milletten olacakmış,o kadar eksiği varki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 Myclub hediyelerinde barcelona paketi var yine.
  • çeşit her zaman iyidir. bugün hala ülkenin büyük bölümü kafede, evde, arada sırada oynayanlar vs. pes oynuyor. pes'in geçmişten kalma itibarı hala var. ben de arkadaşlara katılıyorum pes bugün piyasadan çekilse en çok zararı oyuncular görür. aynı örneği nba 2k serilerinde yaşıyoruz. oyun yıllardır aynı neredeyse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagcag06 -- 21 Mayıs 2017; 18:12:55 >
  • Yine herzaman oldugu gibi dumduz giden paslar, ortalar ve şutlar olacak.
  • Pc fiyatı yine 160 180 olur hayatta vermem o parayı.Ayrica PC de grafikler berbattı.Yine öyle çıkarırlarsa pes benim için biter.Ki 3 senedir fifaya geçtim.Fifa 17 oynuyorum muazzam bir oyun.

    Kasmayın kendinizi eski vs bilmem ne diye.13 oynayın.Sattırmayın şu oyunu artık.Anlasınlar onlarda 13 ten beri nasıl bir yola girdiklerini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 23 Mayıs 2017; 10:4:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES'in tek sıkıntısı lisans konusu bana göre bunu tez elden halletmeleri lazım muhtemelen masraftan kaçıyorlar ama yaptıkları masrafa göre satışları daha çok olacak birçok PES'ci arkadaşım sırf lisans muhabbetinden ötürü FIFA'ya geçti.
  • gecen sene pc de aldim oynuyamadim hilecilerin coklugundan bu sene hangi oyun platformunda daha az hileci olur ps4 mu xbox mu aliyim.. konsol farketmez benim icin sadece hile olmasin istiyorm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .arakdaşlar konuyu canlı tutalım ne dersiniz teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur89tr

    .arakdaşlar konuyu canlı tutalım ne dersiniz teşekkürler.

    Sen can iste yeter. Burası oyun çıksın dolar zaten beklemede kal. Başka MyClub konusu falan varsa bilemem ama.
  • yılların pescisiyim ama 2017 de ki sinir kirizlerini ve hataları gördükçe 2018 de yokum

    fifa da yeniliyorum bu kadar koymuyor ama peste yapmak istediğim hareketlerin hiç biri olmuyor bağlantı koparmayı söylemiyorum bile

    kesin yine BJK yi koyarlar bizden
  • PES'ten artık benim umudum kalmadı . Adam gibi bu işten anlayan kişiler bu oyunun başında olsaydı şimdi bu oyun bambaşka yerde olurdu . Oyunda stad yok , atmosfer yok sadece saha içi oynanış var . Ya yıl olmuş 2017 hepsini yapmak zorundasın sadece saha içi oynanışla bu iş olmaz . Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi lisansı var , onu kullanmayı beceremiyorlar . Ya online maç yaparken şampiyonlar ligi ve avrupa ligi diye insan seçenek koyar insanlar öyle maç yapar zevk alır , herifler normal hazırlık maçı modunda online oynatıyorlar rezillik . Bu aldıkları şampiyonlar ligi ve avrupa ligi takımlarınıda tam yapmıyorlar istese yaparlar hakları var ama yapmak işlerine gelmiyor çünkü para verecekler . Para vermenin ne gereği var diyorlar millet yama yapsın , insanlarda onu indirsin öyle oynasınlar . PES'in şampiyonlar ligi lisansı için bu son senesi , bence artık Fifa iyice güçlendi parayı basıp bu lisansıda alır . Fifa PES'e satışlardada açık ara fark atmış durumda ve bu yapıyla bu fark dahada açılacaktır . Bunun olmasını istemiyorum ama PES bu yapıyla 2020'de son oyununu çıkarır ve bu piyasaya veda eder .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MambaVino -- 6 Haziran 2017; 4:18:8 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: digital_version


    quote:

    Orijinalden alıntı: efe.77

    yılların pescisiyim ama 2017 de ki sinir kirizlerini ve hataları gördükçe 2018 de yokum

    fifa da yeniliyorum bu kadar koymuyor ama peste yapmak istediğim hareketlerin hiç biri olmuyor bağlantı koparmayı söylemiyorum bile

    kesin yine BJK yi koyarlar bizden

    Türkiye'de başka takım mı varki koysunlar! Tabiki Beşiktaş'ımızı koyacaklar:-))

    Pes 2012- pes 2013 de de Türkiyede Gs den başka takım yoktu ama yine bjk fb ts yi koymuşlardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MambaVino

    PES'ten artık benim umudum kalmadı . Adam gibi bu işten anlayan kişiler bu oyunun başında olsaydı şimdi bu oyun bambaşka yerde olurdu . Oyunda stad yok , atmosfer yok sadece saha içi oynanış var . Ya yıl olmuş 2017 hepsini yapmak zorundasın sadece saha içi oynanışla bu iş olmaz . Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi lisansı var , onu kullanmayı beceremiyorlar . Ya online maç yaparken şampiyonlar ligi ve avrupa ligi diye insan seçenek koyar insanlar öyle maç yapar zevk alır , herifler normal hazırlık maçı modunda online oynatıyorlar rezillik . Bu aldıkları şampiyonlar ligi ve avrupa ligi takımlarınıda tam yapmıyorlar istese yaparlar hakları var ama yapmak işlerine gelmiyor çünkü para verecekler . Para vermenin ne gereği var diyorlar millet yama yapsın , insanlarda onu indirsin öyle oynasınlar . PES'in şampiyonlar ligi lisansı için bu son senesi , bence artık Fifa iyice güçlendi parayı basıp bu lisansıda alır . Fifa PES'e satışlardada açık ara fark atmış durumda ve bu yapıyla bu fark dahada açılacaktır . Bunun olmasını istemiyorum ama PES bu yapıyla 2020'de son oyununu çıkarır ve bu piyasaya veda eder .

    İşten anlayanların gelmesi için de para lâzım dostum. Bu lisanslar FIFA'da iken mümkünatı yok PES adam olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konami ,Pesin bu kadar seveni ,oynayanı varken asla son oyununu çıkarmaz kimse merak etmesin!!Son oyununu çıkarsın da karşısında lisans ve atmosferden başka bir dayanağı olmayan,tactical defansın bol bol içinden geçilen,momentimu bol Fifa tekel olarak kalsın öyle mi? Pesin eksik yanlarını sayfalarca yazdık,online serverler düzelmeli,defansif yapay zeka özellikle myclup için elden geçirilmeli.Bug goller kafa golleri,90 dk amansız press düzeltilmeli.Online klasmanlarda ,seçriğiniz takımın gücüne göre rakip gelmeli,Barca ve Reale mecbur kalmamalıyız...Fifa o uyduruk oynanışını ,kapağına 2 Ronaldoyu da koysa,yanına bir de efsane Maradonayı da koysa düzeltemez.Efsane Ronaldolar kapak oldu diye woowwww oyunu şimdiden 500 tlye sipariş edeceğim diyen,oynanış düzelecek mi diye hiç düşünmeyen fanatikler olduğu sürece Fifa bu lisans ve kapak gibi şişirmelerle dolu balon haliyle çok satmaya devam edecektir!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 7 Haziran 2017; 2:45:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rekabet için yeterli değil,derhal 2k'nın futbol oyunu yapması gerekli...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene yan top yani orta kafa bug ile,Konami oyunun içine etti.



    İllaki bu olay,2018 de yok olacaktır. Ama yine başka bug tahminim olabilir.



    Ne olursa olsun orta kafa bug kadar.kolay gol atma kesin olmayacaktır 18 de.



    Bu arada oyun e3 de tanıtılacak mı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES 2018'de üç büyükler Fenerbahçe , beşiktaş ve galatasaray oyunda lisanslı şekilde olacakmış . Bayern München yine oyunda olmayacak . Ligi olmadan lisanslı olacak diğer takımlar şöyle ;



    PES 2018 - Other Teams



    Germany: Dortmund, Leipzig, Schalke

    Turkey: Besiktas, Fenerbahce, Galatasaray

    Russia: CSKA Moscow, Spartak Moscow, Zenit

    Greece: Olympiacos

    Belgium: Anderlecht, Brugge, Gent

    Ukraine: Dynamo Kiev, Shakhtar Donetsk

    Switzerland: Basel, Young Boys

    Sweden: Malmö

    Romania: Steaua Bucuresti

    Czech Republic: Slavia Praha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.