Şimdi Ara

PES 2018 İÇİN SİSTEM TAVSİYESİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pes 2018 i kasmadan 4K oynayabilecegim sistem önerisi istiyorum arkadaşlar uzun süredir pc den uzak kaldım. Birde bu pes 2018 in pc de 4k desteği var mı bilemiyorum. Kafamda i3 8100 ve GT1030 ekran kartı olan mini itx yada mikro itx sistem var. Yada ryzen 5 2400G işlemcili ekran kartsız sistem iş görür mü?
    Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_G_ -- 27 Mart 2018; 0:10:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konsol alın pes için pahalıya gelir pc

• quote:

Orijinalden alıntı: Redcell

Konsol alın pes için pahalıya gelir pc

4k desteği ps4 pro da var o da ucuz değil ki hocam

• izlediğim videolara göre pes 2018 4k ve high ayarlar için gtx 1060 3g gerekiyor. gtx 1050 ti dahi altından kalkamıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sky_Vision

izlediğim videolara göre pes 2018 4k ve high ayarlar için gtx 1060 3g gerekiyor. gtx 1050 ti dahi altından kalkamıyor.

Hocam peki amd ryzen 5 2400G işlemci iş görür mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

quote:

izlediğim videolara göre pes 2018 4k ve high ayarlar için gtx 1060 3g gerekiyor. gtx 1050 ti dahi altından kalkamıyor.

işlemci olarak evet iş görür ama dahili grafik için soruyorsunuz olanaksız.

2400g dahili grafik ile pes 2018 1080p medium ayarlarda 35-40 fps ile ancak oynatıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

quote:

işlemci olarak evet iş görür ama dahili grafik için soruyorsunuz olanaksız.

2400g dahili grafik ile pes 2018 1080p medium ayarlarda 35-40 fps ile ancak oynatıyor.

2400G grafik işlemcisi patates desene hocam

O zaman 1080p de 60fps oynayacağız napalım. Gt1030 hakkında ne dusunuyorsunuz? İntel 8100 den vazgectim anakartlar cok pahalı. Ryzen 1200 islemci + gt1030 iş görür mü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam siz bu yorumumdan patates olduğu kanısına mı vardınız ? pes 2018 de bir optimize sorunu var bence gtx 1060 ile anca 4k oynatıyor.

2400g dahili grafik kartı fifa 18 i 1080p yüksek ayarlarla 60 fps sabit oynatıyor.

• https://www.youtube.com/watch?v=uDPaVgC5KC8&t=18s

video bana ait bence oldukça muazzam bir grafik kartı. dahili birim olduğunu untumayın lütfen. üstelik videoyu yüksek kalitede kayıt yapabilmek için bir miktar performans dan ödün veriyorum.

• quote:

hocam siz bu yorumumdan patates olduğu kanısına mı vardınız ? pes 2018 de bir optimize sorunu var bence gtx 1060 ile anca 4k oynatıyor.

2400g dahili grafik kartı fifa 18 i 1080p yüksek ayarlarla 60 fps sabit oynatıyor.

Midium 1080p de 45fps dediğiniz için dedim hocam patates diye yeni çıkmış grafik iddiası olan işlemcinin 60fps ile orta şeker bir oyunu oynatması lazım geliyor bana. Oyunda sıkıntı olabilir doğru diyorsunuz. O zaman ekran kartına verilecek para ile ramları daha iyi bir şeyler seçip devam mı etmeliyim? Oneriniz nedir?

• videoyu lütfen izleyin. benim görüşüm fifa 18 grafik açısından daha ağır bir oyun.

• Hocam sadece pes içinse konsol alın. Şu an 1050Ti 1000 lirayı geçti, alacağınız bi 1060 6gb en azından 2000-2200 lira arası. Sistem kuracağınız paradan çok daha azına konsol+tv ya da monitör çözersiniz.
  • En yüksek ayarlarda gtx1050, pozisyon tekrarında 60 fps veremiyor. 1080 p için. 1030 felan 4k komik olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KASAP1910

Hocam sadece pes içinse konsol alın. Şu an 1050Ti 1000 lirayı geçti, alacağınız bi 1060 6gb en azından 2000-2200 lira arası. Sistem kuracağınız paradan çok daha azına konsol+tv ya da monitör çözersiniz.

Pc yi tv ye baglayacagim htpc olarak kullanacagim hocam netten film izleme vb işlevleri de olacak bu yüzden pc istiyorum. 4k dan vazgectim 1080p de 60fps oyun icerisinde sabit olur mu? Gol tekrarlarinda fps dusmesi onemli degil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_G_ -- 27 Mart 2018; 22:10:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

En yüksek ayarlarda gtx1050, pozisyon tekrarında 60 fps veremiyor. 1080 p için. 1030 felan 4k komik olur.

4k dan vazgectim hocam 1080p de oyun icinde sabit 60fps alabilir miyim gt1030 ile? Gol tekrarlari onemli degil

• FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    Bu pes öncekiler gibi değil. Grafik ayarları daha gelişmiş. 1030 ile oynanır ama en yüksek ayarlarda sıkıntı verebilir. Yine de emin olmak için YouTube videolarına bakmak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.