Şimdi Ara

PES 2016'nın Çıkış Tarihi, Ekran Görüntüleri ve İlk Bilgileri Yayınlandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SenJi

    quote:

    Orijinalden alıntı: alican88


    quote:

    Orijinalden alıntı: SenJi

    Şakamısnız siz?Dünyada futbol denince akla ilk fifa geliyor ve bu hep bölye oldu.Bir bizim ülkede birde bir kaç ülkede pes bu kadar popiler birdegelip fifayı yerinden edicek lider olucak gibi komik komik cahilce yorumlar atıyorsunuz.Pes ilk önce gitsin kendini tüm dünyaya tanıtsın.

    senin yasin 15-16 civarinda oldugu icin fifa diyorsun ama futbolu dunyaya tanitan oyun winning eleven-pes serisidir..yasin yetmez donemin ps1 ve ps2 furyasinda fifami vardi? fifa surda 2009 dan beri var..millete cahil diyecegine kendi yorumlarina bak.. :)

    Yaş konusuna giriyorsun nerdeytse 20 yaşındayım gelmiş bana ahkam kesiyorsun.Eğer 88 doğumluysanda ne kadar ezik bir tipmişsinki gelmişsin burada o yaşına rağmen sony fanboyluğu yapıyorsun.Bu arada dünyadaki oyun piyasası türkiyeye göre işlemiyor sen hep pes oynadın diye adamlarda pes oynamadı.Bu arada pcde olmak üzere hep fifayla büyüdüm ve tüm dünyada benle birlikte oynayıp büyüdü.Eğer bu yaşa gelipte bir ürüne fanboy olucak kadar kafanı geliştirmediysen bu senin sorunun.

    gencsiniz kaniniz deli akiyor ama cocuksunuz iste birde burda ahkam kesiyosunuz..bende onu anlatmaya calisiyorum sen suya buu derken bizler winnig eleven oynuyorduk..dunyada fifa yoktu bile..senin fifayi oynadigin yasta konami ders veriyordu :)

    ayrica sony fanboyluguna nasil bagladin onuda anlamadim benide tanimadigin icin salla bakalim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 12 Haziran 2015; 20:37:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Abi ben seviyordum Jon Champion'ı ya. Tamam belki aynı yorumları yapıyorlardı hep ama bunun sorumlusu Pes'tir ya. Hiç mi yeni kayıtlar yapmazlar. Wwe 2k15'te bile her sene değişir. Garip. Çok eksi gelcek biliyorum ama gerçek bu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alican88

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: SenJi<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: alican88<br> <br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: SenJi<br> <br> Şakamısnız siz?Dünyada futbol denince akla ilk fifa geliyor ve bu hep bölye oldu.Bir bizim ülkede birde bir kaç ülkede pes bu kadar popiler birdegelip fifayı yerinden edicek lider olucak gibi komik komik cahilce yorumlar atıyorsunuz.Pes ilk önce gitsin kendini tüm dünyaya tanıtsın.<br> </blockquote><br> senin yasin 15-16 civarinda oldugu icin fifa diyorsun ama futbolu dunyaya tanitan oyun winning eleven-pes serisidir..yasin yetmez donemin ps1 ve ps2 furyasinda fifami vardi? fifa surda 2009 dan beri var..millete cahil diyecegine kendi yorumlarina bak.. :)<br> </blockquote><br> Yaş konusuna giriyorsun nerdeytse 20 yaşındayım gelmiş bana ahkam kesiyorsun.Eğer 88 doğumluysanda ne kadar ezik bir tipmişsinki gelmişsin burada o yaşına rağmen sony fanboyluğu yapıyorsun.Bu arada dünyadaki oyun piyasası türkiyeye göre işlemiyor sen hep pes oynadın diye adamlarda pes oynamadı.Bu arada pcde olmak üzere hep fifayla büyüdüm ve tüm dünyada benle birlikte oynayıp büyüdü.Eğer bu yaşa gelipte bir ürüne fanboy olucak kadar kafanı geliştirmediysen bu senin sorunun.<br> </blockquote><br> gencsiniz kaniniz deli akiyor ama cocuksunuz iste birde burda ahkam kesiyosunuz..bende onu anlatmaya calisiyorum sen suya buu derken bizler winnig eleven oynuyorduk..dunyada fifa yoktu bile..senin fifayi oynadigin yasta konami ders veriyordu :)<br> <br> ayrica sony fanboyluguna nasil bagladin onuda anlamadim benide tanimadigin icin salla bakalim :)


    Çok gereksiz olarak uzamış bu tartışmaya ben sadece şunu ekleyeyim. Fifa International Soccer ile Fifa 2003 arasındaki dönem Türkiye dahil her ülke Fifa'yı bilirdi. Sonra Winning Eleven'ı PES'e çevirdiler. PES 2008'e kadar açık ara liderliğini sürdürdü. O sırada Fifa 2008 değişmiş olarak çıktı ki kimse beklemiyordu, oradan bir ivme kazandı ve PES'i bugün bataklığın içine çekti. Bunda en büyük hata her yıl aynı oyunu önümüze koyan Konami ekibinindir.

    Özetle Fifa zaten öndeydi. PES bir ara atağa kalktı ama sürdüremedi. Bugün yine herkes Fifa'yı konuşuyor. Değişir mi? Belki ileride. Ama bu yıl iyi bir PES çıksa bile Fifa yine önde götürür. Her yıl geliştirmeleri gerekiyor PES'i.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Efektler şahane.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ben hala pes 2013 oynuyorum 14 ve 15i sevmedim 2013 tamam özellikleri kötüydü yağmurun falan etkisi olmuyordu ama oynanabilirlik açısından rakipsiz ben hala pes 2013 oynuyorum ve düzgün bir oyun çıkana kadarda oynamaya devam edecem konami istediği kadar "geçmişi sev geleceği oyna" sloganını koysun adam gibi bi oyun çıkarmadıktan sonra
  • dinamik hava sistemi mi? konami grafiğe önem veriyor baya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wayward Son

    quote:

    Orjinalden alıntı: alican88

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: SenJi<br><br>Şakamısnız siz?Dünyada futbol denince akla ilk fifa geliyor ve bu hep bölye oldu.Bir bizim ülkede birde bir kaç ülkede pes bu kadar popiler birdegelip fifayı yerinden edicek lider olucak gibi komik komik cahilce yorumlar atıyorsunuz.Pes ilk önce gitsin kendini tüm dünyaya tanıtsın.<br></blockquote><br> senin yasin 15-16 civarinda oldugu icin fifa diyorsun ama futbolu dunyaya tanitan oyun winning eleven-pes serisidir..yasin yetmez donemin ps1 ve ps2 furyasinda fifami vardi? fifa surda 2009 dan beri var..millete cahil diyecegine kendi yorumlarina bak.. :)


    Kardeşim eksik bilgi gibi olmuş seninki.

    2009'dan beri dersen gidip inanırlar da.

    90'lı yılların başından itibaren International Superstar Soccer (WE/PES) vardı. Fifa 94'te çıkışını yaptı ilk kez. 2000'e hatta 2002'ye kadar Fifa gayet keyifliydi. Sonra ne olduysa bir duraklama dönemine girdi.

    2003'ten 2008'e kadar PES oynadım ben de. Daha sonra bir bakayım ne alemde diye Fifa'yı aldım PS3'e ve o dönemden beri PES'e elimi sürmüyorum ki PES'in duraklama dönemi de o vakitlerde başlamıştı.

    Biliyorsundur zaten bunları ancak bilgi eksikliği olmasın.

    ustad eksik bilgi degilde orda demek istedigim 2009 yilindan sonra aldi yurudu fifa bunu demek istedim..yoksa fifanin eskilere dayandigini biliyorum genede duzelttigin icin tesekkur ederim..

    ben winning eleveni oynamaya basladigimda yil 1995 ti ozmanki adida iss di..fifayida takip ederdim ama 2008 yilina kadar fifada top fizigi bile balondu :) winning eleven 3 ten sonra konami cosmustu zaten heleki pes6 vardi nirvanaydi..ondan sonra yeni nesil ps3 ile birlikte pes dusmeye basladi bende 2009 dan sonra fifa oynamaya basladim..burdaki gencler 95-2006 arasindaki pesleri fifa ile mukayese ediyorlar..bende ustune basa basa soyluyorum o tarihler arasi fifa vardi ama winning elevenin yaninda futbol demeye sahit isterdi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu PES olacak gibi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • O embesil kaleci olayını duzeltmedikten sonra pes den hiç birşey olmaz!! Kalede sanki kaleci yokmuş gibi...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ulan konami gerçekten yüzsüzsün !
    sen git kojimayı kov hatta onun yaptığı oyunlardan adını sildir
    sonra da git onun yaptığı oyun motoruyla oyun yapıp ekmeğini ye
    KONANANİNAMİ

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Psp için çıkacak mı pes 2016



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.