Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Psnden aldiysan nasil acilir biliyorum. 3 saat dun forum forum gezdim butun dunya sitelerinde. Cøzdum sonunda :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akat866

Evet hocam 3hediye. 3kendim indirdim.
    Psnden aldiysan nasil acilir biliyorum. 3 saat dun forum forum gezdim butun dunya sitelerinde. Cøzdum sonunda :))

e bize de anlat biz de yapalım hocam çoğu kişi kutulu aldı ama bonusları gelmedi
  • Kutuluyu bilmiyorum. Benimki psnden alinik. Onu biliyorum

• quote:

Kutuluyu bilmiyorum. Benimki psnden alinik. Onu biliyorum

o nasıl oldu nasıl yaptın yani
  • Kör nokta felan olmuyor 2 kere siyahı gecip önündeki beyazda durdu diğerlerinde bazen aniden durduğu bazende bastıktan sonra bir tur döndüğü için beyaz verdi 2 tanede bronz çöp sonuç bu taktik daha beter dellendirdi elimde patladı . Yeni top durdurma taktigi yapmak icinde en az 10 kere denemek lazım GP'de dolup taşmadigından buy biraz o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

MyClub'da 20 şut çektiğim maçı berabere bitirme başarısı gösterdim
     PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU]

kontrollü şut atın çok daha fazla gol oluyor öyle köşeye şut+R2

• quote:

Orijinalden alıntı: mathews

Kör nokta felan olmuyor 2 kere siyahı gecip önündeki beyazda durdu diğerlerinde bazen aniden durduğu bazende bastıktan sonra bir tur döndüğü için beyaz verdi 2 tanede bronz çöp sonuç bu taktik daha beter dellendirdi elimde patladı . Yeni top durdurma taktigi yapmak icinde en az 10 kere denemek lazım GP'de dolup taşmadigından buy biraz o zaman

don't buy diyorum başka bişey demiyorum 3 defa 1.000+50 aldım bir kere mi ne siyah çıktı o kadar kaleci defans orta saha forvet hepsinde de denedim defalarca yani boşuna para harcamak gibi oluyor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

quote:

Bildirim bölümü var ps anasayfasinda. Oraya girin. En alta playstationdan size bir msj var yaziyor. Ona basin. Bom bos bi ekran cikiyor. 30saniye sabredin o ekrandan pes dlc cikacak.onu okeyleyin,sonra myclubu acip girin hediyeler msj kutusunda. Bende tam 10defa hatta verdi acana kadar mahvoldum. 3 4 kez psyi kapatip actim. Sonunda oldu.yani durmadan deneyin. Ama bu psn icin gecerli. Kutuluda faydasi olurmu bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkatooS86 -- 21 Kasım 2014; 18:52:12 >
  • ps3 için pre orderla alıp götze dlc bonus alamayan arkadaşlar yabancı bir forumda şunu gördüm evde değilim bir deneyebilir misiz?

you need to go in the PS main menu. then to point 2 messages. ( not the messages you get from friends) then to "Playstation" (messages from PS) and after 20 30 sec a message appears "PES2015". you just go on it press x and continue. next time you start the game you finally get your bonus

sorry for my english ^^
    anybody who got the "pre digital order" from the PSN has gotten a message from SONY.
    You go in the main menu to the second menu point. dont know how its called in englisch.
    its where you can see your downloads.
    Under the downloads there is another menupoint "PLAYSTATION" . You go to it and press x.
    Then you have to wait for a little while and after 20 30 sec there appears a message "PES2015" .
    you open the message and it generates you a CODE for the PSN . you dont need to type in. just press x and continue.
    thats it. when you start myclub next time, you got 4 mail in your post entry. the bonus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squillacci -- 21 Kasım 2014; 18:58:40 >

• quote:

quote:

quote:

Bildirim bölümü var ps anasayfasinda. Oraya girin. En alta playstationdan size bir msj var yaziyor. Ona basin. Bom bos bi ekran cikiyor. 30saniye sabredin o ekrandan pes dlc cikacak.onu okeyleyin,sonra myclubu acip girin hediyeler msj kutusunda. Bende tam 10defa hatta verdi acana kadar mahvoldum. 3 4 kez psyi kapatip actim. Sonunda oldu.yani durmadan deneyin. Ama bu psn icin gecerli. Kutuluda faydasi olurmu bilmem.

hocam senin mesajı görmeden şimdi ben de yabancı bir forumda görüp paylaştım fakat ps3 için mi anlamadım?

• Hocam bende ps4te var ps3te ikisindede aldim oyunu. Ps3teki us version. Orda 2gun sonra otomatik olarak gelmisti myclubdaki msjlara. Orda bisey yapmama gerek kalmadi. Ama ps4te avrupa psden alinikm ve dedigim sistem ps4te yapilmistir

• Deneyipte oluyorsa haber verinde baska arkadaslarda faydalansin bu durumdan. Herkesin hakki onlari almak!

• quote:

Hocam bende ps4te var ps3te ikisindede aldim oyunu. Ps3teki us version. Orda 2gun sonra otomatik olarak gelmisti myclubdaki msjlara. Orda bisey yapmama gerek kalmadi. Ama ps4te avrupa psden alinikm ve dedigim sistem ps4te yapilmistir

benim ps3 ve psn tr den aldım.sorun tr de o zaman.
    psn den mesaj da gelmedi,mycluba da mesaj gelmedi.gelecekse de seninki gibi myclub gelen kutusuna beklicez artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squillacci -- 21 Kasım 2014; 19:20:28 >
  • Evet benim ps3te 11inde indirdim oyunu. 14gecesinde oynamak icin girdigimde baktimki inboxta 4mesaj var. 20.000gp.20 iyilestirici. 2 uefa yilin futbolcusu. Birde götze

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mathews

Kör nokta felan olmuyor 2 kere siyahı gecip önündeki beyazda durdu diğerlerinde bazen aniden durduğu bazende bastıktan sonra bir tur döndüğü için beyaz verdi 2 tanede bronz çöp sonuç bu taktik daha beter dellendirdi elimde patladı . Yeni top durdurma taktigi yapmak icinde en az 10 kere denemek lazım GP'de dolup taşmadigından buy biraz o zaman

don't buy diyorum başka bişey demiyorum 3 defa 1.000+50 aldım bir kere mi ne siyah çıktı o kadar kaleci defans orta saha forvet hepsinde de denedim defalarca yani boşuna para harcamak gibi oluyor bence

Ben bikere aldim 1000gpyi. Raul albiolu cikardim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkatooS86

quote:

quote:

Alıntıları Göster

ben de ps store tr den aldım bir türlü olmadı mesajlarda psn den gelen msjla sadece oyunu indirebilmişdim dlc bir türlü olmuyor msjın içeriğinde ayrıca bir kod daha var onu girdiğimde de hata veriyor bu şekilde mi deneye deneye indiricez yani ?

• Mst009 kullanıcısına yanıt
    hocam bu ps4 içinmiş.
  •  PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU]

bununla ilgili olabilir mi acaba ps3 kullanan arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

arkadaşlar 2 sorum var:

1) myclubda siyah topu tutturuyorum 80lik oyuncu geliyo. ama oyuncunun t.d'le uyumluluğu 22.
    şimdi bunları naapmak lazım? oynatsam hem takım ruhu düşüyo hem kendiside 22 uyumlulukla kötü oynuyo

2) t.d değiştiriyorum daha iyisini alıyorum ki daha iyi oynasın diye takım. ama yeni teknik direktör gelince
    takım ruhu düşüyor. maç kazanamıyosun. acaba t.d değiştirmeyi oyuncuların t.d'nin toplam maliyetine ulaşıncamı yapmak lazım?

Oyuncuların maliyeti teknik direktörün kapasitesini aşarsa takım ruhu düşüyor. Oyuncular rastgele geldiği için teknik direktörlerin taktiğine göre seçmek mümkün değil en mantıklısı takım listesini geniş tutup bir kaç T.D. bulundurup en uyumlu kadroyu çıkarmak bi de oyuncular maç yaptıkça takım ruhu yükseliyor aynı kadroyla uzun süre maç yapmak gerekiyor. Şu an çıkan oyuncuları kontratı bitince satıyorum o yüzden takım ruhunu önemsemiyorum. Ama elime ideal oyuncular geçince uzun süre oynatırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: squillacci

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU]

bununla ilgili olabilir mi acaba ps3 kullanan arkadaşlar ?

Onu zaten herkes yapmistir tahminimce. Ilk basta cpu'yle yaptigin mactir.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.