Şimdi Ara

PES 2014 (PS3 ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.363
Cevap
32
Favori
392.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Salvatuon

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

ahh ah hocam gönül çok şeyler istiyor ama bakalım karşımıza ne çıkacak

birde merak ettiğim diğer konu şimdi adamlar tanıtırsa ps4 versiyonunu tanıtacaklar

ps3 versiyonunu alıştıra alıştıra gösterirler

ps3 versiyon ile arada uçurum olurmu acaba ?

diğer konu gerçi çok acele ediyorum farkındayım ama

geçen yıl ilk demo 25 temmuzda gelmiş

4 ay 18 gün sonra ilk demo gelirmi acaba

Bence yeni PES'in PS4 versiyonu ile PS3 versiyonu arasinda dağlar kadar fark olacaktır çünkü ben PC versiyonunu oynuyorum onda bile grafik olarak çok çok fazla fark var. PS3'u olanlar alinmasin ama rezalet bir grafik kalitesi var. PS4 ile bu durum duzelecektir, bir de ustune guzel oynanisli bir oyun yaparlarsa tadindan yenmez.
    Ayrica umarim dediginiz gibi olur ve ilk demoyu yine Temmuz gibi goruruz. En azindan PC demosu bize PS4 kalitesi hakkinda bir ipucu verir diye dusunuyorum.

İnşallah hocam demo erken gelirse

gerçekten çok iyi olacak

bu seferki bekleyişimiz çok farklı

aşağıdaki resimde soldaki ekranda pes 2014 e ait ilk görüntü desek yapım aşamasından ilk görüntü diyelim bari

https://twitter.com/JonMurphy_PES/status/310053493069185025/photo/1

masada ds3 var buradan bir anlam çıkartabilirmiyiz acaba

• Pc'ye çok güzel patch'ler var. Pes serisi yapay zeka-script,stadyum modellemeleri,aydınlatmada 1 numara yeni nesilde çok daha iyi olucak tek bir eksik kaldı daha öncede söylemiştim motion capture olayını geliştirmeleri lazım şu oyuncuların dönüşleri,koşuşlarında Fifa kadar doğal ve akıcı bir hale geldiği an patlama yaşanıcak, biticek bu iş.

Şu aydınlatmalara saha atmosferine bakarmısınız baktıkça açıp oynayası geliyor insanın
     PES 2014  (PS3 ANA KONU)
     PES 2014  (PS3 ANA KONU)
     PES 2014  (PS3 ANA KONU)

•  PES 2014  (PS3 ANA KONU)
  • masadaki ds3mu?

sanki biraz farkli gibi geldi bana, tutma yeri daha tombul gibi??
  • Pes 2003-2013 arasında sürekli Pes oynardım da, bu sene fifaya geçtim, gerçekten rahatladım. Oyun stilim fifaya göre daha uygunmuş aslında, ama bu yeni oyunda fifa14 ve pes14 arasında ciddi kıyaslamalar yapıp alıcam. Umuyorum ki pes kendini geliştirir de tekrar pese dönerim ama pek de ümitli değilim
  • murphy den bugün mesajda resimde yok

gösterecek bişey kalmadı tabi

o demeden ben diyim

son 5

not: Adam_Bhatti cacık çıktı adamdan en ufak bilgi vs çıkmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 9 Mart 2013; 20:29:12 >
  • quote:

murphy den bugün mesajda resimde yok

o demeden ben diyim

son 5

valla hocam bende heyecanla bekliyorum

bazi seyler okudum yabanci sitelerde

bu Bhatti once oyunun Fox Engine ile yapilmadigini soyledi bir roportajinda. PES ekibi tarafindan FOX enginle kullanilarak ozel olarak PES icin yapilmis bir engine ile yapiliyormus.

daha sonra alttaki yorumlarda millet hayal kirikligina ugradigini yazmis bu aciklamadan.

kendiside bunun uzerine yazmis

The engine has been built from Fox Engine, but isn't called Fox Engine. More info in the Edge article next week.

buda link:

http://winningelevenblog.com/blog/adam-bhatti-talks-about-next-weeks-reveal/

• quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

quote:

murphy den bugün mesajda resimde yok

o demeden ben diyim

son 5

valla hocam bende heyecanla bekliyorum

bazi seyler okudum yabanci sitelerde

bu Bhatti once oyunun Fox Engine ile yapilmadigini soyledi bir roportajinda. PES ekibi tarafindan FOX enginle kullanilarak ozel olarak PES icin yapilmis bir engine ile yapiliyormus.

daha sonra alttaki yorumlarda millet hayal kirikligina ugradigini yazmis bu aciklamadan.

kendiside bunun uzerine yazmis

The engine has been built from Fox Engine, but isn't called Fox Engine. More info in the Edge article next week.

buda link:

http://winningelevenblog.com/blog/adam-bhatti-talks-about-next-weeks-reveal/

haber için teşekkürler hocam

millet niye hayal kırıklığına uğradı acaba

fox engine görselleriyle çok beğeni topladı

ama aslında hala hiçbirşey görmedik diyebiliriz

merakla ve ümitle bekliyoruz

öncelikle bu yeni motorun animasyon konusundaki yeteneklerini çok merak ediyorum

misal cryengine gibi animasyon sıkıntılı ama görsel bir canavarda olabilir

ama tabi böyle birşey olmaz İnşallah

diğer yandan motor çok iyi olabilir ama konamide birşeylerin değişmesi gerekiyor bence

oyun gitgide daha oturaklı dengeli bir oyun olmaya başladı

ancak pesi pes yapan unsurlardan da ödün verilmeye başlandı

bizim gönlümüzün kralı bu jenerasyonda kimlik bunalımı yaşadı

en önemlisi bu sorunu aşabilmek bence

bu aşılırsa, biz pes gibi pes yapacağız denirse

ve kaybettikleri özgüvene kavuşurlarsa

bu adamlar çok iyi işler çıkartabilirler

İnşallah özlediğimiz oyun bu yıl gelir

• sanirsam hayal kirikliginin sebebi Konaminin once FOX engine diyip daha sonra hayir FOX engine degil demeye getirmesinden...

fakat Konami hakli su asamada, futbol oyunlari farkli birseydir, dedigin gibi animasyonlar ve ozellikle motion capture isi cok onemli.

onlarda zaten yeni motorun FOX kullanilarak yapildigini soyleyerek duzelttiler

neyse bakalim EDGE dergisinde neler cikacak

oyun icinden bir video gorseydik muthis olurdu yanliz
  • PES 2014'ten İlk Ayrıntılı Bilgiler Ortaya Çıktı

* Yeni oyun motoru kütle merkezli fizikler kullanıyor. Örneğin vücudun her bölgesi farklı ağırlığa sahip. Oyundaki çarpışmalar da FIFA'dakine benzer şekilde olacakmış (Impact Engine!) PES 2014'te top vücudun çarptığı bölgesine göre tepki verecekmiş.
    * Edge dergisi elemanları fotoğraf gerçekçiliğinde grafikler sunma amacındaymış. Edge dergisi elemanları bir Japon futbolcuyu incelemişler ve tenindeki gözeneklerin bile belli olduğunu söylüyorlar. Oyuncu detayları o kadar üst düzeydeymiş ki her oyuncunun kaşlarının bile birbirinden farklı olacağı söyleniyor.
    * Futbolcuların formaları vücutlarından bağımsız hareket ediyor ve ikili mücadelelerde formalar hareket ediyor ve koşargen dalgalanmalar oluyor.
    * Top kontrolünün etkisi bu nesilden 3 kat daha fazla, artık daha dinamik bir kontrol sistemi var.
    * Oyuncuların mevkileri düzenlenebilecekmiş. Böylece örneğin defans yaparken bir oyuncu sadece sizin istediğiniz kadar bir alanı savunacak. Yani sağbek'te yer alan bir futbolcu bölgenin tamamı yerine, küçük bir kısmına odaklanabilecek.

Edge dergisinde yer alan bu bilgiler gerçekten de umut verici. Şu an için oyuna ait herhangi bir görsel ortaya çıkmadı, ama yeni nesilde mükemmel grafiklerle karşılaşacağımız konusunda çok fazla şüphemiz yok. Üstelik oyun Kojima Productions'ın Fox Engine'i ile geliştiriliyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PES_2014ten_ilk_Ayrintili_Bilgiler_Ortaya_Cikti-36335.htm

konami doğru noktayamı odaklandı acaba

buna emin değilim

şu kaş mevzusunu görünce aklıma tek şey geliyor

ya bol vakitleri var yada bol vakitleri var

hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 9 Mart 2013; 21:50:53 >

• Pardon haber önceki mesajda verilmiş.

PES 2014'ten İlk Ayrıntılı Bilgiler Ortaya Çıktı

Edge dergisi Konami'nin ünlü futbol oyunu serisi PES'in yeni oyunu Pro Evolution Soccer 2014'e ait ilk bilgileri yayınladı. Eğer burada yer alan bilgiler gerçekleşirse ve dengeli bir oyun sunulursa PES efsanesi yeniden alevlenecek gibi görünüyor. Edge'de yer alan bilgiler şu şekilde:

* PES 2014, Metal Gear Solid: Ground Zeroes'te da kullanılacak olan Fox Engine tabanlı yeni bir oyun motoru kullanıyor.
    * Yeni oyun motoru kütle merkezli fizikler kullanıyor. Örneğin vücudun her bölgesi farklı ağırlığa sahip. Oyundaki çarpışmalar da FIFA'dakine benzer şekilde olacakmış (Impact Engine!) PES 2014'te top vücudun çarptığı bölgesine göre tepki verecekmiş.
    * Edge dergisi elemanları fotoğraf gerçekçiliğinde grafikler sunma amacındaymış. Edge dergisi elemanları bir Japon futbolcuyu incelemişler ve tenindeki gözeneklerin bile belli olduğunu söylüyorlar. Oyuncu detayları o kadar üst düzeydeymiş ki her oyuncunun kaşlarının bile birbirinden farklı olacağı söyleniyor.
    * Futbolcuların formaları vücutlarından bağımsız hareket ediyor ve ikili mücadelelerde formalar hareket ediyor ve koşargen dalgalanmalar oluyor.
    * Top kontrolünün etkisi bu nesilden 3 kat daha fazla, artık daha dinamik bir kontrol sistemi var.
    * Oyuncuların mevkileri düzenlenebilecekmiş. Böylece örneğin defans yaparken bir oyuncu sadece sizin istediğiniz kadar bir alanı savunacak. Yani sağbek'te yer alan bir futbolcu bölgenin tamamı yerine, küçük bir kısmına odaklanabilecek.

Edge dergisinde yer alan bu bilgiler gerçekten de umut verici. Şu an için oyuna ait herhangi bir görsel ortaya çıkmadı, ama yeni nesilde mükemmel grafiklerle karşılaşacağımız konusunda çok fazla şüphemiz yok. Üstelik oyun Kojima Productions'ın Fox Engine'i ile geliştiriliyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PES_2014ten_ilk_Ayrintili_Bilgiler_Ortaya_Cikti-36335.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 9 Mart 2013; 21:51:46 >

• Oyun şimdi fox engine ile mi yapılıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık Pes geri dönmeli. Yeter bu kadar ara verildiği...
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Oyun şimdi fox engine ile mi yapılıyor?

Evet kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

Evet kardeş.

Peki bunun animasyonlar üzerinde bir etkisi olacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Artık Pes geri dönmeli. Yeter bu kadar ara verildiği...

kesinlikle hocam bu kadar mola yeterde artar

pes kendini fazlasıyla özletti
  • quote:

quote:

quote:

Evet kardeş.

oyun motoru güç itibariyle önceki oyunlardan çok daha iyi animasyonlara izin verecektir bu kesin

ancak oyun motorunun izin vermesi tek başına yeterli değil

yapımcının animasyonlar üzerinde çalışması ve oyuna eklemesi gerekiyor

yani iş yapımcıda bitiyor

merlininkazanında haberle ilgili son cümle

''PES bu sene tahtını geri almaya geliyor. Detaylar açıklandıkça paylaşmaya devam edeceğiz.''

Bu son cümleyi cidden çok sevdim

İnşallah İnşallah İnşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 10 Mart 2013; 0:24:49 >

• quote:

quote:

quote:

Evet kardeş.

Animasyonlar,oyuncuların doğal hareket etmeleri,oyuncu kontrolü bunlar motion capture teknolojisi ile alakalı. Yeni motor ile değişebilcek başlıca etkenler grafik,top fiziği,etkileşim ve tepkimeler. Pes'in herşeyden önce motion capture'a yüklenmesi gerekiyor oyunu sattıran ve oynatan en önemli şey oyuncu kontrolleri. Ben şu an Pes 2013 oynuyorum ve oyuncu kontrolleri,akıcılık 4 yıl öncenin Fifa'sı kadar bile iyi değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Artık Pes geri dönmeli. Yeter bu kadar ara verildiği...

kesinlikle hocam bu kadar mola yeterde artar

pes kendini fazlasıyla özletti

Yeni gelen bilgilere göre oyun şöyle bir şey olacak heralde:

Forma sallanmasını falan filan geçtim, şu ambiyansı biraz iyileştirseler çok iyi olacak.
    Aşırı ruhsuz bir maç ortamı var Pes'te.

• @Gny* hocam harika video

konaminin ilk bilgileri beni biraz ürküttü aslında

ilk resimde detaylı bir yüz bölünmesi

farklı kaş yaptık gibi açıklamalar

umarım pastayı sona saklıyorlardır

özlediğimiz oyun bu sene geliyormu acaba

her yıl büyük heyecanla bekleyip heyecanı sonraki yıla devretmeye alıştık :(

bu sene işler değişir umarım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.