Şimdi Ara

PES 2014 (PS3 ANA KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.364
Cevap
32
Favori
392.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Köklü bir değişiklik olacak anlaşılan.
  • Ahh be güzel kardeşim .Şu oyunu pes 6 gibi yapmak bu kadar zor mu ?O pes 6'yı yapan da sensin bu dandik oyunları yapan da sensin.Yemin ederim 2 senedir zorla fifa oynuyorum ve pes 6'dan aldığım zevk fifa 13'ten aldığım zevkten 1000 kat fazladır.Şunu yapıver işte pes 6 gibi,biz de yine sabahlara kadar bunu oynayalım.Umutlu değilim ama olmak istiyorum çünkü ben eski pesleri çok özlüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DMUKKS

    Ahh be güzel kardeşim .Şu oyunu pes 6 gibi yapmak bu kadar zor mu ?O pes 6'yı yapan da sensin bu dandik oyunları yapan da sensin.Yemin ederim 2 senedir zorla fifa oynuyorum ve pes 6'dan aldığım zevk fifa 13'ten aldığım zevkten 1000 kat fazladır.Şunu yapıver işte pes 6 gibi,biz de yine sabahlara kadar bunu oynayalım.Umutlu değilim ama olmak istiyorum çünkü ben eski pesleri çok özlüyorum.

    Hocam temennilerinize kesinlikle katiliyorum ama beni urkuten nokta yapimci firma ayni olmasina ragmen yapimci ekipte zaman icinde farklilasmalar olmustu

    yapilan transferler sonrasi cikan oyunlarda yapimci ekibin omurgasini sokmusler gibi bir his uyanmisti bence ve ne yazikki gecen zaman bu dusuncemi hakli cikardi
    hayakirikligi ustune hayal kirikligi yasadik

    yeni oyundan yine beklentimiz var cunku bizi pes kadar mutlu eden bir futbol oyunu oynamadik

    herseye ragmen en kotu ihtimalle bile lcd ye bagli ps2 de partiler devam eder

    tabi gonlumuzden gecen artik ps4 de yola devam

    arada baska dukkanlara gitsemde

    benim kurkcu dukkanim pes

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben 97 den beri winning serisi hayranı olarak yeni nesilde pes le çok fazla içli dışlı olamadım şu an elimde 2013 var ara sıra oynarım. fifa serilerinden 9 ve 11 i oynadım sadece arkadaslarla olabilmek ve eğlenmek adına onun dışında fifa tipik bir pc oyunu olmaktan öteye gidemez benim için. fifa yüzyılın oyunu fifa 13 sildi süpürdü lafları boş sözler ve glu glu dansıdır kabullenmesede herkes biliyoki bütün eksiklerine ve eksilerine rağmen futbolun
    hamuru futbolun madeni sadece pes de var yeterki iyi işlenilsin. ps1 den beri Konami beni heyecanlandirmistir ne diyeyim Cenabı Allah o günleri yeniden yaşamayı nasip etsin bize... herkese saygilar.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K23 -- 10 Mart 2013; 21:11:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metal Gear a baktım da oyunun grafikleri müthiş gerçekten PES 2014 nasıl olacak çok merak ediyorum. Bu grafik motoru oyuna nasıl bir görünüş getirecek merakla bekliyoruz.
  • Özellikle şu oyunda her dk çıkan Pes introsundan nefret ettim. Top çevre yoluna bile gitse önce intro, sonra tekrar, sonra tekrar intro giriyor.
    Arkadaş bir bırak hızlıca oynayalım şu oyunu. Taça çıkar gene intro girer.

    Hiç mi düşünmüyor bu adamlar bu işi nasıl farketmiyorlar şaşıyorum.

    Pes'in Creative Director'ü ne iş yapıyor çok merak ediyorum. Ssk dairesine çevirmişler stüdyoyu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gny*

    Özellikle şu oyunda her dk çıkan Pes introsundan nefret ettim. Top çevre yoluna bile gitse önce intro, sonra tekrar, sonra tekrar intro giriyor.
    Arkadaş bir bırak hızlıca oynayalım şu oyunu. Taça çıkar gene intro girer.

    Hiç mi düşünmüyor bu adamlar bu işi nasıl farketmiyorlar şaşıyorum.

    Pes'in Creative Director'ü ne iş yapıyor çok merak ediyorum. Ssk dairesine çevirmişler stüdyoyu.



    ahahahaha koptum :)))
  • Birkac oyun ici video gelse de gorsek neye benziyo şu yeni motorlu PES 14
    Meraktan cırcır olcaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Salvatuon

    Birkac oyun ici video gelse de gorsek neye benziyo şu yeni motorlu PES 14
    Meraktan cırcır olcaz

    Aynen :D Nasıl bişi olcak acaba Fifaya mı benzicek yoksa tamamen farklı güzel bi futbol oyunu mu olcak.Merakla bekliyorum.
  • Çok merak ediyorum Fox Engine li Pes i . Biraz görüntü sızdırsınlar acımızdan öldük .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi persi_ali -- 11 Mart 2013; 19:57:40 >
  • az kaldı dostlar

    72 saatten az kaldı

    ama bir gerçek varki asla oynamadan emin olamayacağız

    tabi videoya hayır demeyiz
  • quote:

    Kojima touts potential of epilot episodesf for next-gen game development

    Game developers could release TV-style epilot episodesf for games on next-gen platforms to gauge interest before fully committing to a three or four year project, says Hideo Kojima.

    The Metal Gear legend also told us that next-gen game development could be more social and based on user feedback. He spoke to us as part of his Metal Gear Rising: Revengeance world tour.

    When asked whether new consoles could mean bigger development teams, Kojima replied: gItfs possible to make many things more realistic, but that doesnft mean you should. You have to prioritise, and that is whatfs going to separate the teams that succeed from the teams that donft. A very deep, 20-30 hour game might need a bigger team and take three or four years.h

    g[But] I think therefs a different way of tackling this problem: something similar to a TV series, where you can use pilot episodes to test the waters before you jump completely into the projectc It can be distributed via download channels, so the player can try it out before production continues. Something like that wouldnft take that long to create, maybe a year, and if itfs successful, you can continue.h

    He added that next-generation consoles could encourage greater community interaction during the development process. gI think therefll be a social aspect to game creation, because it will be more interactive. Youfll get user feedback, and I think therefll be this back-and-forth between users and creators.h

    Kojima was speaking as part of the next Edge magazinefs cover feature, in which we reveal how Konamifs next-gen game engine will power the next Pro Evolution Soccer title. It goes on sale March 14th.

    He also revealed his first impressions of PS4 in a story we posted on Friday.


    http://www.edge-online.com/news/kojima-touts-potential-of-pilot-episodes-for-next-gen-game-development/




  • Kojima baba bu oyuna bi sahip çıksa da artık futbol oyunu oynasak
  • EDGE dergisi Konami'nin yeni oyun motoru FOX Engine ile eylül-ekim aylarında çıkışını yapacak PES 2014'ün ilk detaylarını paylaştı. (Oyunun resmi çıkış tarihinin ağustos ayında açıklanması bekleniyor.)

    FOX Engine Kullanacak PES 2014'ün Ana Özellikleri

    Grafik
    PES 2014 Kojima Productions tarafından geliştirilen Fox Engine oyun motorunun değiştirilmiş bir versiyonunu kullanacak ve bu ay içersinde(mart) resmi duyurusu yapılacak. PES Avrupa lideri Jon Murphy'ye göre yeni oyun motoru beraberinde birçok sürprizi beraberinde getirecek ve PES 2014'le beraber karlı hava seçeneği geri gelecek.

    Lisanslar
    Primera División, Ligue 1 ve Eredisivie, tamamen lisanslı İtalya Serie A liginin ise büyük bir kısmı lisanslı bir şekilde oyunda yer alacak. İngiltere Ligi lisanslarının EA Sports'un elinde olmasından dolayı sadece Manchester United ve Arsenal, Aston Villa, Chelsea, Everton, Fulham, Newcastle, Manchester City, Tottenham Hotspur dışında bir İngiliz takımı daha lisanslı olarak oyunda olacak. Almanya Bundesliga'dan ise iki takımın lisanslı olması bekleniyor bunlar Bayern Münich ve Borussia Dortmund.
    Güney Amerika'daki satışlardan oldukça memnun olan Konami'nin Brezilya liginin yanı sıra PES 2014'le birlikte Arjantin ligi lisansları için de girişimlere başlaması bekleniyor.
    Konami ayrıca Fransa Ligue 1 ve Hollanda Eredivisie liginde yer alan tüm takımların stadlarının lisansları için çalışmalar yapıyor.
    Son olarak söylentiler doğruysa İspanya 2. liginin de oyunda tamamen lisanslı bir şekilde yer alması bekleniyor.


    Oyuncu Fizikleri ve Top Kontrolü
    Yeni gelecek özelliklerle birlikte kontrol ettiğimiz oyuncunun vücudunun her bölgesinin belirli bir ağırlığı olacak ve ikili mücadelelerde bunu sonuna kadar hissedebileceğiz. Ayrıca önceki serilerdeki topun oyuncuya yapışıklık hissi ise tamamen ortadan kaldırılmış ve gerçekçi bir görünüme bürünmüş.

    Genel Fizik Özellikleri
    Konami önceki serilerinde bu konudaki eksikliğini kabul ediyor ve yeni oyunuyla birlikte köklü değişikliklere gideğinin müjdesini veriyor. Bunların en önemlisi formaların oyuncularla olan uyumu; hızına ve vücudunun durumuna göre her türlü şekli alabilecek.

    Taktik Ekranı
    Yeni oyun motorunun getireceği en büyük faydalardan biri de bu bölümde karşımıza çıkıyor. Oyuncuların özelliklerine bakılmaksızın istediğiniz oyuncunuzun belirli bir alanda oynamasını sağlayabileceksiniz. Örnek olarak Celtic'in Şampiyonlar Ligi'nde tüm oyuncularıyla defans yaparak Barcelona'yı yendiği maç.

    Oyun Modları
    Lig modunun kaldırılmasından sonra olumsuz geri dönüşler alan Konami yeni serisiyle birlikte bu geri getirecek gibi gözüküyor. PES 2013 Futbol Yaşamı modundaki krampon özelleştirmeleri ise tamamen kaldırılacak.

    Edit(Düzenle) Modu
    Geçen yılkı söylentiler doğruysa bu mod da tamamen revizyona uğrayan modlardan biri. Sınırsız sayıda takım için logo, forma amblemi ve stadyum slotu eklenecek. Ayrıca bazı takımlar için 3. forma seçeneği de sunulacak.

    http://www.turkcespiker.com/forum/pes_2014un_ilk_detaylari_belli_oldu-t139123.html?t=139123




  • Adam Bhatti
    Serious tactical diagrams. Hardcore man/team management. Bet you can't wait to find out more? ;)
    Taktik ekranı FM ayarında olacak sanırım.

     PES 2014  (PS3 ANA KONU)
  • ben bu açıklamalara kızarım ama

    karlı hava yenilik diye satılmaya çalışılıyor

    bumudur yenilik

    forma vücuda yapışık olmayacakmış

    bu açıklamalar kötü bir şaka gibi

    görünce deli oluyorum resmen

    bu oyunun eksikleri bunlarmı

    yemişim lisansını

    bize oyun lazım oyun

    futbolcunun kaşı gözüne önem verdiğini söylemek yerine

    animasyonlara,ikili mücadelelere odaklandık

    boş işlerle uğraşmıyoruz artık demeniz gerekmiyormu

    yeter artık yıllardır bekliyoruz

    kaç sene oldu ayıp be

    hala saçmalıklar yenilik diye önümüze sunuluyor

    kar nedir forma hareketi nedir

    bi bırakın bu işleri

    motoru değiştirene kadar kafalarını değiştirseler çok daha iyi olacak




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gny*

    Özellikle şu oyunda her dk çıkan Pes introsundan nefret ettim. Top çevre yoluna bile gitse önce intro, sonra tekrar, sonra tekrar intro giriyor.
    Arkadaş bir bırak hızlıca oynayalım şu oyunu. Taça çıkar gene intro girer.

    Hiç mi düşünmüyor bu adamlar bu işi nasıl farketmiyorlar şaşıyorum.

    Pes'in Creative Director'ü ne iş yapıyor çok merak ediyorum. Ssk dairesine çevirmişler stüdyoyu.



    Hocam çevre yolundan bahsettiğine göre Kayserili olmalısın:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkermurat

    ben bu açıklamalara kızarım ama

    karlı hava yenilik diye satılmaya çalışılıyor

    bumudur yenilik

    forma vücuda yapışık olmayacakmış

    bu açıklamalar kötü bir şaka gibi

    görünce deli oluyorum resmen

    bu oyunun eksikleri bunlarmı

    yemişim lisansını

    bize oyun lazım oyun

    futbolcunun kaşı gözüne önem verdiğini söylemek yerine

    animasyonlara,ikili mücadelelere odaklandık

    boş işlerle uğraşmıyoruz artık demeniz gerekmiyormu

    yeter artık yıllardır bekliyoruz

    kaç sene oldu ayıp be

    hala saçmalıklar yenilik diye önümüze sunuluyor

    kar nedir forma hareketi nedir

    bi bırakın bu işleri

    motoru değiştirene kadar kafalarını değiştirseler çok daha iyi olacak



    +1




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkratoss


    quote:

    Orijinalden alıntı: Gny*

    Özellikle şu oyunda her dk çıkan Pes introsundan nefret ettim. Top çevre yoluna bile gitse önce intro, sonra tekrar, sonra tekrar intro giriyor.
    Arkadaş bir bırak hızlıca oynayalım şu oyunu. Taça çıkar gene intro girer.

    Hiç mi düşünmüyor bu adamlar bu işi nasıl farketmiyorlar şaşıyorum.

    Pes'in Creative Director'ü ne iş yapıyor çok merak ediyorum. Ssk dairesine çevirmişler stüdyoyu.



    Hocam çevre yolundan bahsettiğine göre Kayserili olmalısın:)

    Yok yahu o nerden çıktı :)

    Arif Erdem'in şutundan sonra spiker; "top çevre yoluna kadar gitmiştir" demişti ordan hatırladım.




  • Pes 2014 için yeni kütlesel fiziksel ağırlıkla ilgili bir görsel; muhtemelen fifa'daki impact engine gibi olacak yeni oyuncu fizikleri ve çarpışmalar...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.