Şimdi Ara

Pes 2014 aşırı kasıyor...Lütfen yardım :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PES 2014 bir kaç aydır sabırsızlıkla bekliyordum...Gelin görün ki oyun kasıyor :(... menülerde gayet akıcı ama oyuna girerken özellikle maç öncesi görüntülerde rezil bi görüntü var...Hemde low düzeyde...Yüksek düzeyi anlatmaya gerek bile yok ...oyunun içinde top sahanın kanatlarını gidip taraftarlar göründümü kasma başlıyor...şöyle bir bakın isterseniz resme....
     Pes 2014 aşırı kasıyor...Lütfen yardım :(
    YALVARIRIM BİR ÇÖZÜM BULUN BUNA....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessar47 -- 20 Eylül 2013; 18:27:21 >

• Pc özellileri ne ?
  • Ati raedon HD 5400 1 gb ekran kartı...2 gb ram...32 bit işetim sistemi win.7
  • quote:

Orijinalden alıntı: elessar47

Ati raedon HD 5400 1 gb ekran kartı...2 gb ram...32 bit işetim sistemi win.7

Normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D3DOverrider adlı programla büyük ölçüde kasma sorununu en aza indirebilirsin.
  • Cidden sistemim yetersiz mi kalıyor :( ama pes 2014 settings te OK olarak gösteriyor sistemi...
  • Çözümü PM olarak attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun çözüldü...Tugrul420 kardeşim saolsun :)..burdada paylaş ki yararlanan olsun bnce :) tekrar saol :)
  • Önemli değil link vermek yasak mı bilmiyorum ama sorun bu siteden çözülebilir. İyi forumlar

Link.http://www.moddingtr.com/yamalar/pes-2014-kasma-sorunu-cozumu/
  • benimde seyirci ekrana geldiğinde kasıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha_54

benimde seyirci ekrana geldiğinde kasıyor

Sen de bu çözümü dene gardaş :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.