Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba , ps3 de online pes 13 oynarken , adamlar son 1 dakikada bağlantıyı koparıp puanlarımızı çalıyor , buna nasıl bir çare buluruz ya da nasıl biz de yapabiliriz .
    bilgisi olan varsa pm den yardımcı olsun lütfen
  • beyler benim ps3 kırık değil pes13 e türkçe spiker yapma şansım var mıdır?
  • Arkadaşlar bu kod olayında yanlışınız olabilir. Ben Ps3'ümü yeni aldım sayılır, yani 2 ay önce. Pes 2013 de aldım, online kodunu da girdim, gayet de çalışıyor online oyun oynuyorum. Kupalara vs katılabiliyorum. Bir sorun yaşamadım.
  • besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    Bağlantıyı yavaşlatarak oyundan çıkma ve maçı hükümsüz sayma hilesinin malesef hiçbir çözümü yok. Şikayet edebiliriz Konami'ye ama birşey yaptıklarını sanmıyorum çünkü daha önce şikayet edenler de oldu ama hala oynuyorlar.
    Profilimizdeki açıklamamıza,

"I'm recording match videos and reporting the cheaters to Konami! Beware ! "

Yazarsak belki çıkmalarını engelleyebilriz :)
  • Gerek online hilesi gerek ie sorunu olsada online master lig oynamanın keyfi bir başka
  • Online durum bir aydır kötü durumda..Oyunda lag düzeyi artmış, kullanıcılar az sayıda ama yine de özellikle sıralama maçlarında üst tarafta bağlantı işareti sürekli çıkıyor ve oynanış oldukça yavaş..Şutlar,eskisine oranla yavaş gidiyor..Bu sorunların temelinde Konami'nin tamamen pes 14'e yönelmesi ve pes 13 serverlarına uzun süredir bakım yapmaması var..
  • bana da gönderir misin ?
  • 2013 online pass code sorunu olan arkadaşlar. Bende de aynı sorun vardı. PSN'de sıfırdan bir üyelik açtım. Üye olurken ülke olarak türkiye değil United States seçin. Herhangi bir eyalet seçin ve postal codunu googleden bulun. Kayıt olun. Bu kayırla online pass code girdiğinizde kabul edecektir. En azından bende etti. United States olmazsa, United ingdom seçin.

İyi oyunlar
  • Berbat bir oyun.

1)Top boşta kalınca adamlar salak salak bakıyor, rakibe müdahale yaptığında topa değiyorsun ama takım oyuncuları boşta kalan topu almıyor, çoğu zaman koşmak yerine bakıyorlar ya da yürüyorlar.
    2)Avantaj diye bir olay yok diyebilirim. Koşu yapan adama pası veriyorum, kaleciyle başbaşa kalacağı anda pas veren oyuncuyu indiriyorlar ve hakem oyunu durduruyor. Günde kaç kere "Bıraksana gidiyim" dediğimi biliyorum.
    3)Ezbere oynayanlar en rahatı, bir ara pas bir şut bir gol atıyorlar, tutmanın imkanı yok, sen binbir taktikle kaleye gidip tüm defansı eksiltip zorla gol atıyorsun, adam santradan geri pas sonra bir yukardan ara pası 10 saniyeden az bir sürede golü buluyor.
    4)Defans rakibin önünü kesecekken birden arkasına geçiyor boş boş arkasından koşuyor, markaj tuşunu bırakıyorum ama fayda etmiyor, adamın nereye gideceğini, nereye pas atacağını bildiğin halde müdahale edemiyorsun.
    5)Defans bir topu uzaklaştıramıyor, ben sürekli sağ yöne basmama rağmen defans inatla soldaki kendi kalesine koşuyor ve ne yaparsam yapayım karambolde kendi kalesine gol atıyor, ister rakibin pasını kesiyor ol, ister ayağından topu almaya çalışıyor ol farketmiyor.
    6) Dk 80den sonra rakip kendi arasında pas yapmaya başladığında sadece izleyebiliyorsun, ne forvet basıyor, ne defans ileri gidiyor
    7) Şutların kesinlikle bir ayarı yok, bazen köklüyorsun gol oluyor bazen tam ayarında vuruyorsun inatla dışarı çıkıyor, eğer bir maç gol atamayacağın varsa o maç nolursa olsun gol atamıyorsun. Kaleciyi geç, boş kaleye vur, istersen dönen topa vur, en iyi ihtimalle top direkte patlıyor, dün bir maçta 4 kere direğe çarptı top, rakip kontradan çok kolay bir gol attı. Maçı kaybettim.
    8) Oyun taraf tutuyor, bazen herşeye rağmen ben yeniyorum, bazen herşeye rağmen rakip yeniyor, hakem takdir hakları vs. her şey taraflı oluyor.
    9) Online oyunda hileciler istediğini yapmaya devam ediyor, Konami Support'a yazıyorsun, anlatıyorsun, "Bu bölgeden şikayet kabul edemiyoruz" gibi saçma sapan bir mail atıyorlar sana. Her bölgeden oynanmıyor mu bu oyun ? Hilenin bölgesi mi olur?
    10) Messi ve Ronaldo dışında neredeyse kimse alıp başını gidemiyor, defansı geçiyorsun 1 saniye sonra yine yapışıyor,
    11) Oyunda Real Madrid aşırı güçlü, oyuncuları hızlı ve fizikli, dolayısıyla online da bile herkes Real'i alıyor, Barcelonada herkes aşırı güçsüz yapılmış, kafa topları sıfır, dokunsan düşüyorlar, diğer takımlara hiç değinmiyorum, belki Manchester City , gerisini at çöpe.
    12) Frikikler çok büyük ustalık gerektiyor, orada olup o frikiği atmak belki o kadar zor değildir.
    13) Hiç olmayacak alakasız yerlerde aleyhine faul çalınıyor, ceza sahasında defansın kendiliğinden müdahale edip penaltı yaptırıyor.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Kötü oynuyorum desem, Wepes'de kaç kere çeyrek final, yarı final oynadım, hatta bir kere de turnuvayı kazanıp kupa aldım. Ama aynı oyunumla 400'lük adamlara gol atamadığım oluyor.

Akabinde dün bunlar ve çok daha fazlası başıma geldiğinden, gecenin geç saatlerine kadar beni hiç eğlendirmemiş, bol bol küfretmeme sebep olmuş bu oyunun dvd sini Ps3den çıkardım, ve gönül rahatlığıyla kırdım attım.

Bunlar Pes 2013 içindi. Pes 2014'ü de oynadım daha ilk oyunda nefret ettim. O nasıl grafikler, o nasıl çizgi filmvari animasyonlar.

Pes benim için bitmiştir. Kafamdan daha önemli değil.

Siz de sövüyorsanız oynadıkça, bırakın kendinize işkence etmeyi, kimseye vermeyin DVD'yi de onlar da çıldırmasın, kırın gitsin, hiçbir şey daha iyi hissettiremezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizmod -- 27 Haziran 2014; 8:48:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizmod

Berbat bir oyun.

1)Top boşta kalınca adamlar salak salak bakıyor, rakibe müdahale yaptığında topa değiyorsun ama takım oyuncuları boşta kalan topu almıyor, çoğu zaman koşmak yerine bakıyorlar ya da yürüyorlar.
    2)Avantaj diye bir olay yok diyebilirim. Koşu yapan adama pası veriyorum, kaleciyle başbaşa kalacağı anda pas veren oyuncuyu indiriyorlar ve hakem oyunu durduruyor. Günde kaç kere "Bıraksana gidiyim" dediğimi biliyorum.
    3)Ezbere oynayanlar en rahatı, bir ara pas bir şut bir gol atıyorlar, tutmanın imkanı yok, sen binbir taktikle kaleye gidip tüm defansı eksiltip zorla gol atıyorsun, adam santradan geri pas sonra bir yukardan ara pası 10 saniyeden az bir sürede golü buluyor.
    4)Defans rakibin önünü kesecekken birden arkasına geçiyor boş boş arkasından koşuyor, markaj tuşunu bırakıyorum ama fayda etmiyor, adamın nereye gideceğini, nereye pas atacağını bildiğin halde müdahale edemiyorsun.
    5)Defans bir topu uzaklaştıramıyor, ben sürekli sağ yöne basmama rağmen defans inatla soldaki kendi kalesine koşuyor ve ne yaparsam yapayım karambolde kendi kalesine gol atıyor, ister rakibin pasını kesiyor ol, ister ayağından topu almaya çalışıyor ol farketmiyor.
    6) Dk 80den sonra rakip kendi arasında pas yapmaya başladığında sadece izleyebiliyorsun, ne forvet basıyor, ne defans ileri gidiyor
    7) Şutların kesinlikle bir ayarı yok, bazen köklüyorsun gol oluyor bazen tam ayarında vuruyorsun inatla dışarı çıkıyor, eğer bir maç gol atamayacağın varsa o maç nolursa olsun gol atamıyorsun. Kaleciyi geç, boş kaleye vur, istersen dönen topa vur, en iyi ihtimalle top direkte patlıyor, dün bir maçta 4 kere direğe çarptı top, rakip kontradan çok kolay bir gol attı. Maçı kaybettim.
    8) Oyun taraf tutuyor, bazen herşeye rağmen ben yeniyorum, bazen herşeye rağmen rakip yeniyor, hakem takdir hakları vs. her şey taraflı oluyor.
    9) Online oyunda hileciler istediğini yapmaya devam ediyor, Konami Support'a yazıyorsun, anlatıyorsun, "Bu bölgeden şikayet kabul edemiyoruz" gibi saçma sapan bir mail atıyorlar sana. Her bölgeden oynanmıyor mu bu oyun ? Hilenin bölgesi mi olur?
    10) Messi ve Ronaldo dışında neredeyse kimse alıp başını gidemiyor, defansı geçiyorsun 1 saniye sonra yine yapışıyor,
    11) Oyunda Real Madrid aşırı güçlü, oyuncuları hızlı ve fizikli, dolayısıyla online da bile herkes Real'i alıyor, Barcelonada herkes aşırı güçsüz yapılmış, kafa topları sıfır, dokunsan düşüyorlar, diğer takımlara hiç değinmiyorum, belki Manchester City , gerisini at çöpe.
    12) Frikikler çok büyük ustalık gerektiyor, orada olup o frikiği atmak belki o kadar zor değildir.
    13) Hiç olmayacak alakasız yerlerde aleyhine faul çalınıyor, ceza sahasında defansın kendiliğinden müdahale edip penaltı yaptırıyor.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Kötü oynuyorum desem, Wepes'de kaç kere çeyrek final, yarı final oynadım, hatta bir kere de turnuvayı kazanıp kupa aldım. Ama aynı oyunumla 400'lük adamlara gol atamadığım oluyor.

Akabinde dün bunlar ve çok daha fazlası başıma geldiğinden, gecenin geç saatlerine kadar beni hiç eğlendirmemiş, bol bol küfretmeme sebep olmuş bu oyunun dvd sini Ps3den çıkardım, ve gönül rahatlığıyla kırdım attım.

Bunlar Pes 2013 içindi. Pes 2014'ü de oynadım daha ilk oyunda nefret ettim. O nasıl grafikler, o nasıl çizgi filmvari animasyonlar.

Pes benim için bitmiştir. Kafamdan daha önemli değil.

Siz de sövüyorsanız oynadıkça, bırakın kendinize işkence etmeyi, kimseye vermeyin DVD'yi de onlar da çıldırmasın, kırın gitsin, hiçbir şey daha iyi hissettiremezdi.

Aynen katılıyorum, oyun, yeri geldiğinde çok eğlenceli ama maalesef Pes 5 veya pes 6 gibi oynayanın, iyi taktik ayarlayanın, defans yapmasını bilenin oyunu değil..Beşli defans kursan bile bir bakıyorsun golü yemişsin...Oyunun büyük bir bölümünde ,inanılmaz ataklar yapmışsın, topa hakim olmuşsun, bir de gol atmışsın, rakip, sırf real madridin avantajını kullanarak iki ara pası atıp,defans arkasına kaçarak golü buluyor..Ayrıca bahsettiğin ,oyunun taraf tutması da belirgin biçimde hissediliyor..Normalde ,rahat gidebilecek paslar,gitmiyor, defans sürekli hata yapıyor, ama rakibin defansından bir top bile geçmiyor..Artık yapacak bir şey olmadığını anlıyorsunuz..2011 den itibaren futbol oyunları, iyi oynayanları değil de, oyunun eksiklerini kullanarak oynayan oyuncuları usta haline getirdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 27 Haziran 2014; 13:35:50 >

• arkadaslar oyun eski kadrolari nasil gucelliyorsunuz? ben pes overall diye arattim bir siteden oynadigimiz takimlari guncelledim.

mesela selcuk inan 90
    gokhan gonul 89
    gökhan tore 88

di ma ria 95 overall a sahip gosteriyor. bende bu sekilde guncelledim. acaba siz napiyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim menü ve her şey ingilizce.oyunun dil seçeneklerinde de türkçe yok.nasıl yapabilirim ?
  • stan lauerl S kullanıcısına yanıt
    sizinki essentials sürümü olabilir. malesef o versiyon türkçeye dönmüyor
  • Beyler ps3 kafelerde bundesliga ile süper lig var. Ve lisansı alınmayan takımların formaları ile logoları var. Benim ps3 kırılmış değil. Ben bunları nasış yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Beyler ps3 kafelerde bundesliga ile süper lig var. Ve lisansı alınmayan takımların formaları ile logoları var. Benim ps3 kırılmış değil. Ben bunları nasış yapabilirim?

Aynı şekilde bende bu soruyu sorcaktım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Beyler ps3 kafelerde bundesliga ile süper lig var. Ve lisansı alınmayan takımların formaları ile logoları var. Benim ps3 kırılmış değil. Ben bunları nasış yapabilirim?

Dh de 19bjk03 konusu var oradan bulabilirsiniz.

• Serverları kapandı mı bu oyunun ? Kaç kez denedim girmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Hoparlör

Serverları kapandı mı bu oyunun ? Kaç kez denedim girmiyor

Çoktan kapandı.

• Online oynamayacam hala alinirmi efsane oyun çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neo23 kullanıcısına yanıt
    oyunu alabileceğim neresi var en ucuza?server ların kapandığı çok kötü olmuş.hala her yerde pes 13 var dışarda güncel olanlar pek oynanmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.