Bildirim
PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3) (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Topluluktaki arkadaşlardan özür dilerim babam geldiği için çıkmak zorunda kaldım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: egecan23
quote:
Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar
Topluluktaki arkadaşlardan özür dilerim babam geldiği için çıkmak zorunda kaldım
nasıl yani?
Toplulukta ilk maçımı yapmıştım 3 kişi olduğumuz için bekliyordum daha sonra babam geldi ben de arkadaşlara yazdım babam geldi çıkıyorum falan diye bu kadar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
nasıl yani?
Toplulukta ilk maçımı yapmıştım 3 kişi olduğumuz için bekliyordum daha sonra babam geldi ben de arkadaşlara yazdım babam geldi çıkıyorum falan diye bu kadar
Bende topluluktan çıkıcaksın zannettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
ligteki iddiamı sürdürmüycem arjantin real barcelona felan uçuyo havada :D oyuncu hızlarına yetişilmiyo :D transferli ligi 4 gözle bekliycem artık :D _____________________________ -
Toplulukta Transferli lig yapılabiliyor mu ? _____________________________ -
-
quote:
Gİren varmı giriyorum şimdi
açarım 10 gibi_____________________________ -
online kimse yokmu topluluk ta ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Pegasus87
Toplulukta Transferli lig yapılabiliyor mu ?
3 eylülde transferli lig yapıcaz ya okumuyo musun ilk sayfadaki kuralların oldğu yeri . şimdilik kaynaşıyoruz . girenler belli . sadık olanlarla transferli lige başlıycaz işte_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: POLATYİĞİTDOĞAN
online kimse yokmu topluluk ta ?
egecan felan girdi . arkdaşlar birbirnizi ekleyin daha kolay iletişim sağlamak için. girin topluluğa üyeler listesnden herkes brbrbrni eklesn . bnde herkes ekli . zaten şurda 10 kişyiz eklesn herkes brbrni_____________________________ -
quote:
bnde gelicem 10 gibi . yaparız maçımızı ._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 8mileferhat
quote:
bnde gelicem 10 gibi . yaparız maçımızı .
şu an kimse yok mu acaba ben mi göremiyorum online olanlar nerde görünüyor biliyormusun ?_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 8mileferhat
quote:
bnde gelicem 10 gibi . yaparız maçımızı .
şu an kimse yok mu acaba ben mi göremiyorum online olanlar nerde görünüyor biliyormusun ?
bak şimdi topluluğa girdin mi pesofhonora ? gir şifreyi felan girip . sonra ordan topluluk ligi var oraya gir ordan üyeler listesine tıkla ordan herkesi ekle . egecan biraz önce giriyorum demiş . zaten girdiyse kabul eder seni ordan maçlarınızı tamamlayın işte . ordan herkese tıkla profil var ona tıkla sonra add a friende tıkla eklemiş olursun o kişiyi ._____________________________
-
Ben online oluyorum birazdan
_____________________________ Ne yazsak olmuyor. artik imza yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: dogi1907
Ben online oluyorum birazdan
tamam bnde girerim birazdan . ya takımımı değiştirme gibi bi şansım var mı acaba arjantin felan var . oyuncu hızları adil değil ._____________________________ -
Ben de giriyorum biraz sonra _____________________________ -
Arkadaşlar, hep aynı lige devam etmek durumunda değilsiniz. Yeni bir lig yaratın mesela...
Kural da koyun real, barca alınamasın ve herkes kulüp takımları alsın sadece arjantin vs de olmasın yani...
O zaman daha dengeli lig olur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_1977 -- 3 Ağustos 2012; 22:17:45 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ahatipoglu
Ben de giriyorum biraz sonra
Selam Arda..
Bilgilerini gönderebilir misin buraya...
İsim / Yaş / Şehir / PSN / Nick / Meslek
Bir de Egecan senden daha detaylı bilgiler isticek onları da verirsen iletişim bilgilerini topluyoruz..._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki