Şimdi Ara

PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.239
Cevap
12
Favori
63.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Arkadaşlar oynamak isteyen var mı benle bugün akşam saatlerinde ?

Chelsea-Man.United (beyazatlizenci-halilacar) 2-0 Galip Chelsea li Beyaztatlizenci
    Halili tebrik ediyorum güzel oyundu kendimide tebrik ediyorum

ONLINE PES TOPLULUĞU
  • quote:

Orijinalden alıntı: akınfev

FİNAL EŞLEŞMESİ VE SONUCU

Chelsea-Man.United (beyazatlizenci-halilacar) 2-0 Galip Chelsea li Beyaztatlizenci

Tebrikler Kardeşim
  • whatsapp kullanan arkadaşlar yardım edin !! tablette menüde slideME market var girdim oraya whatsapp messenger vardı indirdim kurdum ama kurarken telefon numarasını doğrulamak için ülke kodunu ve tel numarsını yazın diyor ülke kodunu turkey olarak işaretledm tel numaramı yazdım tamama basıyorum bağlanıyor diyo ama bağlanmıyo internet bağlantısı sorunu diyo internetinizin açık oldğna bakın diyo açık eğer internetiniz varsa telefonunuzu kapayın açın diyo kapadım açtım olmadı netide kapadım tabletide kapadım sonra ikisinide açtım yeniden kurmaya çalştım yine aynı hatayı veryor . uyumlulukta bir sorun yok kullanılablir diyo ama sorun var . napmam gerek ya ?

Orijinalden alıntı: RoqueCarsi

quote:

FİNAL EŞLEŞMESİ VE SONUCU

Tebrikler Kardeşim

Teşekkürler
    quote:

whatsapp kullanan arkadaşlar yardım edin !! tablette menüde slideME market var girdim oraya whatsapp messenger vardı indirdim kurdum ama kurarken telefon numarasını doğrulamak için ülke kodunu ve tel numarsını yazın diyor ülke kodunu turkey olarak işaretledm tel numaramı yazdım tamama basıyorum bağlanıyor diyo ama bağlanmıyo internet bağlantısı sorunu diyo internetinizin açık oldğna bakın diyo açık eğer internetiniz varsa telefonunuzu kapayın açın diyo kapadım açtım olmadı netide kapadım tabletide kapadım sonra ikisinide açtım yeniden kurmaya çalştım yine aynı hatayı veryor . uyumlulukta bir sorun yok kullanılablir diyo ama sorun var . napmam gerek ya ?

hangı marka tablet ?

ONLINE PES TOPLULUĞU

• Praktica Tp 8.1 tablet. oyunlar felan kurulyo ama whatsapp olmuyor neden olablir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 8mileferhat

Praktica Tp 8.1 tablet. oyunlar felan kurulyo ama whatsapp olmuyor neden olablir

Belki desteklemiyordur olabilir mi?

ONLINE PES TOPLULUĞU
  • quote:

2x2 turnuvaya kim katılıyo

BEN

Orijinalden alıntı: egecan23

quote:

BEN

bu haftaki oyunlarda yokum arkadaslar müsait degilim.. haftaya transferli ligde görüşmek üzere :)

Orijinalden alıntı: RoqueCarsi

quote:

quote:

BEN

bu haftaki oyunlarda yokum arkadaslar müsait degilim.. haftaya transferli ligde görüşmek üzere :)

Görüşürüz abi.

• Whatsapp kuruldu gibi özel bi durumdan dolayi teli kapadm o ara bi deneym dedm tablettn oldu teli actgmda arattrcam 3 haneli kodu grip kullanmya baslycam yeah 2*2 turnuvasi dedigin ne egecan

Whatsapp kuruldu gibi özel bi durumdan dolayi teli kapadm o ara bi deneym dedm tablettn oldu teli actgmda arattrcam 3 haneli kodu grip kullanmya baslycam yeah 2*2 turnuvasi dedigin ne egecan

Bir takımda 2 kişi oynuyor. Mesela benle,sen bir takımdayız karşıda 2 kişi var böyle turnuva yapalım dedik.

quote:

Whatsapp kuruldu gibi özel bi durumdan dolayi teli kapadm o ara bi deneym dedm tablettn oldu teli actgmda arattrcam 3 haneli kodu grip kullanmya baslycam yeah 2*2 turnuvasi dedigin ne egecan

Bir takımda 2 kişi oynuyor. Mesela benle,sen bir takımdayız karşıda 2 kişi var böyle turnuva yapalım dedik.

whatsapptan mı konştunuz bunları . darıldım şimdi insan burayada yazar . neyse ayın 2si gibi whatsapı kurmuş olucam ordan görürüm artık mesajlarınzı

• quote:

quote:

quote:

whatsapptan mı konştunuz bunları . darıldım şimdi insan burayada yazar . neyse ayın 2si gibi whatsapı kurmuş olucam ordan görürüm artık mesajlarınzı

Aslında daha karar vermediğimiz için belkide olmaz ama artık whats up'a geldiğine göre görürsün her mesajı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında daha karar vermediğimiz için belkide olmaz ama artık whats up'a geldiğine göre görürsün her mesajı.

yavaş yavaş herşeyi hallediyorum bide odama şu samsung ledlerden alıyımda kurtulcam . hangi modeli alıcağım konusunda çok kararsızım tam es6140 modelinde karar kıldım mat ekran diyolar ya ben canlı istyodum . önereblceğin model var mı samsungun ?

• arkdaşlar pes 2013ün demosunu uk hesabımdan indirdim ve denedim yeni takımlar yer alıyor barcelona real madrid bayern muncih juventus athletic bilbao valencia gibi . hemen ben bi real barça yapıyım dedim bakalım uçuyomu oyuncular diye . arkdaşlar kesnlikle süper bi top fiziği var yeniden modellendiği kesin hissediyosunz çünkü topu . ayrıca player id özelliği ile ünlü oyuncular kendni barizbelli ediyor. ronaldonun o topu kendi stiliyle sürmesi olsun messinin topa yapışması olsun milimetrik paslar vermesi olsun xavini iniestanın o akıl dolu yapay zekası olsun robbenin ellerni kullanarak top sürmesi di marianın kemiksi yapısı .. arkdaşlar daha anlatamadığm o kdar oyuncu var düşünün . forma modellemeleride süper . ayrıca taraftarlar çok oynuyo oda süper ve saha olarak santiego barnebeu var ve gündüz maçı yapıyosunuz gece maçı hiç gelmedi bna saha süper diyeblrim . kesnlikle pes serisinin en başarılı oyunu pes 2012den felan çoook çok farklı . özellikle topa hamle olayı çok zor arkdaşlar öyle sürekli x'e basmıycaksın gerçek maçtaki gibi oyuncunun hamlesne göre sizde savunma yapıyosnz ve ona göre hamle yapıyosunuz gereksiz yere x'e basarsan oyuncuyu düşüreblyor ve sarı kartı yiyeblyosun . training menüsünde 4 bölüm var ordan çalımlarınızı geliştireblirsiniz . analogla güzel çalımlar atılablyor . videolarda gördğmüz kadarıyla spikerlerin konuşmalarıda tatmin edici tam sürümde oda iyi olucak gibi görünyo . yani bu sene PES gerçekten çok farklı bir oyun dinamiğiyle karşımzda ben çok beğendm gerçek maç hissini verdi bna ve pes 2014le fox motoruyla kesnlikle tahta geçicektir .

• quote:

arkdaşlar pes 2013ün demosunu uk hesabımdan indirdim ve denedim yeni takımlar yer alıyor barcelona real madrid bayern muncih juventus athletic bilbao valencia gibi . hemen ben bi real barça yapıyım dedim bakalım uçuyomu oyuncular diye . arkdaşlar kesnlikle süper bi top fiziği var yeniden modellendiği kesin hissediyosunz çünkü topu . ayrıca player id özelliği ile ünlü oyuncular kendni barizbelli ediyor. ronaldonun o topu kendi stiliyle sürmesi olsun messinin topa yapışması olsun milimetrik paslar vermesi olsun xavini iniestanın o akıl dolu yapay zekası olsun robbenin ellerni kullanarak top sürmesi di marianın kemiksi yapısı .. arkdaşlar daha anlatamadığm o kdar oyuncu var düşünün . forma modellemeleride süper . ayrıca taraftarlar çok oynuyo oda süper ve saha olarak santiego barnebeu var ve gündüz maçı yapıyosunuz gece maçı hiç gelmedi bna saha süper diyeblrim . kesnlikle pes serisinin en başarılı oyunu pes 2012den felan çoook çok farklı . özellikle topa hamle olayı çok zor arkdaşlar öyle sürekli x'e basmıycaksın gerçek maçtaki gibi oyuncunun hamlesne göre sizde savunma yapıyosnz ve ona göre hamle yapıyosunuz gereksiz yere x'e basarsan oyuncuyu düşüreblyor ve sarı kartı yiyeblyosun . training menüsünde 4 bölüm var ordan çalımlarınızı geliştireblirsiniz . analogla güzel çalımlar atılablyor . videolarda gördğmüz kadarıyla spikerlerin konuşmalarıda tatmin edici tam sürümde oda iyi olucak gibi görünyo . yani bu sene PES gerçekten çok farklı bir oyun dinamiğiyle karşımzda ben çok beğendm gerçek maç hissini verdi bna ve pes 2014le fox motoruyla kesnlikle tahta geçicektir .

Bomba oyun geliyor desene. Birde demonun boyutu ne kadar?

• quote:

quote:

arkdaşlar pes 2013ün demosunu uk hesabımdan indirdim ve denedim yeni takımlar yer alıyor barcelona real madrid bayern muncih juventus athletic bilbao valencia gibi . hemen ben bi real barça yapıyım dedim bakalım uçuyomu oyuncular diye . arkdaşlar kesnlikle süper bi top fiziği var yeniden modellendiği kesin hissediyosunz çünkü topu . ayrıca player id özelliği ile ünlü oyuncular kendni barizbelli ediyor. ronaldonun o topu kendi stiliyle sürmesi olsun messinin topa yapışması olsun milimetrik paslar vermesi olsun xavini iniestanın o akıl dolu yapay zekası olsun robbenin ellerni kullanarak top sürmesi di marianın kemiksi yapısı .. arkdaşlar daha anlatamadığm o kdar oyuncu var düşünün . forma modellemeleride süper . ayrıca taraftarlar çok oynuyo oda süper ve saha olarak santiego barnebeu var ve gündüz maçı yapıyosunuz gece maçı hiç gelmedi bna saha süper diyeblrim . kesnlikle pes serisinin en başarılı oyunu pes 2012den felan çoook çok farklı . özellikle topa hamle olayı çok zor arkdaşlar öyle sürekli x'e basmıycaksın gerçek maçtaki gibi oyuncunun hamlesne göre sizde savunma yapıyosnz ve ona göre hamle yapıyosunuz gereksiz yere x'e basarsan oyuncuyu düşüreblyor ve sarı kartı yiyeblyosun . training menüsünde 4 bölüm var ordan çalımlarınızı geliştireblirsiniz . analogla güzel çalımlar atılablyor . videolarda gördğmüz kadarıyla spikerlerin konuşmalarıda tatmin edici tam sürümde oda iyi olucak gibi görünyo . yani bu sene PES gerçekten çok farklı bir oyun dinamiğiyle karşımzda ben çok beğendm gerçek maç hissini verdi bna ve pes 2014le fox motoruyla kesnlikle tahta geçicektir .

Bomba oyun geliyor desene. Birde demonun boyutu ne kadar?

kesinlikle bomba geliyor oyun ya beğenmeyen kesnlikle fifa fanboyudur o kadar diyorum . renk paleti süper dostum yaa parlaklığı 6ya çekiyorum ben yeşili 1 yada 2 yapıyorum kırmızı ve maviyide ayarlıyorum dahada güzel yapıyorum . 1148 mb mı neydi 20 dakka sürdü inmesi . yapay zeka çok geliştirilmiş yaa karşında gerçek adam var sanki o kadar . süper starda oynuyorum bu arada .

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.