Arkadaşlar Pes 2013 de fuybol yaşamından master lige girince takım nasıl yaratıyoruz hep varolan bir takımın başına geçebiliyoruz böyle bir özellik artık yok mu yoksa ben mi bulamadım
up
yok mu bilen :(
Sen maç yaptıkça gp'lerin birikiyor.Her maçta 10 GP geliyor sana.100 GP'ye ulaşınca ilave içerik-mod geliştirme paketleri-ana lig 3'ü satın alıp orjinal takım kadrosuyla başlayabilirsin.
ilave içerik bölümü nerde arkadaşlar bulamadım.kendi takımımızı kuramazsak ne anlamı kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: Mellorine
ilave içerik bölümü nerde arkadaşlar bulamadım.kendi takımımızı kuramazsak ne anlamı kaldı
İlave içerik bölümünü güncellesen bile oyunun korsansa etki etmiyor -ki bu sene geçen seneki gibi modları ilave içerikten almıyoruz.
Ne yapmanız gerektiğini söylüyorum.
Düzenle bölümüne girin.Orada takımlara girin.Sonra Pes Ligi'ne gelin oradan bir takım seçin ve düzenleyin. Şuan yapabileceğiniz tek şey bu . 0'dan takım yaratma 2010'dan beri yok diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: PC_Earth
quote:
Orijinalden alıntı: Mellorine
İlave içerik bölümünü güncellesen bile oyunun korsansa etki etmiyor -ki bu sene geçen seneki gibi modları ilave içerikten almıyoruz.
Ne yapmanız gerektiğini söylüyorum.
Düzenle bölümüne girin.Orada takımlara girin.Sonra Pes Ligi'ne gelin oradan bir takım seçin ve düzenleyin. Şuan yapabileceğiniz tek şey bu . 0'dan takım yaratma 2010'dan beri yok diye biliyorum.
oyun orjinal ama neyse artık efsane olun oynayayım bende.sağol hocam