Şimdi Ara

Pes 2013 Lisans yaması (BLES01709) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
29.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • stadyumla ilgili dosyalar olması lazım, yeni patchler cıkacagı icin bende fazla dosya atmadım.

Orijinalden alıntı: angelsbjk

aynen amrabat eklenmemiş yine de eline sağlık ben sadece lig logoları ve ingiltere ligi formalarını ekledim ve tabi ki edit dosyasını yüzlere falan bulaşamadım çünkü çok fazla dosya var e bunun kolayı yokmu dedim yok herhalde ki cevap veren çıkmadı bir şeyi sorucam "est_fence" ve "wall" yazan dosyalar ne işe yarıyordu onları da eklemedim bişey kaçırıyormuyum diye merak ettim

sadece ingiltere formalarını ekledim derken üstüne gelip sadece onları mı ps3e kopyaladın dostum ?? bide lig logolarını mı kopyaladın diğerlerne dokunmadan ? o zaman yine oluyo mu ?

Orijinalden alıntı: 8mileferhat

quote:

aynen amrabat eklenmemiş yine de eline sağlık ben sadece lig logoları ve ingiltere ligi formalarını ekledim ve tabi ki edit dosyasını yüzlere falan bulaşamadım çünkü çok fazla dosya var e bunun kolayı yokmu dedim yok herhalde ki cevap veren çıkmadı bir şeyi sorucam "est_fence" ve "wall" yazan dosyalar ne işe yarıyordu onları da eklemedim bişey kaçırıyormuyum diye merak ettim

sadece ingiltere formalarını ekledim derken üstüne gelip sadece onları mı ps3e kopyaladın dostum ?? bide lig logolarını mı kopyaladın diğerlerne dokunmadan ? o zaman yine oluyo mu ?

"BLES01708EEDIT" bu ilk dosya sonra şu isimli dosyaların hepsini kopyaladım "BLES01708ELCEMBLEM" bir de şu dosyaları 1den 38e kadar kopyaladım "BLES01708EUNIFORM" oyunu açınca ingiltere full lisans oldu kadrolar da güncellendi kopyalama işlerini pc de yaptım doğal olarak yoksa usbye atıp ps3de yapmak istesem o bile problem oluyor çok uzun sürer

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 8mileferhat

quote:

"BLES01708EEDIT" bu ilk dosya sonra şu isimli dosyaların hepsini kopyaladım "BLES01708ELCEMBLEM" bir de şu dosyaları 1den 38e kadar kopyaladım "BLES01708EUNIFORM" oyunu açınca ingiltere full lisans oldu kadrolar da güncellendi kopyalama işlerini pc de yaptım doğal olarak yoksa usbye atıp ps3de yapmak istesem o bile problem oluyor çok uzun sürer

sadece bu dediklerni kopyaladın ps3te yani

• evet :)
  • selam.. ps3'üm jbli degil.. bu yamayi uygulayabiliyor muyuz?

Orijinalden alıntı: chinaski

selam.. ps3'üm jbli degil.. bu yamayi uygulayabiliyor muyuz?

elbette
  • bu yamayı uyguladıktan sonra silmek istediğimizde eski haline dönüştürmek istediğimizde ne yapmamız gerekiyor?

Orijinalden alıntı: brs10

bu yamayı uyguladıktan sonra silmek istediğimizde eski haline dönüştürmek istediğimizde ne yapmamız gerekiyor?

bende merak ediyorum, herhangi bir zarari var mi? bu arada ben hic online oyunda Chealsea gormedim yada Manchester City.. Hep London yada M.Blue olarak cikiyor.

Orijinalden alıntı: chinaski

quote:

Orijinalden alıntı: brs10

bu yamayı uyguladıktan sonra silmek istediğimizde eski haline dönüştürmek istediğimizde ne yapmamız gerekiyor?

bende merak ediyorum, herhangi bir zarari var mi? bu arada ben hic online oyunda Chealsea gormedim yada Manchester City.. Hep London yada M.Blue olarak cikiyor.

Tam aklımda değil ama ps3 te game data utılıty menusunden kurdugun yamayı komple silersen eski haline döner. Save dosyaların da uçabilr ama. :)

• 3 büyüklerin stadlarını tezahüratlarını facelerini değiştirip video çektim kalite iyi değil kusura bakmayın

Orijinalden alıntı: lastwarriors

3 büyüklerin stadlarını tezahüratlarını facelerini değiştirip video çektim kalite iyi değil kusura bakmayın

ses dosyalarını paylaşma şansın varsa iyi olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

3 büyüklerin stadlarını tezahüratlarını facelerini değiştirip video çektim kalite iyi değil kusura bakmayın

ses dosyalarını paylaşma şansın varsa iyi olur

http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=86599

tüm takımların sesleri burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad.max -- 18 Eylül 2012; 21:12:30 >

• lastwarriors eyvallah abi
  • quote:

lastwarriors eyvallah abi

Rica ederim sesleri atınca oyun başka oluyor

Bu arada cumartesi günü paul ilk yamayı çıkarıyor..

PES2013 Download Links
    My 2013 Option File will contain the Bundesliga & Championship like last year.

Also:-

* All unlicensed teams corrected
    * National teams player names corrected with duplicates removed
    * All NT kits fixed
    * 18 Championship Teams
    * Full Bundesliga
    * Fake/Retired players used to create current players
    * 20 Created Stadiums
    * Lots of Fixes to players, Face builds/Scans, Boot updates, Accesories updated

Anzhi & BATE Borisov will be added as well

I will post threads on PESFan & PESGaming as normal, feel free to post threads about my file on other forums, but please dont post the download links & instead refer people tohttp://paul2478pesoptionfiles.blogspot.com.au/

Next Subscriber Update: 21st September
    Next Free Update: 22nd September

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad.max -- 19 Eylül 2012; 6:29:01 >

• tesekkurler

Pes 2013 Lisans yaması (BLES01709)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.