Şimdi Ara

PES 2013 KASMA(LAG) SORUNU???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SİSTEMİM RESİMDEKİ GİBİ AMA GEL GELELİM PES 13 OYUNUNDA KASMALAR YARATIYOR SEBEBLERİ NELER OLABİLİR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..
    HER TÜRLÜ İŞLEM YAPTIM OLMADI YAPANA HELAL DİYORUM ŞİMDİDEN TŞKLER..ARKADAŞLAR BELİRTMEK İSTEDİGİM BİR DURUM VAR İŞLEMCİ FANIMDA EKRAN KARTI FANIM ÇALISYOR DİĞER FAN KASADA POWERİN ALTINDA OLAN CALISMIYOR ISI YAPIYOR ACABA BUDA NEDENMİDİR??
     PES 2013 KASMA(LAG) SORUNU???

• İşlemci olarak minumum sistemi karşılıyor. bundan dolayı böyle bir durum olabilir. bilg. net bağlantısı varsa "driver booster" prog. yükleyin ve çalıştırdıktan sonra tümünü güncelleye basın. sonrasında yine aynı durum devam ediyorsa sisteminizde arka planda çalışan uygulamaları "msconfig" komutuyla kapatın. sonra oyun ayarlarından grafik özelliklerini düşürün ve tekrar deneyin. p4 işlemciler çok ısınmalarıyla ünlüydüler birzamanlar. eğer hiç macun tazelemesi ve fan temizliği yapılmadıysa artık yapılsa çok iyi olur. işlemci yeterince soğumuyor olabilir. çalışmayan fanıda çalıştırırsanız, genel sistem performansı için faydası tabiki olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bymustafa59 kullanıcısına yanıt
    çözünürlügü biraz düşürüp öyle dene hıgh da oynarsan kasma olur çok iyi bir sistem değil
  • Aynen kasma olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

İşlemci olarak minumum sistemi karşılıyor. bundan dolayı böyle bir durum olabilir. bilg. net bağlantısı varsa "driver booster" prog. yükleyin ve çalıştırdıktan sonra tümünü güncelleye basın. sonrasında yine aynı durum devam ediyorsa sisteminizde arka planda çalışan uygulamaları "msconfig" komutuyla kapatın. sonra oyun ayarlarından grafik özelliklerini düşürün ve tekrar deneyin. p4 işlemciler çok ısınmalarıyla ünlüydüler birzamanlar. eğer hiç macun tazelemesi ve fan temizliği yapılmadıysa artık yapılsa çok iyi olur. işlemci yeterince soğumuyor olabilir. çalışmayan fanıda çalıştırırsanız, genel sistem performansı için faydası tabiki olur.

KARDEŞ DEDİKLERİNİN FAN HARİİÇ HEPSİ YAPILDI.. AMA SONUC YOK

• quote:

Orijinalden alıntı: Kocael

çözünürlügü biraz düşürüp öyle dene hıgh da oynarsan kasma olur çok iyi bir sistem değil

DÜŞÜKTEYKEN YÜKSEKTEN DAHA FAZLA KASIYOR HOCAM TUHAF BİŞEY..
  • bymustafa59 kullanıcısına yanıt
    bendede öyle olmuştu aynı pes 13 yama dan sonra bilgisayar parçalarını yanlış algılıyordu 2,1ghzlık işlemciyi 1,0ghz diye algılıyordu kasma yapıyordu ben oyunu tekrar yükleyince sorun kalmadı çözüm bulamassan sende bi dene bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2010 vram sorunu
    geçen yıl açıldı
    pes 2019 60 FPS SORUNU BAŞLADI
    5 yıl önce açıldı
    PES 2018 Kasma-Donma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kocael

bendede öyle olmuştu aynı pes 13 yama dan sonra bilgisayar parçalarını yanlış algılıyordu 2,1ghzlık işlemciyi 1,0ghz diye algılıyordu kasma yapıyordu ben oyunu tekrar yükleyince sorun kalmadı çözüm bulamassan sende bi dene bence

YÜKLEDİM AMA SONUC YOK...
  • P4 işlemciyle açıyorsa bile iyi bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.