Bildirim
PES 2013 - 3D olarak TV'de oynamak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Pes'in 3D oynatma seçeneği varmı ki? _____________________________ PSN: halikarnass -
Bendede lg 47lw4500 3d tv var ps3ultra slim aldm. Pes2013 de 3d ozelligi pasif durumda. Nasill aktif edecez acaba buulamadm bi turlu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sanırım 3d olarak oynayan hiç yok:S _____________________________ -
Bendede 3d secenegi inaktif nasil aktif edebiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben 3d Samsung Tv'im ile PS3 de pes 2013 oynadım ama beğenmedim 2D oynamaya devam ediyorum. Zaten şimdiki aklım olsa 3d 40inç versiyonunu alacağıma 46inç 2D versiyonunu alırdım.
Denediğimden bu zamana uzun süre geçtiği için ayarı nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ve fakat yamulmuyorsam önce tvnin 3D modunu aktif hale getirip sonra oyun içerisinden aktive olan 3d seçeneğini seçmiştim gibi hatırlıyorum.
Şu an işteyim akşama değin beklerseniz eve gidince dener yazarım buraya nasıl yapıldığını._____________________________ In A.I. We Trust! -
3D beş para etmez Pes 13 de. Pes i ilk aldığımda denemiştim hatırlayamıyorum ayarını.
Aslında arkadaşa katılıyorum 3D başlı başına işe yaramaz.
Bende bir ton para verdim 3D diye, bir kaç kez film izledim ama hiç kullanışlı bir özellik değil._____________________________ -
oyunun kamera ayarlarından 3d ye getirin.
bu kadar...._____________________________
PSN | uamuzzi
-
ben yapamadım biraz yardım edersmisiniz oyundanmı ayarlıyorsunuz. _____________________________ -
oyuna girdikten sonra oyunu durdurup kamera ayarına gir 3dyi ayarla _____________________________
PSN | uamuzzi
-
BEN baslıgı acarken PC'DE oalrak sormuştum aslında. bende PS3 yok. ekran kartım 5850hd
tridef programıyla yaptım. bendeki TV LG 55 LW, pasif gozluklu.
oyunu direk TRidefle calısırınca tv 3D ye dondu zaten, DErinlik var bu bariz. ve zevkli amaa, ekranda dalgalanmalar var sanki bişiyler rahatsız ediyor. hz ve vysnyc ayarlarıyla filan oynamak lazım sanırım.
oyunun içindeki 3 secebnegi sanırım PS3 içindir. ona bakarım bir ara.
Bu arada starcraft2 de denedim yineTRidef ile çok iyiydi.
oyuna girdikten sonra oyunu durdurup kamera ayarına gir 3dyi ayarla
oyle bi ayar yok ki hocam orda?_____________________________ -
zevk alamassın
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: gimmeluck
quote:
Orijinalden alıntı: uamuzzi
oyle bi ayar yok ki hocam orda?
sistem ayarlarından yapılıyordu diye biliyorum ama ben de hatırlayamadım şimdi. bilen varsa iyi olurdu hakkaten
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: klavye86
quote:
quote:
sistem ayarlarından yapılıyordu diye biliyorum ama ben de hatırlayamadım şimdi. bilen varsa iyi olurdu hakkaten
hocam patchle gelmiş olmasın sonradan?
valla pes2012 yi indiriyorum su an.
pcde pes2013 yuklu
sırf 3dtridefde 2012 nin modu var onu denemek icin :)
BU arada 2013de Vysnc tıklı ve degistirilemiyor halde neden acaba..CCC de oFF da yaptım halbuki
quote:
Orijinalden alıntı: klavye86
quote:
quote:
hocam patchle gelmiş olmasın sonradan?
valla pes2012 yi indiriyorum su an.
pcde pes2013 yuklu
sırf 3dtridefde 2012 nin modu var onu denemek icin :)
BU arada 2013de Vysnc tıklı ve degistirilemiyor halde neden acaba..CCC de oFF da yaptım halbuki
hayır patch'le gelen bi özellik değildi. hatırlayamıyorumm
pes 2015 de de mi yok 3D
veya fifa 2015 de, hala mı_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler