Şimdi Ara

PES 2012 Yapımcı Günlüğü ve Oyun Görüntüleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly24 -- 15 Mayıs 2011; 13:10:11 >



  • Grafikler yine aynı ama oynanış olarak biraz daha özgür hala gelmiş oyun,sabırsızlıkla bekliyoruz...
  • aslında benim bu oyundan tek istediğim(tabii eksiklerini gidermesi ve oynanışı daha iyileştirmesi dışında) kontrollerin istediğim gibi olması.
    not: xbox'ım yok r1, l1, r2, l2 yerine lb, rb, lt, rt kullanıcam ama yerine x, o, üçgen, kare kullanıcam. uygun görün
    x,o,üçgen,kare yi normal varsayıyorum.
    lb ile x: aşırtma şut
    lb ile üçgen: havadan koşuyoluna pas
    lb ile x: havadan pas
    lb ile kare: muz orta

    lb ile sol analog: fifadaki gibi kısayolları belirlenmiş çalım hareketleri
    lb ile sağ analog: bağlı çalımlar

    lt ye bir süre basılı tutunca savunma stratejisi açılsın orda pres, tam saha pres, kontrollü, sert falan seçelim.
    rt ye bir süre basılı tutunca hücüm stratejisi açılsın orda kanat oyunu, doldur boşalt hatta uzaktan şut için uygun pozisyona gelme olsun.
    her oyuncu bu taktiklerden bazılarına yatkın olsun ve maç öncesinde bu taktiklerin nasıl işleyeceğini(örneğin uzaktan şut çekme'de kimlerin şut pozisyonu arayacağı) falan taktik ekranında ayarlansın. pes takımın hangi taktiklere yatkın olduğunu belirtsin.

    not: lt ve rb'ye basılı tutunca açılan ekranda analog ve d-pad ile gezinmeyelim basılı tuttuktan sonra lt ve rt ile gezinelim, böylece maça etkisi olmaz. oyunu oynarken bunları seçebiliriz. ayrıca sadece yukarıdaki dediklerim olmasın 10 civarı seçenek olsun biz 2, 3 veya 4 tanesini belirleyip maç içinde onların içinden seçelim. böylece zor olmaz


    eğer zaten böyleyse çok pis döt oldum ama eğer değilse düşündümde böyle olması çok güzel olurdu. zaten yakında alacam bi xbox gamepadi çok hoş aletler

    edit: lt ve x havadan pas olmasın, artistik pas(topuk pası vb.) yada başka bir yere bakarken oraya pas atması olsun. bu kesinlikle daha iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vico -- 15 Mayıs 2011; 22:15:39 >




  • Konaminin anlayışı hiç değişmicek galiba. Yaptığı oyun çok ufak değişikliklerle piyasaya sürüyor. Aynı motorla birkaç sene piyasaya çıkarıyor. Mesela Pes 3 - 6 arası ufak farklar dışında aynı. 2008-2010 çok yakın, 2011 de 2008 temelinin üstünde büyük bi değişiklik yapılmış olan hali. Video dan anlaşılan o ki 2011-2012-2013, en az bu 3 sene birbirine çok yakın olacak gibi duruyor.

    Aslında 2011 bana 2008 ve sonrası faciasına göre iyi gelmişti. Tek beğenmediğim garip garip giden, fizik kurallarına aykırı şutlardı. Onu düzeltmişe benzemiyorlar...

    PES in hoşuma giden en güzel yanı, online turnuvalar ve bunların canlı bir şekilde belirli bir saatte başlanıp oynanması.
  • bu adamın futbol oyunu yapacağına inanmak zor. ben bunu halısahada kaleci yapmam. şaka bi yana pes'ten artık pek ümidim kalmadı. fifa da şutları düzeltsinler artık bi zahmet o yeter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cmd.KEEN

    Konaminin anlayışı hiç değişmicek galiba. Yaptığı oyun çok ufak değişikliklerle piyasaya sürüyor. Aynı motorla birkaç sene piyasaya çıkarıyor. Mesela Pes 3 - 6 arası ufak farklar dışında aynı. 2008-2010 çok yakın, 2011 de 2008 temelinin üstünde büyük bi değişiklik yapılmış olan hali. Video dan anlaşılan o ki 2011-2012-2013, en az bu 3 sene birbirine çok yakın olacak gibi duruyor.

    Aslında 2011 bana 2008 ve sonrası faciasına göre iyi gelmişti. Tek beğenmediğim garip garip giden, fizik kurallarına aykırı şutlardı. Onu düzeltmişe benzemiyorlar...

    PES in hoşuma giden en güzel yanı, online turnuvalar ve bunların canlı bir şekilde belirli bir saatte başlanıp oynanması.

    +1

    Başka firmalar bu yapılanı güncelleme ile yapar Pes'te alıştıra alıştıra insanlara oyunu bi anda değiştirmeden sunar ancak yapılacak önemli gelişmeleride bu arada agır agır ilerletiyor gibi geliyor umarım daha akla yatkın ve istenilen duruma gelir bir çok oyuncu oyunu tam manası ile kontrolü bilmeden oynar ancak bilende oynar ama şans işi gibi, boş kaleye atamaz onuda geçtim kontrollü şuta basıp atılır oda tam gitmez ama bilmeyen adamda sen markajı bile yapan gider ceza sahası dışından alakasız golde girebilir daha niceleri bunları hesaba katıp oynamak başka bide bilmeden oynamak, karşılaştırmadan düşüncesini söylemek başka. Daha iyi yapılcağını bildiği için geliştiriyorlar bu oyunu lütfen, hakkını ver hakkını oyunun :D




  • aslında pes beni sarmıyo tek oynadığım maç ta fifa ama pes güzel. daha iyi yaparlarsa. neden olmasın.
  • pes 11'i çoğu zaman kanser etcek derecede hatalara sahip olmasına rağmen sürekli olarak oynadım fifa 11 i hiç denemedim(pişmanım), çoğu kişi daha iyi diyor gerçi :D bu sene de fifa 12 alıcam :D pes'in öncelikle adam seçme olayına bir gelişme getirmeleri lazım defansta 3 kişi var rakip tek geliyor istediğin adamı seçip müdahale edene kadar mal defans birbirine karışıyor adam rahat rahat geçiyor oyun özgürlük sunmuyor insana ayrıca forvetler tam bir mal :D kaç senelik futbolcusun kauçuk yalamış insansın sen basit basit ofsaytta beklemek, ne zaman arapas için hareketlenmeyi bilmen gerekir. hele bir de önündeki adama arapas atmak için bastığında o koşmayıp arkası koşmuyor mu işte orada oyunun içinde dalıp o oyuncuyu tekmeleyesim geliyor. Bu konuyla ne alakası varsa bu yazdığımın :D içimi döktüm birden :D
  • Kesinlikle hepsine katılıyorum. Adam seçme kadar fıtık eden bişey yok. Fifa da sağ analoğu çevirdiğin taraftaki adamı seçiyorsun. Oyundan kopmuyorsun bu sayede. Pes te ise aynen dediğin gibi adamı seçene kadar golü yiyorsun. İkinci olarak da pas atacağın adamı tek tuşla boşa kaçırma denen bişey yok. Fifa 96 dan ne farkı kaldı o zaman?
  • Adamların boşa kaçmaması en sinir şey. Atağa çıkıyorum sağ taraftan kanata yakın. Kanattaki oyuncu ileriye koşması gerekirken mal gibi bekliyor yada geri kaçıyor. Adama atsan zaten bi işe yaramayacak atmasan rakip kapacak. Çok sinir bi durum


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cmd.KEEN


    Kesinlikle hepsine katılıyorum. Adam seçme kadar fıtık eden bişey yok. Fifa da sağ analoğu çevirdiğin taraftaki adamı seçiyorsun. Oyundan kopmuyorsun bu sayede. Pes te ise aynen dediğin gibi adamı seçene kadar golü yiyorsun. İkinci olarak da pas atacağın adamı tek tuşla boşa kaçırma denen bişey yok. Fifa 96 dan ne farkı kaldı o zaman?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.