Şimdi Ara

PES 2012 - TSC exTReme'12 - Çalışmalar Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  PES 2012 - TSC exTReme'12 - Çalışmalar Başladı

    KONU SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR. exTReme YAMAMIZ HAKKINDAKİ GELİŞMELERİ BU KONU ALTINDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.


    Her sene olduğu gibi bu sene de, klasikleşen ve T.S.C ile özdeşleşen çalışmamız exTReme heyecanı devam ediyor.

    exTReme 12 için ön hazırlıklarımıza başladık. Ekibimiz ile birlikte yaptığımız toplantılar sonucunda kendimize bir rota belirledik. Asıl amacımız, en kısa sürede, en kaliteli ve en sorunsuz çalışmayı sizlere sunmak olacaktır.

    exTReme'11 ile birlikte yeni stratejimiz;

    Sıkı exTReme takipçileri bilirler ki, exTReme 11 öncesi serilerde, PES çıkınca çalışmalara başlıyorduk ancak exTReme, tam anlamıyla bitince sizlerle paylaşıyorduk. Bu da yaklaşık 6 ay kadar sürüyordu. Bu sürenin büyük bir kısmını Türkçe spiker ve Türkçe anons çalışmaları kaplıyordu. Tabi ki bu sistem bizler için iyi olsa da siz değerli üyelerimiz çok daha kısa süren bir exTReme keyfi yaşıyordu.

    exTReme'11 çalışmasına ilk başladığımızda "exTReme 11 her zaman güncel" parolası ile yola çıktık ve PES 2011 çıktıktan yaklaşık 3-4 ay sonra exTReme 11 dosyalarını sizlerle paylaştık. Elbette bitmiş hali değildi ve sürekli güncellemelerimizle birlikte istediğimiz seviyeye getirdik.

    Bu stratejinin faydaları , daha uzun süren bir exTReme keyfi, güncellemelerde sizlerin görüşleri doğrultusunda yaptığımız çalışmalar oldu.

    exTReme 12 için kollarımızı sıvadık ve planlarımızı yaptık. Bizleri yine harika bir çalışma bekliyor olacak. Sizlere bu konu altından sürekli olarak planlarımız ile ilgili gelişmeleri bildireceğim. Çalışmamız şekillenmeye başladığında ise "yapım aşamasına" birebir tanık olacağınız konular açacağız.


    exTReme'12 İlk Haberler:

    Türkçe Anonslar;

    Türkçe Anonslar için ilk çalışmalara başlandı. Bu sene anonslarda şöyle bir fark olacak;
    Anonslarda her oyuncu için sadece 1 adet oyuncu seslendirmesi vardı. Bu seslendirme, hem maç başında kadro sayarken, hem oyuncu değişikliklerinde hem de golü atan oyuncu isimlerinde çıkıyordu. Artık golü atan oyuncular için heyecanlı olarak isim seslendirmeleri var. Böylece maç atmosferi daha da artacak.

    Türkçe Spiker;

    Bu sene Türkçe spikerde de bazı yenilikler olacak gibi(kesin değil)

    Kaleci kurtarışlarında yorumcu replikleri yoktu ancak bu sene olacak. Spiker ve yorumcu bir oyuncu ya da takım hakkında tarihi bir bilgi ya da başarıları ile ilgili bilgi verecek. Korner kullanan takımların isimleri söylenecek " Real Madrid köşe vuruşunu kullanacak" gibi.


    Yeni gelişmeler oldukça sizlere bilgi vereceğiz.

    Forum Konusu İçin:
    http://www.turkcespiker.com/forum/t_s_c_extreme_12_planlari-t64170.html?t=64170

    www.turkcespiker.com
    mcharun
    [Yönetici]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 1 Ekim 2011; 19:45:22 >







  • Spiker güzel olsun da kalan detaylar fazla önemli değil benim için

    Nedense spiker takıntısı var bende.PES le baya zıtız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.