Şimdi Ara

PES 2012 TAM EKRAN PROBLEMİ (KAFAYI YİYCEM LÜTFEN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
26.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, pes2012 yi kurdum dizüstü bilgisayarıma lakin tam ekran naptıysam açamadım. Oyun çalışıyo ancak, setting den ekran ayarları ayarlıyorum kaydedip çıkıyorum. tekrar açtığımda eski haline geri dönmüş oluyo. Bir de LB diye bi olay var, ne yaptıysam ondaki tiki kaldıramadım vallahi delirecem. lütfen yardım edin ya lütfen .....

• setting ayarlarında ekran modu tam ekran işaretli olsun. laptopun ekranı kare ekransa 4:3 geniş ekransa 16:9 işaretli olsun.laptopun ekranın formatı 4:3 veya 16:9 dan farklı ise lb işaretli olsun.
  • Dostum öncelikle ilgin için teşekkür ederim lakin,benim bilgisayarımınıım ekranının çözünürlüğü 1366 x 768 dir. Bu oyun 1366 x 768 çözünürlüğünde ve diğer ekran çöznürlüklerinde yani 1360 x 768
    1280 x 768
    1280 x 720
    1280 x 600
    1024 x 768 çözünürlüklerinde çalışmıyor. ancak bilgisayarın çözünürlüğünü 600 x 800 yaparsak çalışıyor tam ekran ama onda da rezalet bir görübtü oluyor. Yani şimi bu oyunun 1360 x 768 çözünürlüğünde tam ekran çalışmaz mı ? Dağın başında tek eğlencem bu lap top rica minnet insanlardan pes 2012 getirttim o da çalışmıyo, sinirimden delirecem. neyse işte arkadaşlar. şimdi ;
    1) bu oyun 1360 x 768 de çalışmaz mı?
    2) o LB sekmesini settin ayarlarından neden kaldıramıyorum?
    3) bana yardım edecek bi allahın kulu yokmudur efendim ? Lütfen yardımlarınızı önerilerini bekliyorum ... Saygılar

• Bak dostum daha önce benimde başıma geliyordu bunu ekran kartı ayarlarından yaptım internete tam ekran olmuyor gibi bir şey yazarsan resimli anlatımları mevcut çok basit ama ben şu an hatırlamıyorum ekran kartın ati veya nvidea ise ona göre yazarsın bulursun bilmiyorum link vermek serbestmi değil ise ekran kartını söylersen sana link te verebilirim resimli anlatım.
  • alt+enter yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 22 Ekim 2011; 13:05:31 >
  • ekran kartım, nvidia dir dostum. Yardım edersen çok sevinirim arkadaşım .
    Saygılar
  • Ayrıca Alt + Enter yaptığın da Bu çözünürlükte tam ekran uygulanamaz diyor. Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.senoyna.com/forumlar/k185828/windows-7-nvidia-ati-tam-ekran-sorunu-cozum/

dostum şöyle bir şeyler var bende buradan yapmıştım zamanında benimki ati adam ikisinide anlatmış bir dene istersen.
  • Dostum cevabın çok teşekkür ediyorum ama, gönderdiğin link de adam çok güzel anlatmış ama anlatılan resimde ki nvidia control paketinde Display die bir sekme gösterilmiş ve sorun ondan çözlüyor, ancak bende bende böle bir panel yok malesef ki yani deiğerleri var ama display yok. Yanı acaba xp mi kursam yani sorun o mudur anlamadım ki hep ayrcıca pes 2011 çalışıyordu neden pes 2012 de bu sorun oluyor. Vay arkaaş ne günahım var dı ya
  • Başında diyor öncelikle control panel kurmanız gerekli diyor dediği şey kurulumu şimdi bende tam bilemiyecem bendeki ati olduğu için nvidia olan arkadaşlar daha iyi bilir. Bir iki sitede daha görmüştüm bunla alakalı araştırayım bir şeyler bulursam seninle paylaşıyım sende bak bu arada. Veya oradan başka bir sekmeden yapılıyor da olabilir biraz karıştır istersen control panelini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon420 -- 22 Ekim 2011; 21:26:04 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_35395558/tm.htm

dostum birde şöyle bişi buldum bunu da bir dene istersen.
  • Dostum onu da denedim olmuyor allah olmuyor. Hayır win 7 yi silip acaba Xp mi kursam die düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.