arkadaslar oyunu kurdum giriyorum oyuna zorluk seviyesini seçiyorum falan sonra oyun kaydedilen veri ismi istiyo onada enter diyince tak oyundan atıyo nedir acaba sorun?bilen varmı?
herkes yaşıyo arkadaş nedir bu yaa
hadi amaaaa????
hocam sorun genel sorun bende yaşıyorum. diğer forumlarıda takip ediyorum ama şu an bi çözümü yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Selcuk60
hocam sorun genel sorun bende yaşıyorum. diğer forumlarıda takip ediyorum ama şu an bi çözümü yok.
aynen kanka bende en az iki üç forum takibindeyim bişey çıkarsa burda paylsalım oke
Aslında sorun belli oyun ekran kartını tanımıyor diyecem kartı gt 525 diye görüyor ayarlar bölümüne girdiğinde Vram 128 olarak görüyor oysaki Ekran kartı 1 gb...
quote:
Aslında sorun belli oyun ekran kartını tanımıyor diyecem kartı gt 525 diye görüyor ayarlar bölümüne girdiğinde Vram 128 olarak görüyor oysaki Ekran kartı 1 gb...
benimkide laptop bi sorun çıkartıyo pes 11 de yoksay diyosun giriyo bundada öyle ama girince geri atıyo
benimkide laptop bi sorun çıkartıyo pes 11 de yoksay diyosun giriyo bundada öyle ama girince geri atıyo
aynen
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: serseri_pislik
quote:
aynen
çıkmadımı bişey
pes 2011 de de çıkmıştı ama çözümü bulunmadı hala
quote:
Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907
pes 2011 de de çıkmıştı ama çözümü bulunmadı hala
hocam pes 2011 de yoksay deyip oyuna devam ediyorduk keşke bundada olsa girdikten sonra atıyor...
oyuna girmeden önce sistem gereksinim hatası alıyormusunuz?? eğer alıyorsanız ve pcniz çift ekran kartlı ise otomatik olarak intelin ekran kartı ile oyunu başlatmıştır ve bu yetersiz gelmiştir..Ekran kartını yüksek performanslı ekran kartınız olarak seçin ve tekrar deneyin..
oyuna girmeden önce sistem gereksinim hatası alıyormusunuz?? eğer alıyorsanız ve pcniz çift ekran kartlı ise otomatik olarak intelin ekran kartı ile oyunu başlatmıştır ve bu yetersiz gelmiştir..Ekran kartını yüksek performanslı ekran kartınız olarak seçin ve tekrar deneyin..
quote:
Orijinalden alıntı: walliand
nasıl seçiçez hocam onu biraz anlatırmısın llütfen çaremiz bu sanırım?
quote:
Orijinalden alıntı: serseri_pislik
quote:
Orijinalden alıntı: walliand
nasıl seçiçez hocam onu biraz anlatırmısın llütfen çaremiz bu sanırım?
benim ekran kartım nvidia.. masaüstünde boş sağtuşla tıkladığım zaman nvdia denetim masası na tıklıyorum geliyor , ordan sonra tercih edilen grafik işlemci kısmında yüksek performanslı nvdia işlemciyi seçiyorsun.ati de yada diğerlerinde nasıldır onu bilmem
Oyununuzda sorun var. Veya Ekran Kartınız yetersiz.
quote:
Orijinalden alıntı: ~MetroPoL~
Oyununuzda sorun var. Veya Ekran Kartınız yetersiz.
tabiki en önce ekran kartı yeterliliğine bakılmalı...
arkadaşlar bendede aynı sorun vardı çözdüm ilk önce nvidia sitesinden güncel driveri indirdim sonra nvdia kontrol panelinden pes 2012 yüksek performanslı nvdia işlemcisine ayarlayın bende çözüm bulamamıştım böyle çözdüm benim laptop 2 ekran kartı olduğu için bu sorun vardı sizinkiler öyleyse bu kesin çözüm
benimki malesef :'mobile intel (r)4 series expert family (512mb) napcam ben simdi neyi güncelliycem?
Setting'den Sistem Gereksinimlerine bakın. Oradaki durumları buraya yazın