Şimdi Ara

Pes 2012 Orjinal CD veya satilik key Satan var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar online oynamak icin Pes satin almak istiyorum. 2013 pahali geldi. Pes 12 satin alirsam hala aktif olan server bulabilir miyim? Bir de satilik 12 key'i veya CD bulamiyorum. Yardim edebilecek olan var mi? PC ye kuracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audipirini -- 6 Aralık 2013; 11:19:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir yardım be abim be
  • bende pes 2014 key var gittigidiyor.com dan 55TL'ye aldım istersen 40tlye veririm
  • pes2012 alma 13veya14 al
  • Arkadaslar Ben pes 14'ü begenmedim. 2012 veya 2013 alicam ama ikisinin de PC icin olanini bulamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audipirini -- 9 Aralık 2013; 0:00:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: audipirini

Arkadaslar Ben pes 14'ü begenmedim. 2012 veya 2013 alicam ama ikisinin de PC icin olanini bulamiyorum.

bende pes 12 var satabilirim
  • kaça satıyorsun? ve benim onu kullanabilmem için bana orjinal oyun DVD'sini yollaman gerekiyor mu? yoksa ihtiyacım olan sadece kullanıcı adı şifre mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaça satıyorsun? ve benim onu kullanabilmem için bana orjinal oyun DVD'sini yollaman gerekiyor mu? yoksa ihtiyacım olan sadece kullanıcı adı şifre mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: audipirini

kaça satıyorsun? ve benim onu kullanabilmem için bana orjinal oyun DVD'sini yollaman gerekiyor mu? yoksa ihtiyacım olan sadece kullanıcı adı şifre mi?

serial veririm sen de girersin olur biter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.