Şimdi Ara

Pes 2012 Geliyor...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konami, yeni Pro Evolution Soccer simülasyonu hakkındaki ayrıntıları duyurmaya başladı



    UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi lisanslarını kullanacak olan PES 2012, sahalara iniyor…

    Benim için PES serisinin nihai amacı insanların bir maçı izlemeye gittiklerinde veya televizyonda bir maç izlerken gördüklerini konsollarında tecrübe edebilmelerini sağlamak olduğunu belirten Pro Evolution Soccer serisi Yapımcısı Shingo ‘Seabass’ Takatsuka, “Bu yüzden dünyanın dört bir yanındaki futbol taraftarlarına da danışarak oyunumuzu nasıl gerçek futbola yaklaştırabileceğimizi öğrenmek için durmadan çalışıyoruz. Bu PES 2012’nin en önem verdiği şey ve bir konsol oyununda gerçek futbol deneyimi sunmanın da anahtarı” diye konuştu.

    Konami, PES 2012 ile gerçek, etkileyici ve oynanabilir bir futbol oyunu yaratmak için hem PES serisi hayranlarıyla, hem de genel olarak futbol taraftarlarıyla çalışmaya devam ediyor. PES 2012’deki yoğunlaşılan nokta maçların oynanış tarzı ve takım çalışması olacak. Seabass ve Tokyo ekibi, üst düzey futbolun özünü yakalamak üzere yeni oyunun yapay zeka motoru üzerinde büyük değişiklikler yaparak oyuncuların gerçek bir takımın parçasıymış gibi hissetmelerini sağlamaya çalışıyorlar.

    Hücum oyunları PES 2012’nin en önemli unsurlarından biri ve yeni oyun hücum anlarında yapay zeka unsurlarının isabetli koşuları ve bire bir pozisyonlarda yardıma gelmeleri ile daha açık bir yaklaşım sunacak. Oyuncular defans oyuncularını çekmek için boş koşular yapabilecek, böylece özellikle de kapalı defanslara karşı daha rahat top çevirebilecekler. Takım tek bir bütünmüş gibi hareket edecek, topa sahip olan oyuncunun hareketlerine uygun kararlar vererek rakip takımı hata yapmaya zorlayacak.

    Alan markajı ve pozisyon defansı da ciddi anlamda geliştirilen öğeler arasında, oyuncular rakip defansı yarabilmek için daha sıkı çalışmak zorunda olacaklar. Yeni imleç geçiş sistemi sayesinde sağ analog kolu kullanarak sahadaki istediğiniz oyuncuya geçiş yapabileceksiniz. Böylece sahanın istediğiniz bir yerindeki takım arkadaşına geçiş yapabilecek, tehditlere daha çabuk karşılık verebilecek ve hücumları daha rahat önleyebileceksiniz. Top çevirme oyunları da daha çok kontrol sağlamak üzere elden geçirilenler arasında. Yapay zeka savunmacıları daha sıkı defansif çizgi yaratacaklar, daha iyi yer tutacak ve rakiplerini daha etkili biçimde izleyecekler. Topsuz oyuncu geçişleri kale atışları, kornerler, frikik ve taç atışları gibi ölü top durumlarında oyuncuların istedikleri oyuncuyu boş koşulara göndererek savunmacıları şaşırtmalarını, kullanabilecek alan yaratabilmelerini sağlayacak.

    Üst düzey futbolun fiziksel yanı da PES 2012’nin kuvvetli olduğu alanlardan biridir. Defans oyuncuları topa sahip olan oyuncunun durumunu bozmak için güçlerini kullanabilecek, oyun kurucular markajcılarından kurtulmak için yeteneklerinden faydalanabilecekler. Daha isabetli çarpışmalar sayesinde top mücadelesinde oyuncular daha gerçekçi tepkiler verecekler. Kontrolü tamamen kaybetmeyeceğiniz için sendeleyen oyuncuyla topu tekrar kontrol altına alabileceksiniz.

    Sonuç olarak ortaya dünyanın en iyi futbolcularının yeteneklerini sahaya yansıtırken, dengeden ödün vermeyen ve tek bir oyuncunun maç boyunca savunmasız kalmasına izin vermeyen bir oyun çıkıyor. Yenilenen animasyonlar, detaylı aydınlatma teknikleri, yeni oyuncu stilleri, geliştirilmiş ölü top durumları, yeni taktikler ve özelleştirilebilir pas özellikleri ile PES 2012, üst düzey futbolun özünü ekranlarınıza yansıtacak.

    Dünyanın en iyi takımlarını diğerlerinden ayıran şey takım çalışmasıdır ve bu PES 2012’deki tüm özelliklerin de özü olduğunun altını çizen, Takatsuka, “PES 2012 üst düzey futbolun tüm ana öğelerine yoğunlaşıyor: hücum futbolu, hareket serbestliği, boş alan yaratma yeteneği ve hem hücumda, hem de savunmada tek bir birey gibi takım halinde çalışabilme. Bu öğeler bir araya gelerek gerçek bir maçta olduğunuzu hissettirecek bir oyun sunacak, bu esnada maçın gidişatını değiştirecek kişisel yetenekleri ve maçın her anında etkili olacak daha fazla kontrol sizi bekliyor olacak. PES 2012 dünyanın dört bir yanındaki futbol hayranlarının ilgisini çekecek” dedi.

    Konami, önümüzdeki aylarda PES 2012 özellikleri ile ilgili bilgiler vermeye devam edecek.







  • kaynak ?
  • Merakla bekliyoruz Mayıstan .))
  • http://www.sporxtv.com/futbol/Genel/pes-2012-tanitildi-|-iste-ilk-goruntulerSXTVQ23408SXQ?csface=1
  • her sene aynı dert
  • Her sene daha çok gerçeğe benzetmeye çalışıyor. Ben 2011'den daha iyi olacağını düşünüyorum.
  • Top bizdeyken ilerlemeyip dikildiği yerden saf saf topu seyreden hücum oyuncuları. Koşu yoluna attığımızda saçma saçma yerlere yanlış adamlara giden toplar. Defans yaparken oyunun işe yaramayan uzaktaki oyuncuların otomatik seçilmesi vs. vs. çok eşy var düzeltilmesi gereken inşallah hallederler bu tip hataları.
  • Her sene aynı şeyler deniliyor?
  • 11 hayal kırıklığıydı benim açımdan 12'de oynanabilirlik düzeltilmezse tercihim yine FIFA olacak.
  • yıllardan beri hep pes oynuyorum(10 senedir)
    yalnız pes 2011 i beğenmedim..oynanabilirlik hiç iyi değil..
    bu yüzden pes 2010 oynamaya devam ediyorum
    umarım 2012 iyi olursa güzelce oynarız
  • Bekliyoruz,inşallah güzel olur
  • hakem kararlarını(en basta avantaj ve ofsayt) düzeltseler.Ne yalan söyleyeyim bu sene fifa bu konuda pesten güzeldi....
  • pes 2011 bize pes 2010 nu arattı umarım 2012 hayal kırıklığı olmaz yoksa fifaya dönücem istemiye istemiye malesef
  • ya nasıl pes 2011 gibi güzel bir oyunu pes 2010 gibi rezalet bir oyunla karşılaştırıp birde üstüne pes 2010 daha iyiydi diyebiliyorsunuz
  • birde şu pas sorununu çözsünler artık 10 sn önce pres yapsın diye x ebasıyorum topu alınca pas veriyor bunu çözsünler yeter
  • Bu Pes 2011'i beğenmeyen arkadaşlar önceki peslerde tek kişiyle tüm takımı çalımlamaya alışmış kişiler olabilir Ama fifa'daki ilerleme de gözardı edilemez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AloneAssasin


    Bu Pes 2011'i beğenmeyen arkadaşlar önceki peslerde tek kişiyle tüm takımı çalımlamaya alışmış kişiler olabilir Ama fifa'daki ilerleme de gözardı edilemez.

    +1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 16 Mayıs 2011; 12:51:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.