Şimdi Ara

Pes 2012 Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayarımda nvidia GT555m Cuda 2gb ekran kartı var ama pes12 yi çalıştırmıyor. Esiki bilgisayarımda daha kötü olmasınar rağmen çalışıyordu. Birde vram diye bir hata alıyorum bağlantılı mı ? Sorunu aşmak için ne yapmalıyım ? şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: foxycan

Arkadaşlar Bilgisayarımda nvidia GT555m Cuda 2gb ekran kartı var ama pes12 yi çalıştırmıyor. Esiki bilgisayarımda daha kötü olmasınar rağmen çalışıyordu. Birde vram diye bir hata alıyorum bağlantılı mı ? Sorunu aşmak için ne yapmalıyım ? şimdiden teşekkürler.

Bilgisayarınızda çift ekran kartı bulunmakta. Muhtemelen siz on-board olan intel ile açmaya çalışıyorsunuzdur. Bunun için bazı ayarları yapmanız lazım. Masa üstünde sağ tıklayıp nvidia denetim masasını açın. Sol üstte 3d ayarların yönetilmesine tıklayın. Çıkan sayfada genel ayarlara tıklayın. Orda otomatik seç veya entegre grafik yazar. Bunu Yüksek performanslı işlemci olarak değiştirin. Tamam deyip pes2012 setting dosyasından istediğiniz grafik, tuş ayarlarını yapıp oyuna girin. Sorunsuzca oynarsınız.

• Sen söyledikten sonra denedim yine olmadı :( Başka ne yapabilirim ??
  • Bu şekil de olmaması imkansız. Bende nvidia'nın farklı bir kartında aynı hatayı alıyordum bu ayarları yaparak düzelttim. Ekran kartı driver güncellemesini dene bundan kaynaklı da olabilir. Veya oyuna sağ tıkla grafik işlemciyle çalıştır seçeneğine gel ordan yüksek perf. Olanı seç ve oyuna girmeyi dene.
  • Çok sağol. Güncellemeyi indirince oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehorsethief -- 5 Ocak 2012; 18:42:18 >
  • ben de yine de olmuyor. grafik işlemciyle çalıştır da yaptım. 3d ayarlarından da yüksek işlemciyi seçtim. nvidia nın sitesinden baktım en güncel sürüm ama olmuyor. ekran kartım gt555m
  • Nvidia'nın sitesine git en son çıkan güncellemesini yükle sorun çözülecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.