Şimdi Ara

PES 2012 Demo Çıktı (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
2
Favori
78.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: memocan2468

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

2011 bundan daha iyiydi. Bu oyun çok yapay olmuş. Ne pes serisine benzemiş ne başka bir şeye. Fifanın o canlı gerçekci oyun yapısı gibi olamaz hayatta.

Bu oyun Fifa 2002'ye ve WE 8'e taş çıkaracak gibi görünüyor. Özellikle ağlarla buluşan toplarda filenin hiç sallanmaması, kaleye kadar tek pasla gelip gol atabilen ve çalımlarını asla kesemediğimiz bir yapa zeka kullanılması oyunu önceki sürümlerinden ayıran başlıca özellikler. Ancak 90 dakika depar attırdığınız oyuncunun yorgunluğundaki artışa rağmen hala mario gibi sağa sola koşuşturmasını önceki oyunda olduğu gibi korumuşlar. İnşallah bu oyunun Sega için de kasetlerini çıkarırlar.

Aynen. Top kaleye girdi mi girmedi mi belli değil. İnsan bir fileyi sallandırır. Tsubasa bile delemez bu fileyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 31 Ağustos 2011; 9:46:23 >

• @iN-YouR-FaCe : diğer patchler derken oyun fiziğini düzelten patchleri mi diyorsun yoksa saha patchi falan mı? ilkiyse bende de bütün patchler var hepsi de çalışıyor,benim verdiğim patch diğerlerine göre daha iyi,bence onu kullan

@Cypon : evet ona ben de çok üzüldüm,yüzleri değiştirmemişler eski oyuncuların üzerine isim ve güçleri yapmışlar,zaten güçler saçmalık,alex 79,emre 70,niang 76 iken dia 85 herhalde türk takımları için eylül sonunu beklememiz gerekiyor

Fan Club

• Pas olayı daha da bir güzelleşmiş. oyuncuya zank diye pat küt pas olayı yok, arkasında kalabiliyor vs. pas ve zamanlama oyunda iyice öne çıkmış ki bu çooook hoş.
    Şutlar da "ibrahimovice ver, ve allah ne verdiyse" taktiğimle oyunu benim açımdan sıkıcılaştıran basit gollerimi azaltacak nitelikte. Full sürümde demodaki gibi olmayacağına eminim ama şutlar az da olsa geçen seneye göre zorlaş sevinirim.
    Kalecileri anlayamadım, çok kötüler

Fileleri, bulanıklığı vs düzelteceklerine de eminim.

Bu arada canım Milanımı daha da çok sevdim yahu. çok zevkli milanla oynaması. pas öne çıktıkça milan parca vs daha da zevkli oluyor. seedorf bommel pirlo hayalim suya düşse de boatengin sınırlarını zorlamaya devam

• Öncelikle bana göre kesinlikle pes 2011'den gözle görülür şekilde daha iyi yönleri var bu demonun. Bende burdaki çoğu pesci gibi Pes4den beri bu oyunu oynarım. bende çoğu kişi gibi pes6'dan daha iyisinin gelmediğini kabul ediyorum ve ekliyorum, pes 2010 güzel oyundu. o oyundan sonra pes2011 çoğu kesimde hayal kırıklığı yarattı bende de tabiki. o kadar zamandır alıştığımız pas sistemi gitmiş şutlar desen dağlara taşlara gidiyor. pas atarken acaba dogru adama gidecekmi diye düşünmekden herkesin saçları beyazladı bende orjinalini almakdan vazgeçmiştim. geçen seneyi Fifa 2011 oynayarak geçirdim gayette güzeldi özellikle multiplayer oynanıyor olması çoğu arkadaşımla oynamam ve sabahlara kadar alınan zevk harikaydı. tamamen Pes kavramını unutmuştum geçen gün bu forumda Pes2012 demosu çıktı diye bir başlık görünce daldım içeri 11 sayfa olmuş dedim herhalde ilk defa bir pes oyunu kaçırdım ama içimde ufakda olsa bi umut vardı 2011'den farklı olabilir diye indirdim oyuna girdim başlangıçda hiç bi değişiklik yok gibi geldi ama sonradan anladım ki en önemli olan oyuncu için pas ve şut sistemini değiştirmişler ( pas sistemi fazla değişmesede şutlarda inanılmaz gözle görülür değişiklik var ) 2011de vurduğum şutların kaleye gitmesine imkansız gözüyle bakıyordum bu oyunda biraz daha hem değişik hem garip bilmiyorum sizin başınıza geldimi kaleyi cepheden gördüğüm her şut gol oluyor neredeyse arkadaşlara katılıyorum kaleciler fiyasko. dediğim gibi şutlar bi garip çok yavaş giden bir şut bile süzüle süzüle gidip yerden köşeye gol olabiliyor. 2011den şikayetçiydim ama bu kadarda basitleştirilmemesi lazımdı demedende geçemeyeceğim. Fifa 2012 yine multiplayer özelliği olursa ( korsan oyunlar için ) kesinlikle pes2012den daha çok oynarım ama şunuda belirteyim ki pes 2012 kötü oyun değil çok iyi gelişmeler var oyunda ama biraz daha gerçekçi olması lazım oyuncular hala rabot gibi diyebilirim. çalımlar çok iyi onu kastetmiyorum ama şut ve pas daha iyi olabilir. ( Fifaya göre ) sözümün sonuna gelirken taraftar konusunua değinmeden geçemeyeceğim Pes2011 demosunu oynadıgımda yine bu forumlarda büyük harflerle ''bıktım artık bu tribünlerden sanki klisede maç yapıyorum'' demiştim aynı sözlerimi 1 yıl sonra pes2012 demosu içinde söyliyeceğim anladık çoğu takımın lisansını alamıyorsunuz bari atmosferi güzel yapın be kardeşim bu konuda kesinlikle fifayla kıyaslanamaz fifada atmosfer harika stadlar ve seyirci bakımından bu olayı geliştirmedikleri sürece fifa hep bir adım önde olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 31 Ağustos 2011; 18:51:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fearless

Taraftar seslerini nesini beğendiniz anlamıyorum.. Bazen farklı oyunları oynadığımızı düşünüyorum...

Taraftar sesi derken yukarda verilen dört büyükler yamasındaki taraftar seslerini diyorum. Salt demodakini değil. Yama saçma olmuş ama taraftar seslerini güzel monte etmişler oyuna. Bunun dışında daha çok geliştirilmesi lazım tabi.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • Seviye: En iyi oyuncu
    Özet: Orta Kafa Gol, eski EHİS çalımları, koşmaya korkan oyuncular, bilmediğim bir metalden yapılma top
    Sonuç : Lanet olsun ki bu sene de EA...
  • Pes 11 benim için hayal kırıklığı olmuştu, umarım bu da öyle olmaz.

Orijinalden alıntı: olcayxx1

FULL NE ZAMAN ÇIKAR

eylül sonu
  • Herkes şutlardan yakınıyo ama şu anki sistemde oldgenlerdi peslerde bile olmayan detaylar var, şut hissiyatı demek her açıdan her oyuncuyla kalenin dibinden mermi hissiyatı vermesi değildir. pes 2010 ile 2011 şut sistemini seven adam oldgendeki pesleri sindirmemiş iyi bilmeyen bir oyuncudur. pes4 ü açın oynayın şutlarına bakın pes 2012 nin yanında balonun balonu kalıyo ama pes 6 kadar ismi olmasa bile daha çok fanı olan bir oyundur. pes 2012 de her oyuncunun koşu hızına dönüş hızına vuruş becerisine açılara pozisyonlara göre çok çok çeşitli vuruşlar goller var pes6 da bile bu kadar detay yoktu. ufak bir örnek vereyim oldgen peslerde uzun yıllar oynayanlar bilir kısa çelimsiz oyuncular owen motınho gıbı şutları narin zatıf ama çok kıvrak olurlardı ama falsolu vururlardı, pes6 ya kadar vardı bu olay pes 2008 den beri detaylar inanılmaz eksildi langırt havasına döndü ama bu sene bu detayların üstüne kat ve kat eklenmiş. 10 gündür hergürn fırsat buldukça oynuyorum ve sürekli farklı goller oluyor pes 2011 falan yalan detaysız her oyuncunun birbirine benzedıgı bır oyun bireysellik 0 yani şans verin biraz detaylara dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Demoyu beğenenler büyük ihtimalle fifayı oynuyorlar ve beğeniyorlar. Oyunda fifa havası hakim. Hareketler oldukça yumuşak falan ama 2011'e göre bariz bir biçimde şutlar yumuşak ve hissiyatsız. Sırf bu yüzden Fifa 2011 oynamayıp oturaklı sert şutları yüzünden Pes 2011 oynuyordum. Demo'da ise bu sert oturaklı hızlı vuruşlar hakgetire. Vuruş hissiyatı sıfır. İşin ilginç tarafı yumuşak yumuşak süzülen bu toplar enteresan bir biçimde gol oluyor!! Ben böyle salak gol yiyen kaleciler görmedim hayatımda. Kale ağları ise zaten malum herkesin söylediği gibi koymasalar daha iyiydi. Kamera açısı oldukça uzak. Geniş yerine uzak seçilse dahi yine uzak.Hayır zaten oyunu bulanık yapmışsın bir de uzak olunca strateji oyunu gibi olmuş detaysız hissiyatsız ,topa vuruş sesleri de zayıf. Bu bulanıklık yüzünden Full HD oyun mu oynuyorum PS3'te düşük çözünürlüklü oyun mu oynuyorum belli değil.

Millet nasıl zevk aldı şu demodan anlayamıyorum. Şut çekme özürlü bir PES sıfırdır gözümde. Fİfadan farksız bu anlamda. Demonun demosu olduğunu biliyorum belki pek çok şey değişecek belki de değişmeyecek ama bu haliyle çıkartmasalardı suç onların. Şu haliyle daha esnek hareketler olmasına rağmen yukarda saydığım eksiklikler yüzünden Pes 2011'i bırakmam.

şut çekme olayına çok takılmıyorum. tam sürümde daha düzelecektir diye umuyorum ama doğru bir tespit yapmışsın. fifa 11 oynuyordum
    tabii artık oynamıyorum. hatta oynayamıyorum. bir maç yapayım dedim ilk yarı olmada kapattım

• Oyunun demosunu bugün nihayet indirip oynayabildim. 4-5 maç yaptım birkaç gözlemimi aktaracağım.

Oyun pes2011 e göre çok basitleşmiş. Bunu paslara şutlara ve çalımlara göre söyleyebilirim

Top fiziği pes2011 e göre gerilemiş.Önceden topun nereye düşeceğini kestiremiyorduk bunda herşey belli :)
    Top çok ağırlaşmış yerden kalkmıyor diyebilirim tamamen saçmalık.
    Futbolculara kondisyonu yülseltememize rağmen çok mükemmel oynuyorlar. Çalım atmak artık bebek işi olmıuş Pes2011 topu kaptırmamak için futbolcunun vucudunun biçimine göre çalım atıyorduk .Bunda ise kafanıza göre sağ sol yapın futbolcu topla bütünleşmiş top sürüyor.Top resmen ayağa yapışıyor.

PAslarda çok basitleşmiş hep adamın ayağına belirli bir hızla gidiyor. PAs yardımını tamamen kapatıyorum.Pek değişen birşey yok. Güç barını istediğiniz kadar doldurun eğer atacağınız futbolcu yakındaysa top yavaş gidiyor. PEs2011 deki pas özgürlüğünü unutun.

Şutlar ise tamamen komedi : )) Pes 2011 de kaleyi tutturmak kabiliyet ve teknik istiyordu.Önceden topa hükmediyorduk.
    Ama pes2012 de top nasıl atarsanız atın hep kaleyi buluyor. Maç içinde olmadık yerlerden rastgele şutlar çektim neredeyse çoğu gol oldu.Bunun kalecilerle alakası yok. Kale resmen topu çekiyor.

pes2011de şutta topa çok abandığınız zaman top hızlı gidiyordu ama doğal olarak havalanabiliyordu. Bunda ise istediğiniz kadar abanın sanki oyun sizi engeller gibi top belirli bir hızın üstüne çıkmıyor. SAnırım önceden konamiye çok email gelmiş .Konamide şut yardımı diye birşey koymuş :))

Hani araba yarışlarında viraja girerken isteminiz dışında aracın fren yapıp yavaşlaması gibi bir yardımdan bahsediyorum. pes2012 şutlarda bunu andırıyor : )) Profesyonel oyuncular bu oyunu sevmeyeceklerdir.

Oyuna efekt katalım diye oyunu bulanıklaştırmışlar uzak noktalar pek iyi gözükmüyor. Ben sevmedim.

Şu haline göre konuşursak pes 2011 bu oyundan daha asil bir oyun

Oyunun tek sevdiğim 2 noktası var.
    Birincisi artık istediğimiz gibi profil ayarları oluşturabilmemiz.Yarı yardımlı veya tuşların yerlerinin değiştirip profil olulturabiliyoruz. Herkesin ayarı farklı olabiliyor.Gayet iyi düşünülmüş bir sistem.

İkincisi ise geniş kamera çok güzel olmuş.Eskiye nazaran biraz daha yakın gibi görünüyor ama oyunu takip edebilmemize yardımcı oluyor.Dinamik bir havası var : ))

Ama yinede beğenmeyenler olacaktır. Keşke istediğimiz gibi kamerayı ayarlayabilseydik. (Uzaklık ,yükseklik ,açı vs. )

Bana göre pes2012 birşeyler yapayım diye oyunu batırmış.Çok arcade olmuş : ))

Konami artık şu sebass denen adamı kovsun.Fifanın ajanımıdır nedir.

Eğer tam sürümde dediklerimde iyileşme olmaz ise ben yine pes6 oynamaya devam edeceğim.

Malının esiri olanlara üzülüyorum.

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Oyunun demosunu bugün nihayet indirip oynayabildim. 4-5 maç yaptım birkaç gözlemimi aktaracağım.

Oyun pes2011 e göre çok basitleşmiş. Bunu paslara şutlara ve çalımlara göre söyleyebilirim

Top fiziği pes2011 e göre gerilemiş.Önceden topun nereye düşeceğini kestiremiyorduk bunda herşey belli :)
    Top çok ağırlaşmış yerden kalkmıyor diyebilirim tamamen saçmalık.
    Futbolculara kondisyonu yülseltememize rağmen çok mükemmel oynuyorlar. Çalım atmak artık bebek işi olmıuş Pes2011 topu kaptırmamak için futbolcunun vucudunun biçimine göre çalım atıyorduk .Bunda ise kafanıza göre sağ sol yapın futbolcu topla bütünleşmiş top sürüyor.Top resmen ayağa yapışıyor.

PAslarda çok basitleşmiş hep adamın ayağına belirli bir hızla gidiyor. PAs yardımını tamamen kapatıyorum.Pek değişen birşey yok. Güç barını istediğiniz kadar doldurun eğer atacağınız futbolcu yakındaysa top yavaş gidiyor. PEs2011 deki pas özgürlüğünü unutun.

Şutlar ise tamamen komedi : )) Pes 2011 de kaleyi tutturmak kabiliyet ve teknik istiyordu.Önceden topa hükmediyorduk.
    Ama pes2012 de top nasıl atarsanız atın hep kaleyi buluyor. Maç içinde olmadık yerlerden rastgele şutlar çektim neredeyse çoğu gol oldu.Bunun kalecilerle alakası yok. Kale resmen topu çekiyor.

pes2011de şutta topa çok abandığınız zaman top hızlı gidiyordu ama doğal olarak havalanabiliyordu. Bunda ise istediğiniz kadar abanın sanki oyun sizi engeller gibi top belirli bir hızın üstüne çıkmıyor. SAnırım önceden konamiye çok email gelmiş .Konamide şut yardımı diye birşey koymuş :))

Hani araba yarışlarında viraja girerken isteminiz dışında aracın fren yapıp yavaşlaması gibi bir yardımdan bahsediyorum. pes2012 şutlarda bunu andırıyor : )) Profesyonel oyuncular bu oyunu sevmeyeceklerdir.

Oyuna efekt katalım diye oyunu bulanıklaştırmışlar uzak noktalar pek iyi gözükmüyor. Ben sevmedim.

Şu haline göre konuşursak pes 2011 bu oyundan daha asil bir oyun

Oyunun tek sevdiğim 2 noktası var.
    Birincisi artık istediğimiz gibi profil ayarları oluşturabilmemiz.Yarı yardımlı veya tuşların yerlerinin değiştirip profil olulturabiliyoruz. Herkesin ayarı farklı olabiliyor.Gayet iyi düşünülmüş bir sistem.

İkincisi ise geniş kamera çok güzel olmuş.Eskiye nazaran biraz daha yakın gibi görünüyor ama oyunu takip edebilmemize yardımcı oluyor.Dinamik bir havası var : ))

Ama yinede beğenmeyenler olacaktır. Keşke istediğimiz gibi kamerayı ayarlayabilseydik. (Uzaklık ,yükseklik ,açı vs. )

Bana göre pes2012 birşeyler yapayım diye oyunu batırmış.Çok arcade olmuş : ))

Konami artık şu sebass denen adamı kovsun.Fifanın ajanımıdır nedir.

Eğer tam sürümde dediklerimde iyileşme olmaz ise ben yine pes6 oynamaya devam edeceğim.

Pes 11 yerine başka bir oyundan mı bahsediyorsun acaba , Pes serisinin hiçbir oyununda özgürlük denen birşey yok.Oyun istediği oyuncuyu seçer , sana bırakmaz , defans her pozisyonda birbirine girer hücum eden tarafın önünü açarlar , paslar çok saçma gidiyor gerçekle hiç alakası olmayan bir oyun nasıl anlatmışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

buna ne demeli

http://youtu.be/dV7PSvecCP8

Bunu buraya koymak bişey değil, herkes biliyor demodaki kalecilerin mallıklarını, üstelik bu neki, hiçbişey, adam yanından yavaş yavaş kaleye giden topu seyrediyor. Resmen hata var işte. Düzelmesini bekliyoruz fullde.
  • tam sürümünde de böyle saçmalıklar olacaksa indirmeyelim hiç direk fifa 12 devam edelim yav o şutlar kalecinin mallıkları pas atarken sonradan karar değiştirememek frikiklerin o kadar basit olması sanki gide gide oyunun batırıyorlar.

STSL 2011-2012 ŞAMPİYONU GALATASARAY!
  • Tam sürümler çıkana kadar oynarım sonra silerim şuan zaten oyun FIFA ya çok benziyor buda tek seçeneğe yönlendiriyor yine EA rakipsiz pc de.
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.