Bildirim
PES 2012 ANA LİG ONLİNE HAKKINDA HERŞEY
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Valla önemli olan defans yapmak başta cidden sinir küpü oluyordum hatta fifayıda oynadım bi kaç kez onuda sevdim o ayrı bi olay ama iyi bi savunman varsa hem fizik hemde hız olarak iyilerse pato gibi oyuncularuı durdurabilirsiniz tabi bu biraz oyuncunun yeteneğinede bağlı şu an 510 puan civarındayım
İlk mesajda benden gelsin -
Artık ben o patodur messidir c.ronaldodur hepsini durduruyorum defansı 70 olupta tepki ve hız puanları iyi olan defansları alıyorum ger kalan hiç önemli değil hemen durduruyorlar ben uzaktan yiyorum golleri bu arada D1 oynuyorum ve puanım 591 HİLECİ ŞEREFSİZLER olmasa eğer 650 rahat görmüştüm ... Bu arada utkuhan kardeşim tanır beni sanırım diğer master lig konusunda yeni başlıcam demiştim kendisi başına bela alıyosun demişti valla öle bir bela aldımki her gün illa girecem bir iki maç yapıp kadroya bakıp çıkıcam yaş oldu 26 hala oyundayız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismeyu -- 2 Mart 2012; 8:37:16 >
-
geçen gün ml coach bölümünde oynuyorum.takım çeyrek finale çıktı.kurada makici denen piçin oğlu geldi.maç 0-0 bitti ve penaltılara uzadı.herif penaltıyı kaçırdığı anda bağlğntısını söktü.ve turu geçen makici oldu.allah aşkına bu oyunun adaleti varmı -
quote:
Orijinalden alıntı: ismeyu
Artık ben o patodur messidir c.ronaldodur hepsini durduruyorum defansı 70 olupta tepki ve hız puanları iyi olan defansları alıyorum ger kalan hiç önemli değil hemen durduruyorlar ben uzaktan yiyorum golleri bu arada D1 oynuyorum ve puanım 591 HİLECİ ŞEREFSİZLER olmasa eğer 650 rahat görmüştüm ... Bu arada utkuhan kardeşim tanır beni sanırım diğer master lig konusunda yeni başlıcam demiştim kendisi başına bela alıyosun demişti valla öle bir bela aldımki her gün illa girecem bir iki maç yapıp kadroya bakıp çıkıcam yaş oldu 26 hala oyundayız
Valla hocam benim yaş 28 ama master lig online her gün girerim,bunun yaşı yok bu arada haklısın iyi oyuncularla patoyu falan durdurabilirisn birazda yetenekliysen tamamdır mesela defansta pepe,alex,micah ricards ve raul albiol var valla messiyi bile durduruyorum
-
Ya beyler Sampıyonlar lıgıne gırıyorum D5 adam gelıo ronaldo messı ronney falan almıs nasıl oluyor ya bu ben d3 oldum daha patyu yenı aldım :S -
quote:
Orijinalden alıntı: Meeysut
Ya beyler Sampıyonlar lıgıne gırıyorum D5 adam gelıo ronaldo messı ronney falan almıs nasıl oluyor ya bu ben d3 oldum daha patyu yenı aldım :S
evet bunun cevabını bende merak ediyorum ama sanırım kolay rakip gelsin diye bilerek küme düşüp hem galibiyet hem para kasiyorlar diye düşünüyorum oyunun benim anlamadigim noktası đ5 bir takımı neden d1 ile eslestiriyor d5 i d5 ile eslestirsene konami
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar dün ana ligde 389 puanlık adamla maç yaptım benim eşekler 5 tane gol yedi.şu d5'teki adamlardan kobra yiyor benim aygırlar.bu konuda bana verebileceğiniz taktik varsa lütfen söyleyin.takım yavaş yavaş iflasa gidiyor
-
takım 5 yedikten sonra hemen o sinirle takımın adını KIZIL AYGIRLAR olarak değiştirdim -
quote:
Orijinalden alıntı: the show must go on
quote:
Ya beyler Sampıyonlar lıgıne gırıyorum D5 adam gelıo ronaldo messı ronney falan almıs nasıl oluyor ya bu ben d3 oldum daha patyu yenı aldım :S
evet bunun cevabını bende merak ediyorum ama sanırım kolay rakip gelsin diye bilerek küme düşüp hem galibiyet hem para kasiyorlar diye düşünüyorum oyunun benim anlamadigim noktası đ5 bir takımı neden d1 ile eslestiriyor d5 i d5 ile eslestirsene konami
Ayarlardan bu dedıgın duzeltılebılıyor benzer kategorıdekı takımlarla eslestırme secenegını aktıf et. Kume dusmeyı nasıl yaptıklarını merak edıyorum bende aslında yakında D2 ye cıkıcam hala elımde elle tutulur oyuncular yok.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: the show must go on
quote:
Ayarlardan bu dedıgın duzeltılebılıyor benzer kategorıdekı takımlarla eslestırme secenegını aktıf et. Kume dusmeyı nasıl yaptıklarını merak edıyorum bende aslında yakında D2 ye cıkıcam hala elımde elle tutulur oyuncular yok.
O ayarlar seçili olduğu halde gene geliyor
-
Yardım isteği... TAKTİK YARDIM
Selam arkadaşlar bir ricam olacak.
Ben genelde bilek mod oynayan biriyim.
Fakat arada sırada turnuvlara koç moda katılıyorum, takımımın fiyatı 500.000 yani iyi kötü birçok oyuncuyu kadroma katabiliyorum.
Genelde form düzeyleri 6-7-8 olan oyuncuları ve kırmızı yada sarı ok olanları oynatıyorum fakat bir türlü galipgelemiyor takım saçma sapan takımlara yeniliyor.
BU KONUDA LÜTFEN GÜZEL BİR DİZİLİŞ ve TAKTİK BİLEN VARSA PAYLAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM.
4-4-2 mi 4-3-3 mü oynayayım, top çevirme mi yoksa uzun top mu oynamam lazım yoksa hızlı kontra atakmı...
NE OLUR BİRAZDA OLSA BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN..
Şimdiden teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: akparpala
Yardım isteği... TAKTİK YARDIM
Selam arkadaşlar bir ricam olacak.
Ben genelde bilek mod oynayan biriyim.
Fakat arada sırada turnuvlara koç moda katılıyorum, takımımın fiyatı 500.000 yani iyi kötü birçok oyuncuyu kadroma katabiliyorum.
Genelde form düzeyleri 6-7-8 olan oyuncuları ve kırmızı yada sarı ok olanları oynatıyorum fakat bir türlü galipgelemiyor takım saçma sapan takımlara yeniliyor.
BU KONUDA LÜTFEN GÜZEL BİR DİZİLİŞ ve TAKTİK BİLEN VARSA PAYLAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM.
4-4-2 mi 4-3-3 mü oynayayım, top çevirme mi yoksa uzun top mu oynamam lazım yoksa hızlı kontra atakmı...
NE OLUR BİRAZDA OLSA BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN..
Şimdiden teşekkürler
Bu konuya bakabilirsin:http://forum.donanimhaber.com/m_55487976/tm.htm
Ben kendi taktiğimi paylaştım ve uyguladığım bazı trikleri yazdım.
Başka taktik paylaşan arkadaşlar da oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 5 Mart 2012; 9:25:06 >
-
Çok teşekkürler, hemen inceleyeceğim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X