Şimdi Ara

Pes 2011 Taktikleri Paylaşım Alanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar taktiklerimizi burada paylaşalım internette pek birşey bulamadım

Benim taktiğim

Ramos-pepe-albiol-marcelo

L.diarra

Ronaldo Mesut Kaka(Kanatlar orta çizginin az ilerisinde)

Higuain Benzema (bunu yapan pek kalmadı ama :D )

• Ben oyunu 2-3 aydır oynuyorum. İlk başladığımda hep klasik taktikleri kullandım, biraz oynamalar yaptım vs.
    Ama pek başarılı olamamıştım.

Daha sonra saçma sapan bir taktiğe döndüm. Karşıdaki oyuncular da genelde taktiği görünce affallıyor.

3 Stoper, hepsi, stoperler için belirlenen alanın en ucunda, yani ortasahada gibi.
    Ortasaha çizgisinin üzerinde bir sağ bek
    ortasahanın solunda 1 adam 'orta alan' veya 'sağ açık' olarak

Tam ortada bir oos
    sağ ve sol kanat forvetler
    ve santrafor

Taktik tamamen saçma, şöyle bakınca da ortasahadan kaleye kadar tarla gibi boş :)
    Ancak ilk bu taktiğe geçtiğimde oyundan zevk almaya başladım. Ve mütevazi bir kadro ile D2'ye kadar çıktım.
    Maçlar genel olarak bol gollü geçiyordu. Hatta bir ara 4 gole abone olmuştum, her maç 4 sallıyordum

D2'ye çıktığımda da ilk 2 maçımda Messili, Ronaldolu kadrolara 4'er salladım
    Hatta bir rakip Almandı, oyun başında gerçekten bu taktikle mi oynayacağımı sordu
    ben de evet dedim :)
    Başarılar o zaman dedi

Maç 4-2 bitince, hala aklım almıyor, bu oyuncular ve bu taktikle nasıl olabilir falan diyordu.

Ama D2'de sürekli karşıma Messi, Arshavin, Ronaldo gelince defans biraz ağır kalmaya başladı
    Ne olduysa zaten o an oldu. Hep oyuncuları satıp daha iyisini almaya kalktım, kadro bozuldu
    gol atamaz oldum, defans yapamaz oldum

Onu sat bunu al ödediğim komisyonun haddi hesabı yoktu.
    2 gün önce her şeyi satıp savıp eski sisteme ve eski kadroma döndüm. Sadece 1-2 oyuncu farklı.

Yine gelsin 3-0lar, gitsin 4-2ler başladım. Maalesef bu arada D4'e kadar düştüm ama D2'den D3'ten rakipler geliyor arada.
    Tabii bazı maçlarda tıkandığım hatta benim gol atamadan yenildiğim oluyor ama
    genel olarak bol gollü ve zevkli maçlar çıkarıyorum.

O yüzden bu saçma sisteme sonuna kadar devam :)

• Hihuain(91) Benzema(90)

Ronaldo(98) Kaka(95)
    Mesut Özil(84)

Hamsık(90)

Marcelo(84) Palmieri(86)
    Kompany(89) Vandebuurd(98)
    Tsaktyorı(96)

İkinci sezonun başındayım bu taktikle Kupa, Şampiyonlar Ligi ve ligde şampiyon oldum. Takım Real Madrid Hem genç hem de iyi bir takım. Bir tane 37, bir tane 32 yaşında oyuncum vardı ama gerisi 29 ve altıydı. Fazla transfere gerek yok. Oyuncuları kiralayıp hem gelişimlerini artırmanız hem de para kazanmanız daha kolay.

• Düşük güçlü oyunculardan şampiyon bi takım yapmak gerçekten güzel oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.