Şimdi Ara

PES 2011 MASTER LİG de takım değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
13.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pes 2011 de master ligde takımları değiştiremiyoruz.yardım lütfen

• Nasıl bir takım değiştirmekten bahsediyorsun ? Bildiğim kadarıyla PES Serilerinde farklı bir takımın başına geçemiyorsun. Başladığın takımla devam edebiliyorsun. Liglerdeki takımları falan mı değiştirmek istiyorsun hocam ?
  • Zannedersem maç esnasında takım değiştirmekten bahsediyorsun da neden böle bişey yapıcan direk oyunun zorluğunu düşür daha iyi.
  • Arkadai oynadığı Lige başka takımLarı koymaktan bahsediyor sanırım.
  • Oynadığın liglerdeki takımları değiştirmekten bahsediyorsan,ana menüden düzenle>>>Lig Yapısı kısmından takımları değiştirebilirsin.
  • Ewt oydığı ligden bahsediyor..Zaten Lig yapısındanda oyunun Ligleri filan değişiyor acayip kötü olmuş oo..
  • Master lig online için soruyorsan takım değiştirmene gerek yok çünkü hepsl aynı takım başlangıçta sonradan para kazanarak ve transfer yaparak istediğln takımı oluşturabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki mesela arsenalle başladık teklif geliyor mu şu takımdan mesela chelsea'ye geçebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waffen SS-Das Reich

peki mesela arsenalle başladık teklif geliyor mu şu takımdan mesela chelsea'ye geçebiliyor muyuz?

Keşke öyle bir şey olsa, ama maalesef yok.
  • hocam master lig menüsünde takım tasarımını kopyala deyip takımını değiştirebiliyosun. istersen önceden edit menüsünde kendi yaptığın lisanssız bir takımı seçebilirsin hatta. bunun dışında takımı istediğin zaman sıfırlayabilirsin (ilk haline döndürmekten bahsediyorum)
  • Merhaba arkadaşlar, ben ps3 yeni aldım ve pes 2011 oynuyordum sıralama maçı yapıyorum sürekli, geçen gün ana lig yapayım dedim online olarak ama yanlışlıkla farklı bir takım aldım ve sonuna kadar onaylamak zorunda kaldım.Bu aldığım takımı değiştirebiliyormuyuz, yoksa sürekli bu takımla mı oynamak zorundayım online olarak, lütfen yardım bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin135

Merhaba arkadaşlar, ben ps3 yeni aldım ve pes 2011 oynuyordum sıralama maçı yapıyorum sürekli, geçen gün ana lig yapayım dedim online olarak ama yanlışlıkla farklı bir takım aldım ve sonuna kadar onaylamak zorunda kaldım.Bu aldığım takımı değiştirebiliyormuyuz, yoksa sürekli bu takımla mı oynamak zorundayım online olarak, lütfen yardım bekliyorum

Online Analig'de aldığınız takımın bir önemi yok. Hangi takımı alırsanız alın kadronuz aynı başlayacaktır...
  • Peki takım forma renklerini değiştirebiliyormuyuz?
  • PES 2013 te bu sectiğimiz takımı değiştirmek istiyorum bu mümkün mü? Değiştiremiyoruz gibi geldi bana. Eğer öyleyse çok saçma bi şey olmuş. Denemek için seçtim sonra değiştiremiyoruz ilginç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavimor

PES 2013 te bu sectiğimiz takımı değiştirmek istiyorum bu mümkün mü? Değiştiremiyoruz gibi geldi bana. Eğer öyleyse çok saçma bi şey olmuş. Denemek için seçtim sonra değiştiremiyoruz ilginç..

Aynı Sorun bende de var orjin kadro vardır die madrid'i aldım ama mantar futbolcular çıktı, bileydim Feneri alırdım şimdi değiştiremiyorum, bilgi olan varsa yardım etsin
  • evet arkadaşlar bilgisi olan var mı?
    denemek için ado den hag aldım değiştiremiyorum beşiktaşla oynamak istiyorum ado den hag ile hiç maç yapmadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.