Şimdi Ara

Pes 2011 in ilk resmi yaması 1.01 yayinlandi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
35.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

quote:

Orijinalden alıntı: olek1988

verdiyon 1.01 gzükür
    altında veri paketi 1.00 mı ne yazıyorsa update olmuştur..

1.01 olması için oyun içinden değilde başka yerden indirdiğimiz bir patchmi var acaba yardımcı olabilirmisiniz. oyun içinden indirdiğimiz dosya ile sadece kadro güncellemesi falan oldu ama versiyon hala 1.0

aynı sorun bende de var. extra içerik içindeki veri paketinden güncelledim ama 1.01 olmadı sadece kadrolar güncellendi. üstüne resmi 1.01 patchi kurdum hala 1.0 görünüyor. anlamadım neden böyle oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qooko

quote:

quote:

verdiyon 1.01 gzükür

1.01 olması için oyun içinden değilde başka yerden indirdiğimiz bir patchmi var acaba yardımcı olabilirmisiniz. oyun içinden indirdiğimiz dosya ile sadece kadro güncellemesi falan oldu ama versiyon hala 1.0

aynı sorun bende de var. extra içerik içindeki veri paketinden güncelledim ama 1.01 olmadı sadece kadrolar güncellendi. üstüne resmi 1.01 patchi kurdum hala 1.0 görünüyor. anlamadım neden böyle oldu.

Bendede ,Herkeste öylle versiyon hala 1.01 .. Merak Etm esen

• quote:

Orijinalden alıntı: CenkMaster

quote:

Orijinalden alıntı: qooko

quote:

quote:

verdiyon 1.01 gzükür

Bendede ,Herkeste öylle versiyon hala 1.01 .. Merak Etm esen

herkeste öyle versiyon hala 1.01 diyosun biz de bizimkinin 1.01 olmadığını 1.0 da kaldığını anlatmaya çalışıyoruz.

• arkadaşlar 15 ekim dlcside eklendi konuya
  • Bu DLC dosyalarını nasıl yüklüyoruz arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLv3RBLooD

Bu DLC dosyalarını nasıl yüklüyoruz arkadaşlar ?

Oyunu geLiyor ,İlave İçerik-Veri Paketi tıkla kendisi doluyor ve güncelleme oluyor Bu Kadar ..
  • saol eyw
  • Formaları nasıl güncelliyicem
  • bu yamada beşiktaşın forması felan ekleniyor zaten ama detaylı bir edit istiyorsan eger pesedit patchine ugraman lazımhttp://www.pespatchs.com/2010/10/pesedit-2011-patch-03-coming-soon.html
  • versiyon 1.01 olmuyor bende yav :S

"yükseltilecek program bulunamadığından veya yükseltme düzeltme eki programın farklı bir sürümünü güncelleştirmek için olduğundan yükseltme düzeltme eki windows installer hizmeti tarafından yüklenemiyor. yükseltilecek programın bilgisayarınızda bulunduğundan veya doğru yükseltme ekini kullandığınızdan emin olun." hatası veriyor. var mı bi fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byyigit

Konami pes 2011 in ilk resmi yamasını bugun yayinladi beyler.
    Yamaya ulasabileceginiz adres burasihttp://www.pespatchs.com/2010/09/pes-2011-official-konami-update-101.html

Buda 2. cikan 12 ekim dlcsi beyler formalar ve transferler güncel halde
    http://forum.donanimhaber.com/m_43706717/tm.htm

Buda3. Cikan 15 ekim dlcsi
     Pes 2011 in ilk resmi yaması 1.01 yayinlandi.

http://www.pespatchs.com/2010/10/pes-2011-official-konami-dlc-15102010.html

Şimdi bu üç yamayı da sırası ile kurmam mı gerekiyor. Yoksa ilkini geçip sadece dlc'leri mi yükleyeyim?

• millet. güncelleme yapcam pes11 de ama nasıl yapacagımı veya nasıl yapacagımı bılmıom. bı yardım :)
  • ya bir de şu ps3de interneti açınca hata vermese resetlemese asus adlı asld gözükse bende açıcam veri paketini
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.