verdiyon 1.01 gzükür altında veri paketi 1.00 mı ne yazıyorsa update olmuştur..
1.01 olması için oyun içinden değilde başka yerden indirdiğimiz bir patchmi var acaba yardımcı olabilirmisiniz. oyun içinden indirdiğimiz dosya ile sadece kadro güncellemesi falan oldu ama versiyon hala 1.0
aynı sorun bende de var. extra içerik içindeki veri paketinden güncelledim ama 1.01 olmadı sadece kadrolar güncellendi. üstüne resmi 1.01 patchi kurdum hala 1.0 görünüyor. anlamadım neden böyle oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: qooko
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnas1970
quote:
Orijinalden alıntı: olek1988
1.01 olması için oyun içinden değilde başka yerden indirdiğimiz bir patchmi var acaba yardımcı olabilirmisiniz. oyun içinden indirdiğimiz dosya ile sadece kadro güncellemesi falan oldu ama versiyon hala 1.0
aynı sorun bende de var. extra içerik içindeki veri paketinden güncelledim ama 1.01 olmadı sadece kadrolar güncellendi. üstüne resmi 1.01 patchi kurdum hala 1.0 görünüyor. anlamadım neden böyle oldu.
Bendede ,Herkeste öylle versiyon hala 1.01 .. Merak Etm esen
quote:
Orijinalden alıntı: CenkMaster
quote:
Orijinalden alıntı: qooko
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnas1970
quote:
Orijinalden alıntı: olek1988
Bendede ,Herkeste öylle versiyon hala 1.01 .. Merak Etm esen
herkeste öyle versiyon hala 1.01 diyosun biz de bizimkinin 1.01 olmadığını 1.0 da kaldığını anlatmaya çalışıyoruz.
arkadaşlar 15 ekim dlcside eklendi konuya
Bu DLC dosyalarını nasıl yüklüyoruz arkadaşlar ?
quote:
Orijinalden alıntı: SiLv3RBLooD
Bu DLC dosyalarını nasıl yüklüyoruz arkadaşlar ?
Oyunu geLiyor ,İlave İçerik-Veri Paketi tıkla kendisi doluyor ve güncelleme oluyor Bu Kadar ..
"yükseltilecek program bulunamadığından veya yükseltme düzeltme eki programın farklı bir sürümünü güncelleştirmek için olduğundan yükseltme düzeltme eki windows installer hizmeti tarafından yüklenemiyor. yükseltilecek programın bilgisayarınızda bulunduğundan veya doğru yükseltme ekini kullandığınızdan emin olun." hatası veriyor. var mı bi fikri olan?