Şimdi Ara

Pes 2011 in Resmi ilk DLC si Takımların Formaların Güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
9.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Pes 2011 in Resmi ilk DLC si Takımların Formaların Güncellemesi

* UEFA Champions League Modu takimları artmış
    * Yaz dönemi transferleri eklenmiş.
    * Formalar güncellenmiş
    * Kramponlar güncellenmiş
    http://www.pespatchs.com/2010/10/pes-2011-official-update-dlc-12102010.html

• Deneyen bir arkadaş SS verebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Deneyen bir arkadaş SS verebilir mi ?

quote:

REAL MADRID

• eve gidip hemen indirecem boyutuda 22mb gibi küçük birşey
    tşkler
  • C-TRanger
    Sağol hocam. Tek albenisi CL'ye yeni takımlar eklenmesi gibi geldi bana. PESEdit'in son patchini kullanıyorum. Yüzde 100 lisanslı olduğu için ve kendim de epey edit yaptığım için değiştirme riskini göze alamadım
  • Orijinal oyuna sahip olmayanlar bunu kurarsa problem yaratır mı?
  • Oyunun içinden veri paketi alınamıyor yazıyor. Bu dlc yi setup olarak mı kuruyoruz yoksa dosya değişimi fn mı yapıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır oyuna girdiğinizde uyarı geliyor yeni güncelleme var yüklemek istermisiniz diye zaten kendisi kuruyor. yeni olmuş herşey. kadrolar takımlar formalar toplar vb.
  • orjinal olması şart değil, oyuna girince ilk soruyor sana sen de kabul ediyorsun sonra ilave içerikte güncellemeler bulunuyor yüklüyorsun ...

Süper oldu oyun.
  • Bu dlc ile artık yeni takimim Juventus krasic-pepe
  • dlc update şeklinde ekrana mı geldi nasıl yaptınız? (xbox için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profxxx -- 12 Ekim 2010; 23:20:15 >
  • Arkadaşlar oyunum orjinal değil ve oyun içersinden update yaptım tüm kadrolar güncellendi galatasaray hepsi orjinal Helal olsun adamlara
  • Ya arkadaşlar PES11 için şu takımlara türkçe terahürat ekleme olayıyla ilgili bi link varsa biri bana mesaj atabilir mi acaba.Teşekkürler.
  • Nasil yani, orjinal olmayan oyun sahipleri de oyunun icerisindeki menuden guncellemeyi yapabiliyor mu?

Sorun yok mu yani?
  • Tuzak arkadaşlar bunlar , orjinal olmayanlar menünün içinden yüklediği zaman, tüm bilgileriniz konaminin sunucularına gidiyordur.
    Başınız sonra belaya girmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Tuzak arkadaşlar bunlar , orjinal olmayanlar menünün içinden yüklediği zaman, tüm bilgileriniz konaminin sunucularına gidiyordur.
    Başınız sonra belaya girmesin

Saçmalama ne yapabilirlerki.
  • resmi gibi gelmedi bana,bir blog sitesinin linkini vermişsiniz.konaminin sitesindede bulamadım.kuruyorum yinede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Nasil yani, orjinal olmayan oyun sahipleri de oyunun icerisindeki menuden guncellemeyi yapabiliyor mu?

Sorun yok mu yani?

neden sasırıyosunuzki bu yeni bi olay değil pes 10 dada vardı defalarca yükleme yaptım hatta devre arası transferleri içinde gelecek yeni güncelleme benim haberim vardı bunu bekliyodum o yüzden yama falan yapmadım tamamen orjinal suan oyun :D
  • Hocam hic boyle bir sey duymamistim. Orjinal olmayan oyuna yama, patch gibi official seyler yuklenilince genelde yeniden "kurek" bulmak gerekirdi. Tum oyun hayatim boyunca boyle oldu. Saskinligimi dogal karsilayin :)

Zaten o yazimi yazdiktan hemen sonra oyunun icerisinden DLC'yi kurdum ve henuz 3-5 mac yapmis oldugum ML'i cope atip yeni kadro ile yenisine basladim :)
  • kurdum.gördüğüm kadarıyla dizilişine kadar ayarlamışlar tüm takımları. Ama Necip Uysal 58 overall.yazık valla...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.