Şimdi Ara

PES 2011,Grafikler mi kotu yoksa farkli HDMI kablo mu lazim?. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla xbox 360 in farki bence hdmi kabloda... arada cidden cok kalite farki var... ben de amerikadayken hep tuplu tvde oynardim... TR ye geldigimde hdmi gectim PCden daha iyi bir goruntu veriyor bence... Imkanin varsa mutlaka hdmi a gec..
  • pes in grafikleri kötü demişsiniz bu duruma göre değişir.
    - pes 3 te grafikler xbox a oranla çok geride ve rahatsız edici biçimde kötü. xbox da çok daha iyi.
    - kullandığınız tv philips en büyük sorun bu. philips tv de çok pes oynadım ve gerçekten philips bu işi başaramıyor. aşırı aa sorunu ve kalitesiz görüntüler veriyor.
    - hdmı kablo çok önemli değil 10 liralık kablo ile 100 liralık kablo arasında görüntü farkı olmaz.
    - xbox ın çözünürlük ayarları düşük olabilir kontrol etmenizde fayda var.
    - component ile hdmı bağlantı arasında çok fark yok gibi. hdmı ın tek farkı biraz daha keskin grafikler aynı şekilde renk tonları. hdmı daha iyi bence.

bence en büyük sonun kullandığınız tv. örnek vermem gerekirse, 2 hafta önce arkadaş samsung lcd tv aldı ucuz bir model pes oynadık evde oynadığım pes e pek benzemiyordu kullandığım monitör viewsonic 28 '' , arkadaşın tv 40'' samsung yalnız samsung tv de ciddi anlamda kırılmalar ve görüntü bozukluğu vardı pes te.
    eve gitti benim monitörde aynı oyunu açtım gayet güzel grafikler vardı. 1 hafta önce panasonic plazma aldım 42'' g20 serisi arkadaşı da çağıdırdım ve pes oynadık muhteşem grafikler eşliğinde saatlerce oynadık. arkadaş kendi tv sindeki görüntü ile kıyaslayınca biraz kısakandı durumu.
    özetlemem gerekirse en büyük etken kullandığınız tv dir.

• 2011in güngöreninde hala pes oynayanlar var.pes valla.

• bende panasonic plazmada oynuyorum.. bayagi iyi cidden... cok memnunum panasonicten..

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetozkan83

pes in grafikleri kötü demişsiniz bu duruma göre değişir.
    - pes 3 te grafikler xbox a oranla çok geride ve rahatsız edici biçimde kötü. xbox da çok daha iyi.
    - kullandığınız tv philips en büyük sorun bu. philips tv de çok pes oynadım ve gerçekten philips bu işi başaramıyor. aşırı aa sorunu ve kalitesiz görüntüler veriyor.
    - hdmı kablo çok önemli değil 10 liralık kablo ile 100 liralık kablo arasında görüntü farkı olmaz.
    - xbox ın çözünürlük ayarları düşük olabilir kontrol etmenizde fayda var.
    - component ile hdmı bağlantı arasında çok fark yok gibi. hdmı ın tek farkı biraz daha keskin grafikler aynı şekilde renk tonları. hdmı daha iyi bence.

bence en büyük sonun kullandığınız tv. örnek vermem gerekirse, 2 hafta önce arkadaş samsung lcd tv aldı ucuz bir model pes oynadık evde oynadığım pes e pek benzemiyordu kullandığım monitör viewsonic 28 '' , arkadaşın tv 40'' samsung yalnız samsung tv de ciddi anlamda kırılmalar ve görüntü bozukluğu vardı pes te.
    eve gitti benim monitörde aynı oyunu açtım gayet güzel grafikler vardı. 1 hafta önce panasonic plazma aldım 42'' g20 serisi arkadaşı da çağıdırdım ve pes oynadık muhteşem grafikler eşliğinde saatlerce oynadık. arkadaş kendi tv sindeki görüntü ile kıyaslayınca biraz kısakandı durumu.
    özetlemem gerekirse en büyük etken kullandığınız tv dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Aletin kapasitesi bu , kabloyla ilgisi yok

PES 2011,Grafikler mi kotu yoksa farkli HDMI kablo mu lazim?.

Konu dışına dönmüş burası iyice

• Sonunda su uyelik aktivasyonunu halletimde tekrar donebildim...Neyse....Hala Pes oynayan diyen arkadaslar icin FIFA 11'i de aldim merak etmeyin ama daha kargoda gelicek....Baska futbol oyunu var mi bilmiyorum oynanmasi gereken:P.......Sanirim TV ile alakali o zmn...bu 50 Hz olmasida buyuk etken sanirim...X-Box ayalari 1080p ye ayarli zaten...Yeni bi TV alana kadar boyle idare edicez diger oyunlarin grafiklerinden memnunum ama yeterli Forza olsun Call of Duty Alan Wake...guzel...Konuyla ilgili cevap veren arkadaslara da tesekkurler..
  • hocam 1080p seçtiğinde 50 hz testi yapar. testten sonra 50hz olsun mu sorusuna hayır de. 60 hz de oynarsın. 3D olmadığı sürece 60hz üstü gereksizdir.
  • Futbol oyunundan grafik bekliyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.