Şimdi Ara

PES 2011 Ekran Kartı Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, oyun açılmadan önce durdur/iptal/yoksay sekmesi çıkıyor ve yoksayı tıkladığımda oyun açılıyor ancak görüntü kötü. settings s,mgesine tıkladığımda yüksek-orta kalite seçeneklerini seçemiyorum ve çözünürlüğü 1366 yapamıyorum. uyumluluğa tıkladığımda ekran kartım kötü görünüyor.

Sistemim: i5 460m 2.83 Ghz, 3GB DDR3, Geforce 310m 1GB ve HD.

diğer oyunlarda örneğin call of duty welfare2 de böyle problemle karşılaşmadım ve 1366 da oynadım. bu arada şunuda belirteyim bilgisayarı Geforce 335m 1GB, i7 1.73 Ghz 4 GB olan arkadaşımda hiçbir problem yok, uyumlulukta belirtilen geforce 6600 vb kriterleri olmamasına rağmen.

Yardımcı olursanız çok sevinirim

• yapcak birşey yok ekran kartın sınamadan geçememiş.ayrıca 310m ile 335m arasında çok fark var.310m nin yeni çıkmış olmasına bakma önemli olan teknik özellikleri. daha önce çıkmış olan 240m 310m den daha iyi bir karttır
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtyper

yapcak birşey yok ekran kartın sınamadan geçememiş.ayrıca 310m ile 335m arasında çok fark var.310m nin yeni çıkmış olmasına bakma önemli olan teknik özellikleri. daha önce çıkmış olan 240m 310m den daha iyi bir karttır

bilip bilmeden atıyorsun onu ekran kartı kötü oldugundan yapmıyor. bilmeden sallama.
  • aynı sorun bende de var arkadaslar bu ciddi bi sorun :s

canyourunit de bunlar gösterlirken

pes i kurunca sonuc bu cıkıyor :S

ekran kartı geforce 310m

EDİT : SORUNU ÇÖZDÜM .

EKRAN KARTINIZIN 260.99 sürümünü yükleyin ama daha öncesinde yüklü olan ekran kartını revo uninstaller tarzı programlarla kaldırın sonra eski sürümü yükleyin fakat güncellemeyin ! sonra pes i silip tekrar kurun sorun düzelcektir . işte son hali :

eski sürümü bulamayanlar için NVDİA 310m 260.99 sürüm driver arkadaşlara kolay gelsin . iyi pesler diliyorum :)

NOT : arkadaslar driverda notebook olarak belirtiyor destkop için olanları yüklemeyin zaten uyumlu değil diyecektir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilka31 -- 3 Mayıs 2011; 14:46:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 2010 tam ekran sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Pes 2010 vram sorunu
    11 ay önce açıldı
    Battlefield 1 tam ekran sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.