Bildirim
Pes 2011 DEMO YÜKLERKEN HATA !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aynı Hata Bendede vaRr .
Yokmu biLeenn :S -
Yüklemeye çalıştığın hdd'deki doluluk oranı nedir? -
bende de var -
Sorun boş olması değil 14 gb boş sorun başka ama ne -
Tamamdır arkadaşlar sorunu çözdüm uyumluluk modunda xp service pack 2 yi seçeceksiniz ayrıca c sürücüsünüde boşaltın ben d ye yükler diyordum ancak c ye yüklüyor galiba -
C sürücüsünü boşaltmaya üşeniyorum ya da yer açamıyorum diyenler,
Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş > Ortam değişkenleri kısmına gelip, x için kullanıcı değişkenleri kısmındaki %USERPROFILE%\Local Settings\Temp olan her iki kısmı D:\temp yapabilir. böylelikle temp dosyanız C: 'de değil D (ya da sizin istediğiniz) sürücüde olur. -
aynı hatayı bende alıyorum, uyumluluk modları işe yaramadı -
o dosyayı önce temp klasörünüze açıyor 1.3 gblık bişey. eğer c de o kadar yeriniz yoksa açamaz. temp klasörünü değiştirmek için de @Figo yazmış yolu zaten ben de öyle yapmıştım -
oLmuyor :S
Temp'i D'ye ayarLadım Ve 100GbLık Yer vaR D aLanımda ..Zaten C ' de 11 Gb Lık aLan Var Ve YeterLi ..
UyumLuLuk Modunuda Win2000 yaptım :S
Ama oLMuyor BunLarLada çözüLmedi Sorunum :S
Yardım Lütfen :( -
Aynı problem bendede var burda yazılanları denedim ancak problem devam ediyor yardım ederseniz sevinirim -
günlerden beri yüklenmeyi bilmeyen bir demo içinmi bekliyoruz -
Olay sadece c'de yeriniz olmasında. paket açıldıktan sonra kurulum esnasında tekrar c de yer istedi bende. Yerim kalmadığından açılan dosyaları d ye taşıyıp ordan kurdum sorunsuz kuruldu. C:\Users\kullanıcı adınız\AppData\Local\Temp <buraya girip açılan dosyaları d ye taşıyın kurulumu ordan başlatın... -
Bende 200 gb bos yer var aynı hatayı aldım uyumluluk falanda yaptım olmadı ?
win 7 64 bit işletim sistemı yardım -
quote:
Orijinalden alıntı: HknsL
Olay sadece c'de yeriniz olmasında. paket açıldıktan sonra kurulum esnasında tekrar c de yer istedi bende. Yerim kalmadığından açılan dosyaları d ye taşıyıp ordan kurdum sorunsuz kuruldu. C:\Users\kullanıcı adınız\AppData\Local\Temp <buraya girip açılan dosyaları d ye taşıyın kurulumu ordan başlatın...
Dediğin yöntemi uyguladıktan sonra şimdi bu hatayı alıyorum, keza boş yer 400 gb
-
Oyunu ındırırken yarım kalıp tekrar baslama oldumu sızlerde ?
bende de aynı hata var zaten zor ındırdımınternet yok adam gıbı 20 kbla ındı -
gece tekrar download ettim, bu sefer çalıştı sanırım kopmalar etkiliyor -
bendede aynı hata var npıcam ? -
Bende de ilk başta bahsettiğiniz hata oldu, dediklerinizi uyguladıktan sonra geçti. Ama şimdi de yükleme çubuğu çıkınca 1 dakka kadar hiç dolmuyo ve sonra Veritabanı:C\windows\installer\a4774a.ipi. Veritabanı dosyası açılmıyor. Sistem hatası -2147287037. diye bir hata veriyo. Bi türlü çözemedim.
Yardımıcı olabilecek varsa sevinirim. -
Bende de aynı hata vardı tekrar ındırdım ve sorun cıkmadı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X