Şimdi Ara

Pes 2011 DEMO YÜKLERKEN HATA !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pes 2011 demosunu yüklerken bir hata verdi bu hatayı nasıl düzeltebilirim

• Aynı Hata Bendede vaRr .
    Yokmu biLeenn :S
  • Yüklemeye çalıştığın hdd'deki doluluk oranı nedir?
  • bende de var
  • Sorun boş olması değil 14 gb boş sorun başka ama ne
  • Tamamdır arkadaşlar sorunu çözdüm uyumluluk modunda xp service pack 2 yi seçeceksiniz ayrıca c sürücüsünüde boşaltın ben d ye yükler diyordum ancak c ye yüklüyor galiba
  • C sürücüsünü boşaltmaya üşeniyorum ya da yer açamıyorum diyenler,

Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş > Ortam değişkenleri kısmına gelip, x için kullanıcı değişkenleri kısmındaki %USERPROFILE%\Local Settings\Temp olan her iki kısmı D:\temp yapabilir. böylelikle temp dosyanız C: 'de değil D (ya da sizin istediğiniz) sürücüde olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2012 Crack
    13 yıl önce açıldı
    PES 2008 YAMA LAZIM
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı hatayı bende alıyorum, uyumluluk modları işe yaramadı
  • o dosyayı önce temp klasörünüze açıyor 1.3 gblık bişey. eğer c de o kadar yeriniz yoksa açamaz. temp klasörünü değiştirmek için de @Figo yazmış yolu zaten ben de öyle yapmıştım
  • oLmuyor :S
    Temp'i D'ye ayarLadım Ve 100GbLık Yer vaR D aLanımda ..Zaten C ' de 11 Gb Lık aLan Var Ve YeterLi ..
    UyumLuLuk Modunuda Win2000 yaptım :S
    Ama oLMuyor BunLarLada çözüLmedi Sorunum :S
    Yardım Lütfen :(
  • Aynı problem bendede var burda yazılanları denedim ancak problem devam ediyor yardım ederseniz sevinirim
  • günlerden beri yüklenmeyi bilmeyen bir demo içinmi bekliyoruz
  • Olay sadece c'de yeriniz olmasında. paket açıldıktan sonra kurulum esnasında tekrar c de yer istedi bende. Yerim kalmadığından açılan dosyaları d ye taşıyıp ordan kurdum sorunsuz kuruldu. C:\Users\kullanıcı adınız\AppData\Local\Temp <buraya girip açılan dosyaları d ye taşıyın kurulumu ordan başlatın...
  • Bende 200 gb bos yer var aynı hatayı aldım uyumluluk falanda yaptım olmadı ?

win 7 64 bit işletim sistemı yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HknsL
    Olay sadece c'de yeriniz olmasında. paket açıldıktan sonra kurulum esnasında tekrar c de yer istedi bende. Yerim kalmadığından açılan dosyaları d ye taşıyıp ordan kurdum sorunsuz kuruldu. C:\Users\kullanıcı adınız\AppData\Local\Temp <buraya girip açılan dosyaları d ye taşıyın kurulumu ordan başlatın...

Dediğin yöntemi uyguladıktan sonra şimdi bu hatayı alıyorum, keza boş yer 400 gb

• Oyunu ındırırken yarım kalıp tekrar baslama oldumu sızlerde ?

bende de aynı hata var zaten zor ındırdımınternet yok adam gıbı 20 kbla ındı
  • gece tekrar download ettim, bu sefer çalıştı sanırım kopmalar etkiliyor
  • bendede aynı hata var npıcam ?
  • Bende de ilk başta bahsettiğiniz hata oldu, dediklerinizi uyguladıktan sonra geçti. Ama şimdi de yükleme çubuğu çıkınca 1 dakka kadar hiç dolmuyo ve sonra Veritabanı:C\windows\installer\a4774a.ipi. Veritabanı dosyası açılmıyor. Sistem hatası -2147287037. diye bir hata veriyo. Bi türlü çözemedim.
    Yardımıcı olabilecek varsa sevinirim.
  • Bende de aynı hata vardı tekrar ındırdım ve sorun cıkmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.